Мамини синчета? Ето какво трябва да знаем за тях

Помислете внимателно, а преди това се запознайте с тези 4 факта
25 май 2017 21:30, Eкип на Teenproblem
55
Мамини синчета? Ето какво трябва да знаем за тях
Снимка: Instagram

Ново запознанство? Първа среща, трепети и позитивни емоции? След определено време обаче разбирате, че има характер на типично мамино синче.
 
Да продължите ли отношенията си с този човек или да сложите край докато е време?
 
Помислете внимателно, а преди това се запознайте с тези 4 факта, характерни за мамините синчета.
 
1. Единствената жена в живота му? Със сигурност няма да сте вие
 
Маминото синче обожава майка си. Разбира се в това няма нищо неприемливо, но в един момент се стига до ситуации, които не са съвсем подходящи за зрял мъж. Ако очаквате такъв, със сигурност подобен тип човек няма да ви се стори по вкуса. Той се държи като малко дете, що се отнася до майка му. Дори и да има мнение, противоположно на нейното, няма да го изрече, а кротко ще се съгласи. Изникне ли конфликт между вас и майка му, бъдете сигурни, че шансът да разсъди трезво и да потуши неприятната ситуация е минимален. По-скоро ще ви обвини в безброй неща и съответно ще се застъпи здраво за жената на живота си.

Останалите факти можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жени държат мъжа в шах години наред,като ги оставят пред дилемата"аз или ***".Момчето в името на жената губи безценната връзка с жената,която винаги и при всички обстоятелства ще му прощава и помага.Ако момчето се опълчи,жената му разкатава фамилията.Взима му всичко до последното пени.Не,няма да я направи по-богата,по-щастлива.Напротив!Просто,трябва си надвие над ината.И да се почувства велика от безкруполния си акт,спрямо него и родната му майка. Ако не е разбрала,че това е грях.
14
5
 
15
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Има всякакви змии,които се опитват да застанат между майка и син и да ги скарат.Една свестна жена никога не би направила това,а би намерила начин двете да се разбират.
13
7
 
19
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Катя, понеже си глyпава мъpлa ти обяснявам!Ако мъж, който не уважава и не държи на жената ,която го е родила и гледала толкова години как ще уважава теб? Уличницата, която е срещнал...вчера?
12
0
 
13
 
! Отговори
Забележка преди 6 години
В текста са допуснати неточности. Може би екипът е ползвал чужди източници, в които са били описани мамините синчета от други географски ширини.Нашенското мамино синче не е свикнало да си усложнява живота, за да направи нещо за друг човек. Не е щедър, защото мисли на първо място как да угоди на себе си и все му е недостатъчна неговата заплатата, за която маминка е казала да си я ползва за джоб-харчлък. За всичко друго тя дава пари. Ще се отнася към вас като към слугиня, не като към принцеса.
11
9
 
13
 
! Отговори
Ивелина преди 6 години
Не обичам мамини свинчета . които при един конфликт между нас биха защитавали майка си дори когато не е права
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катя,ти нещо ревност ли изпитваш към майка му!?Какво те притеснява!?Определено с майка си секс не прави.Виж,могат и да си говорят,но това е нормално.Опасенията ти са безпочвени.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А мъж,който не уважава майка си!?Красиво ли е!?Пренебрежително отношение към родната му майка е твърде оскърбително и тежи!!!Прави лошо впечатление на жените, липсата на първите седем години и пропуск във възпитанието.
8
27
 
11
 
! Отговори
Катя преди 6 години
Ако попадна на такова мамино синче ,оставам го и се махам !Нека да прави секс с майка си , а не с мене !
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога някоя хитруша прилапа някое заблудено по-привързано към майка си момче и почне да го работка срещу майка му.Ако подаде всичко зависи от това колко силен манипулатор е.Понякога синчето и мамата остават на улицата а кума лиса е напред 2 апартамента и вече я нема в целата схема.Ако оня се усети че го манипулират веднага му се лепва прякорът-мамино синче.Мъже, не забравяйте майките си.Тва е единствената жена на която реално и пука за вас без да има далвера.За другите сте просто нужда.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идва време в което,тази жена цени и уважава вашите думи и решения.Защото е наясно,че си тежите на мястото.Това дали е мамин...,защо да не е!?Просто е много близък с майка си!!!Защо Не!?
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с партията майка е така! Сучат депутатите от майката вече много години и растат на талия!!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отношението им по-между им си е между тях!Що се отнася до вас и него е друго нещо.Гаджето си е гадже,приятелката..., приятелка...,жената жена!!!Майката си е майка лоша,добра ако ще той да е на 2 или 105 години,тя винаги ще му бъде майка.Това не означава,че е мамин,А на кой да е на съседката!?Кагато е с вас,ви се отдава изцял!Какъв ви е проблема...!? Нямате проблем!Всичко е цветя и рози.Разграничавате,вашите отношения с тези на майка му и сте ок.
3
5
 
22
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Какво лошо има един мъж да е близък с жената,която му е дала живот и която го е отгледала?Това не означава непременно,че ще се държи за полата и и няма да се държи като мъж на място.
2
1
 
22
 
! Отговори
Revolution_ преди 6 години
Попитали французин, италианец и българин. Коя жена повече обича- жена си или любовницата си?Французина казал: Е разбира се жена ми е по-важната жена.Италианеца казал: Е любовницата е всичко за мен.Българина казал: Аве аз и двете си ги е,,.а, ама най-много мама си обичам!
1
2
 
28
 
! Отговори
Хм? преди 6 години
Има нещо лошо да подкрепиш майка си ли? Жената която те е родила и отгледала. От кога така?