Привличаме лошите момчета? Ето как!

И вярваме, че можем да ги променим, поправим
12 май 2017 23:00,
26
Привличаме лошите момчета? Ето как!
Снимка: Reuters

Ходенето на срещи и търсенето на правилния човек понякога може да бъде много стресиращо, дори и когато подхождаме към тях с положително отношение. В някои случаи изглежда, че привличаме точно онези типове, които не трябва.

На всичкото отгоре имаме и силното желание да поправим тези момчета, без да осъзнаваме, че връзката е най-здравословна, когато и двамата партньори не се нуждаят от това.

Тук предлагаме няколко почти неуловими признаци, които издават, че сме магнит за неправилните хора и човека, когото се опитваме да "поправим", никога няма да се промени.

1. Не го пускаме и се опитваме да убедим себе си, че той ще се промени.

2. Пренебрегвате онзи малък глас, който ни казва, че нещо не е наред, когато ни оставя сами вкъщи в събота вечер.

3. Може да решим, че флиртът и сладки комплименти от негова страна показват колко е грижовен и мил. В действителност обаче той никога не полага усилия да ни опознае по-добре.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: връзкилоши момчета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Софиянка преди 6 години
Всяка жена с лош мъж, който я разиграва има ниска само оценка. Тъжно, но факт. С псевдо мутри и гъзарчета никоя не прокопсва...
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държи се грубо, но е страст и нежност в любовните ласки. За това кефи толкова.
11
4
 
0
 
! Отговори
Беге мама преди 6 години
Привличат всеки готов да даде 5 кинта, драми кво да правиш
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бройката на тихите и добри момци се измерва в промили - на 100 000 може да има около 10-на от посочените момци. Другото е мъжка пропаганда и зарибяване.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пука му и той има чувства повече от нея. Само че така се държи. Все едно е безчувствен . Нали веднага се усеща и ще го за режат. Не обича да си показва чувствата, а трябва.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напраоо са та орисали в ибач и половина.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всякъде по света длъжност - охрана е сравнително срамна работа. Тук некви подобия на жени още се бутат с некви квартални шишковци. Хапващи по цял ден ориз и пилешки бут чета. Евтини и невъзпитани. Но за някой "атрактивни" :)
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те за това масово вече гледат деца сами...защото са много отворени жените . Правят се на големи адреналинки и много лоши ...после застаряващи и сами. Но има и много умни жени, които са с тихи и добри момци и си жувуркат добре. Мутрите отдавна не са на мoда. Освен за селскиттее пръчкии те си живеят 15-20 год назад.
5
2
 
10
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Всички момчета сме лоши... Искаме да ви сложим на порасналия, си малък. И се влюбваме след това, ако секса е добър. След което вие ни разкатавате Майките......
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До фройдТи пък си мечтаеш да намериш някоя, която копнее да яде бой! Текстът ти те издаде, пер.ве.рзник неден! :)
3
1
 
16
 
! Отговори
До Надето преди 6 години
Наде, "безхарактерно мекотело" е по-скоро онзи, който се прави на "лошо" момче, защото хем е разглезен, хем не може да се похвали с някакви добри качества и най-често е безделник на родителска издръжка. Такъв се опитва да имитира, че представлява нещо, когато усети, че някое наивно и неопитно девойче е хлътнало по него. Прави се на неотразим и все едно, че тя не е интересна за него, а истината е, че няма къде да я заведе /живее при мама и кара на "ръчна"/, няма и пари да я покани на заведение.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж кани дама на среща, но с уговорка, че трябва 22.00часа да си е у дома. И на срещата да присъства приятеля му. Смех и мезе.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Материалът е като за "Тийн проблъмс".Умопомрачителен е седмият признак, формулиран така: "Не даваме шанс на добрите момчета, защото си мислим, че ще ни дадат това, което и той." Ами нали изброените преди това шест признака внушават, че "лошото" момче не дава нищо на девойката, която е решила да се влюби в него! Или преводът не е добър?