"Монахините на тревата" – с канабис към пълното оздравяване!

Калифорнийските сестри не са религиозни, освен когато става дума за трева
Обновена: 21 апр 2017 16:32 | 21 апр 2017 16:30,
33

Снимка: Reuters

Сестрите от Долината, или калифорнийските самопровъзгласени "монахини на тревата" имат една мисия - да излекуват жените с продуктите си от... канабис.

Базирани край град Мерсед, в Централната калифорнийска долина, която произвежда над половината от плодовете, зеленчуците и ядките в САЩ, Сестрите на Долината отглеждат и събират собствената си продукция - канабис.

Монахините обаче подчертават, че седемте им сестри, въпреки религиозното облекло, не принадлежат към нито един орден на Католическата църква.

"Ние сме срещу религията, така че не сме религия", обяснява 58-годишната сестра Кейт пред Reuters.

Сестрите вместо това обръщат поглед към предхристиянските традиции и практики.

Групата твърди, че тяхната Света троица е марихуаната, и по-конкретно сорт, който има много ниски нива на тетрахидроканабинол(THC), психоактивното вещество, открито в растението.

Монахините превръщат канабиса в балсами и мехлеми, за които твърдят, че имат силата да подобрят здравето на хората. Печелят от дейността си и твърдят, че така "освобождават" жените, а не искат да ги правят зависими.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хероина е билка!!! И лекува.
24
0
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Koshunstvo.
23
0
 
2
 
! Отговори
sad преди 6 години
Който си е луд си е луд,марихуаната само го забарзша да го рабере
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Медицинска марихуанаХахахахахахаха, до днес няма един регистриран подобен случай. Много ми е интерестно ти как ги намери тези.Случайно да си чел, че THC-то може да се приема и по други начини ? Масла, соли за вана и тн. ? Не говори глупости, че ще ти се смеят и децата...
21
2
 
7
 
! Отговори
Медицинска марихуана преди 6 години
Служещите на наркодилърите за легализиране на марихуаната, за да се узаконят парите от наркобизнеса, казват, че само канабисовите производни помагат при рак и много други заболявания и умишлено забравят народната медицина, основана на древните знания за влиянието на билките. Ето защо ще Ви информираме за хилядите рецепти от мъдростта на нашите деди за справяне с физически и духовни заболявания, както и за укрепване на човешкото здраве.
20
10
 
5
 
! Отговори
Медицинска марихуана преди 6 години
Лекар психиатър, пушещ канабис, се разболя от шизофрения и се лекува в отделението, където е работил. Момче на 17 години от Благоевградска област, пушещо канабис, лежи в психиатрията с шизофрения. Момиче на 16 години от Благоевградска област, пушещо канабис, лежи в психиатрията с шизофрения. Момче на 17 години от Благоевградска област, пушещо канабис, лежи в психиатрията с халюцинации след два опита за самоубийство.
19
5
 
4
 
! Отговори
Медицинска марихуана преди 6 години
Рак на тестисите не го лекува, а го причинява. Екип на д-р Дейлинг (Сиатъл) - със 70 % се повишава рискът от рак на тестисите при пушачите на марихуана, особено при тези, които са започнали преди 18 годишна възраст или пушат поне веднъж седмично.
18
5
 
4
 
! Отговори
Медицинска марихуана преди 6 години
Белодробен емфизем не го лекува, а го причинява. Нелечимо раздуван е на белите дробове и намаляване на свободното дишане. Получават се гигантски мехури и белите дробове стават изчезващи резултат от изследване на много пацоенти, пушещи марихуана в болницата в Глазгоу.
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, надали всеки човек е способен на такива любовни подвизи. Все пак, независимо дали интимните ви отношения вървят ръка за ръка с хронометър, сексът има още редица ползи, които не зависят от времетраенето му.При мъжете, например, честата еякулация е в състояние да намали значително риска от рак на простата. За тази цел човек трябва да се отдава на плътски страсти поне 5 пъти седмично, независимо колко време ще отнеме това.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Британските биохимици, които стоят зад любопитното проучване, съветват диабетиците да удължат упражненията под завивките до баснословните 45 минути. Причината за това се дължи на факта, че тялото има нужда от точно толкова време, за да произведе фермент в кръвта, който наподобява по състав инсулина, тоест неутрализира излишната захар.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изследователите допълват, че продължителните любовни занимания оказват благоприятно влияние върху всички болести, които се получават в резултат на нарушена клетъчна защита, например рак, сърдечни заболявания и т.н.От друга страна, ако дългият секс се практикува поне 3-4 пъти седмично, то тялото гарантирано ще подобри както защитните си сили, така и имунната система.
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любовните ласки от край време се славят с терапевтичното си действие. След сложни биохимични изследвания обаче британски учени стигнаха до извода, че ползите от секса започват едва след 31-та минута. Изчислено е, че точно това е времето, необходимо на човешкия организъм, за да активизира производството на химически съединения и полезни антиоксиданти.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в България канабиса, с който се лекуват по цял свят от рак, е наркотик, дори полицията само с това се занимава, други престъпления няма... кражби, корупция, убийства, не са толкова тежки престъпления както ако си пушил трева преди 2 месеца, защото тестовете така засичат
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Легализираненяма да легализират тука, мног са причините, една от тях е, че управляващите са в нелегалния бизнес с всякакви наркотици(опицвет-борисов), друга причина е, че се опитват да затрият България, чрез болести и глад, богатите се лекуват от рак, ама не в Бг
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А да кажат как могат да се използват и краставиците (особенно с малките пъпчици по "кожата"), и морковите ;)-
10
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ля ляА хероина лекува всички останали болести. Дори се взема превантивно.
9
0
 
6
 
! Отговори
Е-о преди 6 години
Не са ми католички, най са ми растафарянки, ййййййиху!
8
4
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
билките и растенията лекуват неизлечими болести - доказано! хашишовото масло пък лекува рак - за неверниците да не стигате до такава болест Ви пожелавам но ще се уверите сами после :) хората се лекуват а тук се опитват само да ни затрият сгазят и одерат живи! жалко
7
3
 
0
 
! Отговори
проф. Ан преди 6 години
Е какво ми свиват тая шума! Да си внесат малко ТХК ГМО-та и тогава им давам да завият един боздуган!
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-накрая една позитивна новина и добро дело