Първа, втора, трета... Внимавайте с чашките, за да не станете за смях

Алкохолът не е добър съветник, можете да заспите навсякъде
26

Снимка: kaifolog

Умерената консумация на алкохол може да бъде здравословна, може да повдихне настроението ни. Но когато нямаме мярка на чашките можем да станем за смях, защото не се знае къде и в каква поза можете да заспите. Убедете се в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: алкохолпияни хора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
11
 
! Отговори
До Гугъл хвана трола преди 6 години
До Гугъл хвана трола, постинги 24, 23, 22, ...Пич, мерси, че го набара. За съжаление след 2010 в българското интернет пространство се напълни с платени драскачи. Тоя дето си е пействал постинга десетина пъти ако беше завършил МГУ щеше най-малкото сега да бъде университетски професор, а той както виждаш е copocoидeн тpoл на хранилка към Хамерика за България. Той просто си заработва по 2 стотинки на дума. Такива изменници разбиха България за 30 години.
25
4
 
11
 
! Отговори
към Гугъл хвана трол преди 6 години
Само пълен *** и *** като теб си представя, че може да обижда цяла нация. Руснаците са ти дали образование, учил си в МГУ, ползваш знанията, които си получил и имаш наглостта да ги наричаш ***? Такива мишки като теб трябва да бъдат презирани.
24
7
 
7
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 8 преди 6 години
Статия от 10 Септември, 2016 "Споразумението САЩ-Русия - край на президента Асад?". Коментар 62:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
23
6
 
6
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 7 преди 6 години
Статия от 15 Септември, 2016 "Първокласниците в София с 800 повече". Коментар 8:Рускиньо от Врабча,завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
22
6
 
7
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 6 преди 6 години
Статия от 20 Септември, 2016 "Борисов към Толстой: 1300 години никой не ни е купил!". Коментар 3:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
21
5
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 5 преди 6 години
Ето още един коментар от 7 Октомври, 2016 в статия "Дар за День Рождения! Златен смартфон с лика на Путин", коментар 35:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
20
4
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 4 преди 6 години
Статия от 18 Ноември, 2016, статия "На руско парти - еротика, алкохол и излагация". Коментар 4:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
19
3
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 3 преди 6 години
Ето и трети резултат в статия в Дир.Бг от 19 Декември, 2016 в статията - "Руски военен самолет катастрофира, всички са оцелели". Коментар от Стоян К. от 19.12.2016 12:04:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
18
2
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 2 преди 6 години
Ето още един коментар в статия от 2 Декември, 2016 в статията - "Наздраве пак и пак! Руски новогодишни служебни партита". Коментар 1:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
17
3
 
9
 
! Отговори
Гугъл хвана трола преди 6 години
Чудили сме се дали има тpoлoвe у нас. Гугъл показа, че има.Статия в същото издание от 7 Ян, 2017 - "Москва посрещна Коледа при минус 30 градуса". Коментар 98:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
16
1
 
10
 
! Отговори
До 15: преди 6 години
Като всичко американско-копирано и фалшиво.
15
8
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Като всичко руско-копирано и фалшиво.
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завършх Електроника в MIT Cambridge, Massachusetts в далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват американцитеи ме хвана срам, че такива са ни карат насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 1:Това на снимка номер 2 всъщност е Путин,по дупето го познах.
12
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рубладжийската *** на Кутев и турчина Болен започна редовният си рецитал:"Плюй по България за да прикрием руските свинщни"Предатели рубладжийски.
10
0
 
16
 
! Отговори
Алкохолици преди 6 години
Абе, взели да се подиграват на руснаците. Я пуснете в Гугъл изречението:"На мен Доктор Радева ми е забранила да пия вода."Това, което ще видите е реалността у нас - над 30 години масово поркане в България. Един на 100 човека е въздържател, всичко останало прави по 200 литра вино и 100 литра ракия на година.
9
1
 
16
 
! Отговори
До 1: преди 6 години
Ако погледнеш Снимка 2 ще видиш два ключа - този вдясно за 3 лампи, а вляво за една. Тези ключове са за 110 Волта и такова напрежение на електрическата мрежа има в Северна Америка.Иначе, не е верно, че "умерената консумация" на алкохол била полезна. Няма "умерена консумация" на алкохол. Всеки, който пие редовно е алкохолик. В България причината за ниската продължителност на живота е масовия битов алкохолизъм, който се поощрява от обществото, включително и от лекарите у нас.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Аз не съм българин ли? Не виждам как се напиват 16- 18 годишни деца от 2 водки ли? Ботев ли да цитирам в този ден който казвеа" Пиянството на един народ" кой ли да цитирам, маллооумник лицемерен??
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6---------------------------------Сигурно имаш себе си предвид! Може някои да пият,ама за кеф и с висока питейна култура.С мезе,компания и т,н. А не като руските ***-половинка водка на екс и после-вижда се на снимката!