Как се възбуждате според зодията? (I част)

Вижте кои ка най-чувствителните и уязвими зони
22 апр 2017 22:38,
25
Как се възбуждате според зодията? (I част)
Снимка: архив, Reuters

Вероятно повечето от нас са наясно, че всеки зодиакален знак е свързва с определени характеристики. Това, което може би не знаем, е, че представителите на отделните зодии са свързани и с определена част на тялото.

В астрологията областите на тялото, които владеят зодиакалния знак, се считат за местата, които са най-чувствителни и най-уязвими, в зависимост от здравето и жизнеността ни.

Отново те са и областите, които могат да доведат до силна възбуда, ако бъдат стимулирани правилно. Кои са тези зони за отделните знаци в зодиака?

Овен - главата

Представителите на тази зодия са темпераментни и бързо действащи. Поради тази причина те често страдат от главоболие.

Въпреки че лесно се разстройват, също така лесно се и успокояват, когато някой си поиграе с косата им или ги погали по главата. Към нея следва да е насочено и вниманието в спалнята, като съвсем в реда на нещата е и да се дръпне и косата им.

Телец – вратът и гърлото

Най-чувствителните области на Телците са вратът и гърлото им, което означава, че когато става дума за секс, вратът им трябва да се целува, гали и дори хапе.

Лошото е, че представителите на тази зодия често имат проблеми с гърлото – или губят гласа си или имат проблеми с щитовидната жлеза.

Близнаци - бели дробове, рамене и ръце

Най-ерогенната зона на родените под този знак са ръцете. Засмукването на пръстите може да ги доведе до силна възбуда, особено ако се целуват и ръцете и раменете им.

Чудесен начин да започнем любовната игра с представителите на тази зодия са именно рамене, като се премине и към леко докосване на ръцете им.

Когато Близнаците се изнервят, което се случва често, те стават уязвими към злополуки и има риск да наранят ръцете и раменете си.

Вижте за другите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
сатурн преди 6 години
като се събудех сутрин стрелата ми беше вдигната и твърда, сега като съм стар е мекичкаи голяма колкото малко мишле.Накога имах голям и твърд х..у, къде остана всичко туй.
10
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
като срелец най-обичам да *** барат по стрелата
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
13, Алооууу, един малолетен или непълнолетен по-скоро би влязъл в порно сайт, отколкото в новинарски. Така че къде е разликата между двете, като ще си говорим за морал и разврат спрямо децата?
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая глупост със зодиите почна да минава всякакви граници... То верни читателите ви не са от най-умнитр ама и за тях вече е прекалено.
7
3
 
1
 
! Отговори
boiko ribata преди 6 години
obi4am da xvurlqt boba i da mi se nasere na kora
6
6
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
абе бонак, ти правиш ли разлика между порно сайт който е създаден за това и новинарски сайт? Ако дъщеря ти си "трие пеперутката" на 14 то не всички го правят, и на не всички им се четат подобни глупусти на първата страница, егати извратения човек, такива като теб са за затвор, аре ходи се застреляй някъде стига ля тъпизми
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Алоооо ..моралния..че те децата знаят повече порносайтове от теб в нета , бе, шмиргелак!
4
4
 
6
 
! Отговори
Хммм преди 6 години
Не мога да повярвам че се пишат такива глупусти като заглавието ви. За куршум сте направо там. Че го сложили и на първа страница при водещите новини да може никой да не го пропусне. Нищо че сайта ви се отваря и от деца. Не, за по 2 куршума сте, един не ви стига.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Близнаци - бели дробове, рамене и ръце" Не знам за вас, ама аз от белия дроб не се възбуждам.
2
0
 
25
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Няма нищо по възбуждащо от красива гола жена със стегнато коремче и нормални гърди. Не си падам по фетиши крака, палци,лакти, джуки и др.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм Козирог. Най- ме възбужда женският прав гол крак. Нещо съвършено красиво.