Топ 3 на най-добрите мъже сред зодиите им

Кои се отнасят към половинките като с принцеси?
3 май 2017 21:58, Eкип на Teenproblem
9
Топ 3 на най-добрите мъже сред зодиите им
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде основен фокус на вниманието на мъжа до себе си.
 
Дамите искат да бъдат обгрижвани, да им се правят комплименти, да могат да разчитат на партньора и чувствата им да не бъдат наранявани.
 
Такава грижа и отношение към жените имат няколко мъже от зодиака. Представяме ви топ 3 на зодиакалните знаци, чиито представители от силния пол се отнасят към жените като към истински принцеси.
 
Овен

 
Мъжете Овен са много привързани към своите половинки и имат нуждата да се чувстват първи във всичко. Много чувствени и съпричастни, е знаят точно какво имате нужда да чуете, когато се чувствате зле. Изключително досетливи, представителите на тази зодия ще ви събудят с кафе в леглото, ще ви сготвят любимо ястие и ще се уверят, че и най-малките детайли са както трябва.

Те умеят да превръщат времето, прекарано с тях, в истинско удоволствие и в незабравими спомени. Не харесват баналността и често ще ви изненадват приятно.

Останалите зодиакални знаци от топ 3 на мъжете, които се отнасят към жените като с принцеси - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един стар лаф:"Скъсах с бившата. Тя е козирог, а аз не вярвам в глупости. " Изобщо хората дето пишат тези глупави статии правят ли си сметка че втълпяват глупости в главите на подрастващите, или ги интересува само хонорара?
7
0
 
4
 
! Отговори
Единият беше глупав, преди 6 години
грубиян, въпреки че произхождаше от интелигентно семейство с добро обществено положение.Другият Везньо, и той беше с подобен произход, но беше патологичен егоист. Уж беше наистина съобразителен и завършил елитна специалност, но от време навреме в поведението му прозираше глупост. Мисля, че се дължеше на самодоволство и разглезеност.И още един мъж Везни познавам.За съжаление е доста по-възрастен семеен човек. Еталон за добро възпитание, изисканост, рицарско отношение.Гледа жена си като принцеса
6
7
 
13
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Не съм имала гадже Овен , но и като приятели са ужасни . Везни също ! Без те да имат изгода никога нищо няма да направят. Когато ги помолиш за нещо , забравят . Но виж когато могат да се облагодетелстват е друго .... И са безкрайно завистливи !!!!
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Имах едно гадже дева - никога не беше доволен, саамо критикичовек не може да се отпусне пред него се кусур ще намериза ТЕБЕ говоря, да!
4
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
До НеаЗа Девата си много права.
3
3
 
14
 
! Отговори
Жена преди 6 години
Тва за овена са пълни глупусти!
2
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овена си прави жената повече от принцеса. Факт! Овена има усещане за мъж. Освен това е верен приятел.
1
7
 
12
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Жоао не съм съгласна ! И на трите егото е голямо . Скорпион и Дева по биват .