Технологиите убиха общуването. "Приятелите" са във Facebook

Хората ги няма, те са просто контакти в социалните мрежи
26 апр 2017 20:30,
23

  Снимка: izismile

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много смешни изказвания, от хора които постоянно висят в нета. пък и плюват по програмите.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т.н. "социални мрежи" нито са социални, нито са мрежи. Facebook е може би най - брилянтното творение на ЦРУ откак има такова. Google също. Излишно е да обяснявам или да се спори защо.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто си махнах фейсбукът просто ми стана по скучно.Определени хора имат интерес дане можете да се забавлявате,да нямате контакти и връзки.Просто да сте едни глупави роботи.А ако за момент разберете кои са и какво представляват тези хора никога няма да ги слушате.Стиснати ,задръстени комплексари които се хранят с човешкото нещастие и треперят за всяка стотинка.Самите те доста активно ползват и интернет и фейсбук и по курвета ходят и други екстри ползват.
16
1
 
17
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Всеки, който има профил във Фейсбук може да направи нещо невероятно полезно за себе си - ерго, моменталически да изтрие профила си и да отиде на ресторант да го отпразнува! Това ще бъде едно от най-стойностните неща, които някога е направил за себе си! Гаранция!
15
0
 
2
 
! Отговори
Баба преди 6 години
До Дядо: Как е простатата? Алармира ли?
14
0
 
2
 
! Отговори
Tолерантен в Европа преди 6 години
По-важното е, че исляма е религията на мира!
13
5
 
4
 
! Отговори
Дсе преди 6 години
Току що привършихме сбирката с брачеда. Жертви: 10 пържоли, 3 чинии с мезета, тенджера със салата, 300 уиски и 3х2л.бира. Телефона звучеше през цялото време музика за фон, като на никой не му правеше впечатление че е на рипийт. Могло значи.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
феисбук и скаип господа разлика няма единственото което е е интернет тъи че дали съм със тия двете или без тях няма да си наруша комуникацията
11
1
 
29
 
! Отговори
Дядо преди 6 години
Някой от вас може ли да си представи живота без Интернет,без фейс,без скайп?Без джиесем?Каксме живели без тези екстри ? Но ,,купона " беше някак по-истински и имахме връзка с реалния живот.Сегашното интернет поколение живее в доста измислен свят.Какво да се прави-21ви век.Разглезени от малки,всичко знаещи от......Гугъл и вечно недоволни и хленчещи.
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
феисбук не ме интересува,важен ми е факбука
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко с времето си...Всеки човек може да общува, както си иска. Интернет дава много информация (и дезинформация също толкова ) на всеки , който иска да научи нещо.Безполезна статия!
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ползвам Интернет комуникации много преди ФБ. ФБ е създаден за намиране на приятели и познати. Друго какво правиш в системата е личен избор. Аз благодарение на ФБ намериХ хора с които съм учил в основното учелище ,които без него никога нямаше да видя . Ползвам Интернет от 1999 година и все още не съм съжалил най вероятно няма и да Съжаля.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По публикацията работи:Мария Нестерова"А къде е публикацията???Няколко откраднати снимки от някакво жълто сайтче публикация ли му викате вече???
6
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости. Технологиите издигнаха комуникацията на ново ниво. От какво има Интернет имам приятели из цялата страна и света. Ако го нямаше всичко щеше да се сведе до семки пред блока и умрял бизнес.
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грам не ми е притрябвал феисбаклук...Само там може да имаш 5000 "приятели", сред които някой фризьорски салон, фабрика за консерви, тухларна, спа хотел,голф игрище или някоя чалгииница.Само там можеш да се покажеш колко си комплексиран и да сбираш "лЯиковье" със някоя снимчица от басеина на село, от слънчака или подпрян на някой варел(най-вече голф) за 500 лв.Който го кефи тази позьорщина на кило-истински го съжалявам.То заради тея простотии хората вече не си говорят, ами си "туитват","месват"..
4
1
 
26
 
! Отговори
Снимки 11 и 12 преди 6 години
Зомбирани нещастници.
3
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т.н. "социални мрежи" на практика убиват социално-човешкото и го заместват с техническо-машинното. Хората се разучават да говорят и общуват лице в лице. Уверен съм,че днешното младо поколение ще съжалява след години за използването на мрежите.Световни психолози и социолози отдавна говорят за вредата от мрежите, но младите са заблудени от "свободата" в общуването. Не разбират,че са роби на Фейсбук и обичат робството си.Мрежите ни правят по-малко хора и личности.
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фейсбук е една огромна илюзия!!! Там се говорят доста лицемерни неща, нямащи нищо общо с реалността.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските приятели навънка се загубиха т.е подигравателните останаха та по този повод ги слушам от нас всяка вечер дано спрат да се подиграват на обикновенните хора това датира 20 и отгоре години живи и здрави подиграваите се колкото правете каквото знаете всеки има съвест и достоинство