Кои са най-позитивните зодиакални знаци? Топ 3

Доказано: Позитивното мислене помага във всякакви ситуации
31 май 2017 21:52, Eкип на Teenproblem
8
Кои са най-позитивните зодиакални знаци? Топ 3
Снимка: Instagram

Позитивното мислене помага във всякакви ситуации. То ни позволява да се справяме в трудни моменти, да се зарадваме пълноценно на щастливите и да ценим всеки миг с близките хора, както и тези ситуации, които животът ни поднася, за да можем да разгърнем възможностите си и да показваме на околните, и най-вече на себе си, на какво сме способни.
 
Някои успяват да мислят позитивно, сякаш това им е в кръвта и каквото и да става те са добре настроени и с усмивка на лицето.
 
Други обаче нямат това умение в такава степен и все правят от мухата слон.
 
Ето и кои са зодиите, които през по-голямата част от времето са настроени позитивно
 
Водолей
 
Представителите на тази зодия са изключително търпеливи. Те се справят във всяка една ситуация със своята доброта и позитивизъм. Техен недостатък е, че предоставят възможност на недоброжелатели да им се качват на главата. Дори и в такъв случай те не престават да се усмихват. Тяхното мото е „Бъди позитивен. Пребори противника с усмивка!”. Знаят как да реагират във всяка една ситуация – кога да замълчат, кога да говорят, но разбира се умерено. Те не обичат да изпадат в обяснения защо и как. Те боравят с факти и добро настроение. То ги прави пълноценни.

Останалите зодии, които са в топ 3 на най-позитивните - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен позитивно мислене е да имаш далечни цели и да създаваш неща, които не са еднодневки. Всички големи злини са от оптимизъм.
5
4
 
5
 
! Отговори
Лъв преди 6 години
Лъвът е най! Управлява ни Слънцето и ето откъде извира този непрекъснат позитивизъм и енергия от нас! Баща ми обаче е Водолей и е най - песимистичния, сприхав и заядлив човек когото познавам. Псува непрекъснато. 1:1 с Христо Стоичков който също е водолей! Все едно целият свят му е виновен. Сред 100 положителни и хубави неща ще направи скандал от микроскопична дреболия.Доброта?! Много гадна зодия!
4
3
 
9
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Водолей може само вода да ти подлей ! Аман от тази зодия ...
3
3
 
10
 
! Отговори
Не е точно така преди 6 години
Познавам изключително завистлив и злобен "Водолей". Млад мъж, на когото съдбата е дала доста, като се има предвид, че е от семейство "средна ръка". И на външен вид не е зле. Но вечно гледа в чуждите паници и се поболява, ако някой е по-добре от него. Ако му кажеш, че човекът е постигнал това с труд и ум,се озлобява още повече."Лъвовете" са големи егоисти и това им пречи да са позитивни.Искат блага, без да са ги заслужили.Получи ли най-доброто, казва, че не струваНаписаното за "Стрелец" е вярно
2
5
 
4
 
! Отговори
ЛЪВСКИЙ преди 6 години
Водолеите сме най-велики!
1
2
 
18
 
! Отговори
Iron man преди 6 години
DRUN DRUN....