5 причини, заради които мъжете харесват лесни жени

Какво ги кара да се захващат с тях?
2 юни 2017 22:55, Eкип на Teenproblem
29
5 причини, заради които мъжете харесват лесни жени
Снимка: Instagram

Някога питали ли сте се защо мъжете „залитат“ към по-лесни и достъпни жени? Вероятно много пъти.
 
И винаги ви е любопитно и ви изненадва подобна постъпка, тъй като противно на разпространеното, има наистина много свестни жени, които заслужават внимание и обич.
 
Какво подтиква силния пол към такъв тип дами, които не са трудни?

Вижте тук.
 
1. Не изискват усилие

 
Една уважаваща себе си жена в действителност изисква много голяма инвестиция на време и усилия, за да бъде спечелена тя и доверието ѝ. Точно обратното е при по-достъпните жени – те не карат мъжа да доказва дълго време намеренията си и нещата се случват много по-бързо, отколкото се очаква.
 
2. Вдигат егото
 
Дамите, които не изискват инвестиция и време на усилия обикновено са страхотен начин за един мъж да вдигне егото си. Тя ще му разказва как е страхотен, добър, мил, всичко, което иска да чуе. Точно обратното е при жената, която иска доказване – тя посочва недостатъците, често говори за грешките с идеята да превърне мъжа в по-добра версия на себе си.

Останалите причини мъжете да харесват лесни жени - четете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така наречените "лесни" жени са харесвани, защото са разбрани. Знаят какво искат и в общия случай това съвпада с това, което иска мъжа. Та за това са харесавани. Нещата не са толкова сложни, както би си помислила всяка тинейджърка в цикъл. Опростените реалистични модели, ръководени от опростената мотивация на хората са най - успешни в междуличностните отношения.
20
8
 
10
 
! Отговори
Казанова преди 6 години
Няма лесни и няма трудни жени. Всичкото е въпрос на финикийски знаци.Може да си най-грозния и смотан, но като си чичко паричко всяка е твоя. Може и да си най-готиния пич, но като нямаш пари си оставаш смотан голтак и жените те презират. Някоя може да ти пусне за спорта и толкова. Няма по-меркантилно и подло същество от жената. Факт!
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В природата всичко се случва по пътя на най-малкото съпротивление
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лесно да си проста жена, а не са лесни защото са прости.
17
1
 
15
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Те ги харесват ама за 30 минути
16
4
 
26
 
! Отговори
Ханибал преди 6 години
Най ми хареса 4-та причина: по- лесните жени не очакват подаръци!!!! Дойдохме си на думата: значи по-трудните жени ги интересува най-вече размера...на портфейла за да им правят подаръчета!!! Нямам време и желание да се занимавам с кифлички който не знаят какво искат и какво търсят в един мъж освен материалното разбира се.
15
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...тя посочва недостатъците, често говори за грешките с идеята да превърне мъжа в по-добра версия на себе си."Ето заради такива изпълнения "трудните" моми си остават сами. Огромно самочувствие без никакво покритие и претенции до небето. Какво ще променяш? Да не си паднала от небето и да си перфектна че ще решаваш какъв трябва да бъде партньора ти? Себе си погледнала ли си първо? Аман от кифли, дето се изживяват като кроасани.
14
4
 
30
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Какво значи лесна и какво трудна?Едната знае какво иска и поставя своите условия кратко и ясно.Трудна жена означава че не знае какво иска, поставя условия, гевези се и след като най-после стигнете до накакво решение все си мисли че чуждата *** е по-мазна . . .
13
13
 
25
 
! Отговори
Сеирджия преди 6 години
И най-хубавата жена не може да ти даде повече от това, което има. Лесните жени са най-сигурния път към кожно-венерическия. Тийнейджърките са абсолютни миксерчета - страшна каша могат да ти забъркат! Като угасиш лампата - каквото при царица, таково и при магарица. Аз лично си харесвам мойто момиче.
12
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам ги е да си признаят, че тази глупост е писана от жена и затова написали "Екип на Teenproblem". Никой мъж не харесва леки жени!!! Леките жени са харесвани само от крайно изпаднали типове, които дори биха си платили за жена.
11
14
 
8
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
И най-лесната жена е абсолютно недостъпна кралица в сравнение с мен! Болен с 40 температура не съм отказвал шпека!Ние турците сме много страстни в чревната любов!
10
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го духат "трудните", ама те и това не могат!!! Лесно за мен, лесно за нея.... какво му трябва на човек повече, освен едно питие???
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато една жена знае какво иска и го търси не значи че е лесна, а че е активна в търсенето на щастие. Когато една жена не знае какво точно иска, но държи да не се причислява към "лесните" подражава на моделът "не за всеки, или труднодостъпна"В обобщение: бил съм със страхотни жени, които наричат лесни, както и със не много страхотни, които се определят специални.
8
7
 
47
 
! Отговори
каза-нова преди 6 години
5 причини сте измислили, а най-важната не сте написали.На никой уважаващ себе си мъж не му се занимава с фльорци, които искот да го въртят на пръста си заради една сли.ва. "Лесните" жени дават това, което имат срещу нещо, което искат да получат. Това е един вид преплитане на интереси и стигане до сделка. Всяка една от страните получава това, което иска. При "недостъпните" се играе театър с неизвестен край. Просто не си струват усилията. Да се правят на недостъпни на смотльовците.
7
5
 
5
 
! Отговори
до Надето преди 6 години
интересно ще е определението на "потруди" :) ,,,а автоматичните скорости били по скапани казват
6
2
 
22
 
! Отговори
v преди 6 години
Само, че лесни решения на проблемите няма, това спускане с шейната на долнище ще им струва скъпо и когато същите започнат да им изневеряват, тогава ще им дойде акъла в главата, ама късно ще е либе за китка, късно.
5
4
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Точни, е ..почти
4
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По същата причина поради която предпочитам автоматични скорости за колата.По-удобно е и върши абсолютно същата работа.
3
5
 
32
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До НадетоКолко да се потруди ***!? Да ти прекопае и лозето, а ?
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината е само една...