Мачовско или махленско: Богаташи с ботокс!?

Все повече мъже си слагат инжекции, за да са конкурентноспособни
28 апр 2017 07:37,
12
Мачовско или махленско: Богаташи с ботокс!?
Снимка: Facebook

Все повече мъже стават привърженици на изглаждащия бръчките ботокс, за да преодолеят ширещата се възрастова дискриминация в службата, съобщи в. "Дейли мейл".

Броят на ботоксовите инжекции се е увеличил с 9,9% общо за мъжете и жените миналата година, показа изследване на Американското дружество на естетичните хирурзи. До ботулиновия токсин са прибягнали 453 281 мъже по цял свят.

Пластичинте хирурзи все по-често работят с мъже. Като мотивация господата най-често посочват, че искат да останат конкурентноспособни в службата.

Те се надяват, че по-младежкият вид ще им помогне да запазят работата си по-дълго. Някои се вдъхновяват и от примери в социалните медии. Други следват примера на жена си или искат да изглеждат на ниво до много по-младата си приятелка.

След като все повече мъже проявяват интерес към подмладяването, лекарите вече се замислят за специфичин мачовски процедури.

Повечето мъже, които си слагат ботокс, са с високи доходи и работят в сферата на изкуствата, модата, правото, бизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еволюция,жените си пускат косми,мъжете се бръснат.
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали жени, дали мъже, ботоксът, силиконът, лифтингът все показват проблеми в главата.
4
7
 
23
 
! Отговори
Карла преди 6 години
Това са обикновени травестити. Еволюционно погледнато една жена знае как изглежда един мачо. Той не е с оскубани крака и вежди, не се е гримирал и определено не е ботоксов. Прави ми впечатление, че все по-малко мъжествени мъже виждам по улиците. Модата ли е виновна или козметичните тенденции?!
3
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що да се геьове?Стойте си космати , сбръчкани с тумбаците от къркоч на 25,30 години,мечтайте за някоя 20 годишна талига нов внос и като се съберете с кварталните алкохолици си разправяйте истории навремето колко жени сте *** или в колко кръчми сте се били.После мача,канапето на 45 инсулт на 55 втори и към шейсетака камбаните и попа.
2
1
 
32
 
! Отговори
Шизо преди 6 години
Медиите и холивуд налагат погрешното схващане, че мъжете не са привлекателни ако наистина изглеждат като мъже... Налага се безумното схващане, че мъжът трябва да има излъчването на Хари Потър,...
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та, кое викате му е мачовското? Псевдоджурналистиката ще погуби и без това мъртвите отвътре уфсе.