Искате да изтриета татуса? Вижте тези факти

Някои цветове (червено, жълто) по-трудно се премахват
28 май 2017 13:43, Анна Дантева
7
Искате да изтриета татуса? Вижте тези факти
Снимка: архив, Reuters

Много от нас правят грешката да татуират името на своята половинка, но след като се разделят с него, започват да се чудят защо това дяволско име е отпечатано на кожата.

Разбира се, татуировката трябва да се отстрани, но въпросът е, колко време ще отнеме това и колко ще боли. Преди да предприемем тази стъпка, е добре да сме запознати с някои факти около различните методи за премахване на татуировки.

Кремовете за локално приложение не работят

Изобщо не си струва да опитваме кремове и балсами, които обещават да изтрият или да изсветлят татуировката. Няма локално лечение за отстраняване на татуировки и не съществува домашно лекарство, което да я заличи.
Може да е трудно да се отървем от червена или жълта татуировка

Никой лазер не работи еднакво ефективно за всички цветове. Различният цвят абсорбира различна дължина на вълната на светлината, затова е трудно за всеки специалист да има дължина на вълната за всеки един цвят.

Вижте още по темата в Tialoto.bg


7
Още по темата: кремтатуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
27
 
! Отговори
Учуден преди 4 години
Някога татуировки си правеха само затворниците. Сега се чудиш, всичкото туй чудо от там ли е избягало......Представям си ги след години с увисналите мръвкиии....
5
0
 
18
 
! Отговори
татос преди 4 години
един серсем си я махна с солна киселина обаче му остана белег
4
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуировките са една голяма тъпотия
3
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да се изтрие такова чудо защото мастилото е под кожата. За да се премахне трябва да се отстрани кожата и подкожната мазнина което няма как да стане защото ще останете без кожа. Никога не си правете такива изгъ.зици защото на стари години ще РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО СТЕ БИЛИ "УМНИ" КОГАТО СТЕ СЕ ПОДЛОЖИЛИ НА ТАЗИ ТЪПО.ТИЯ!
2
3
 
8
 
! Отговори
Diana bad преди 4 години
Kolko gradusa e vodata dnes v baseina?
1
3
 
35
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Ами той глупавият проумява само туй дето вече е станало бе, да са сети предварително хич не го търси...ама тези нашарените нямаше да бъдат таквиз ако баща им ги беше шарил с пръчката като маленки, пък и от пръчката шарките си минават ама от туй-нивгаж...да видат като остареят и им са смъкне кожата надоле на кво ша мязат, ама нека първо да стане де, щото преди туй не могат си го престават