Някои неща се случват само в Русия. Но ги вижда цял свят

Когато странното стане ежедневие
10 май 2017 21:22,
125

 Снимка: izismile

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Русиязабавни снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като руските войници са били удивени колко по-богато сме живели от тях дори и под турско робство ... правете си сметката за миззерията при тях.И досега са такива.
48
10
 
26
 
! Отговори
Кво чакате от Русия преди 6 години
Малко са държавите в които систематично да са били избивани собствените им граждани.Русия е най-известната такава.Следват Китай, Камбоджа, Северна Корея, България...Там където е бил силен комунизма са били избивани безброй невинни хора.
47
11
 
21
 
! Отговори
Историята ... преди 6 години
Гоките руснаци, винаги са живели в безправие, тормоз и нищета, само прочетете историята им... винаги са били роби.Няма надежда за тях, живеят си в изолация в северна Азия, лъжат ги, че всички са им врагове, но че те трябва да издържат!И за да устоят на тези условия те пият. Но са бедни и пият одеколони, лосиони, антифриз...Нали уж имат Парад на победата... защо победените живеят в красиви и богато уредени държави, а руснаците живеят в блато...?!Защо бягат в ЕС и САЩ ?!
46
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същата *** като тук.
45
13
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Русия е велика държава. Руснаците са готини хора. Факт !
44
7
 
1
 
! Отговори
Bai ganu преди 6 години
До Е хайде..Ne sa negativni a zabavni ima gi po cial sviat vlez v you tube I 6te vidi6 mnogo niakoi ne ograni4ava idiotskite zabavni ne6ta ot kadeto I da sa ama tezi v Russia sa smesica s absurda
43
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русите са много необичайни в живот си! Благодаря на русите расмяха мя.
42
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде де, покажете и други държави, такива тук не съм виждал, освен Русия. Покажете как в САЩ до скоро беше модерно да се шмъркат презервативи и да се вадят през устата. Покажете колко официални пола има в САЩ, покажете ония снимки с посраните мажоретки в полет. Покажете как изключили 9г момче от училище, защото нахапало бисквитата във формата на пистолет. Покажете как живеят white trash в САЩ има гоогле мапс. Ама това не са неща в негатив към Русия, там забрана имате.
41
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чели в САЩ не може да се намерат негативни снимки.И там има голема мизерия.
40
13
 
30
 
! Отговори
Е хайде.. преди 6 години
Защо ни натрапвате негативни снимки от Русия. Покажете поне веднъж негативни снимки от друга страна. Сигурно нямате право.
39
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои неща се случват в цал свят. Но Марчето ги вижда само в Русия.
38
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тия които написаха минуси, ето ви едни умни постъпки на американци. https://youtu.be/FaV629VZzzA
37
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимките са забавни ,само заглавието е измислено от някой с ограничен умствен капацитет или от някой които се прави на такъв.
36
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мария марияМимa не може да ти отговори. Все едно лефскар или сесекар да ти отговори защо е лефскар или сесекар. То няма морал, то няма мироглед, то не може да претегли фактите, то не знае история, то не може да мисли. Ама не се чуди, все едно да се чудиш защо кокошката цвъка на двора, а не в тоалетната...
35
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма страна, най-голямата на Земята. Много работи могат да се случат там. И много зевзеци, странници, *** и майтапчии има там. И другаде по света има зевзеци, странници, *** и майтапчии. Но Мимa е кpaнта с капаци на очите. Не знам как ще заспя утре, ако няма фотогалерия за Русия. Но най-големият майтап е, че в НИТО ЕДИН РУСКИ САЙТ НЯМА СНИМКИ ОТ бЪЛXAPИЯ! Просто бълxapистанците са някъде в дъното на картата, даже столицата им е с цифричка, а не с букви, защото няма място...
34
18
 
5
 
! Отговори
Йо преди 6 години
Аз не мразя нито Русия нито САЩ, но България не ми харесва. Вивея в Арабия.
33
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** на Путин Навални -потомък на зловещата болшевишко -евр.ейска фамилия Залкинд.
32
20
 
17
 
! Отговори
Валя преди 6 години
Прилича ми на България от преди 15 години. Незнам какво ревете за Русия та те са по зле от нас.
31
18
 
17
 
! Отговори
трол горянин преди 6 години
Още преди 40 године когато дядо ми отишъл организирано в СССР и им казали да не се отклоняват от начертания маршрут , ама той с още двама любопитковци хванали първия автобус от автогарата с цел да отидат до някое село да се насмучат с местната фауна и се озовали в някакво село дето си било тъй както ги е описвал Толстой , землянки без ток вода улици и най-лошото без хоремаг.
30
19
 
21
 
! Отговори
Мария мария преди 6 години
Мария Нестерова защо мразите Русия тилкова много? До сега не съм видял веднъж да се публикува за глъпостите в САЩ. Това ме навежда на мисълта че това всичко е целнно а не за да ни разсмее, имате някакви тайни цели Мария. Погледнете в Гугъл people of Walmart и после ще си говорим.Мария защо мразите Русия?