Първа, втора, трета... Внимавайте с чашките, за да не станете за смях

Алкохолът не е добър съветник, можете да заспите навсякъде
26

Умерената консумация на алкохол може да бъде здравословна, може да повдихне настроението ни. Но когато нямаме мярка на чашките можем да станем за смях, защото не се знае къде и в каква поза можете да заспите. Убедете се в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: алкохолпияни хора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
11
 
! Отговори
До Гугъл хвана трола преди 6 години
До Гугъл хвана трола, постинги 24, 23, 22, ...Пич, мерси, че го набара. За съжаление след 2010 в българското интернет пространство се напълни с платени драскачи. Тоя дето си е пействал постинга десетина пъти ако беше завършил МГУ щеше най-малкото сега да бъде университетски професор, а той както виждаш е copocoидeн тpoл на хранилка към Хамерика за България. Той просто си заработва по 2 стотинки на дума. Такива изменници разбиха България за 30 години.
25
4
 
11
 
! Отговори
към Гугъл хвана трол преди 6 години
Само пълен *** и *** като теб си представя, че може да обижда цяла нация. Руснаците са ти дали образование, учил си в МГУ, ползваш знанията, които си получил и имаш наглостта да ги наричаш ***? Такива мишки като теб трябва да бъдат презирани.
24
7
 
7
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 8 преди 6 години
Статия от 10 Септември, 2016 "Споразумението САЩ-Русия - край на президента Асад?". Коментар 62:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
23
6
 
6
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 7 преди 6 години
Статия от 15 Септември, 2016 "Първокласниците в София с 800 повече". Коментар 8:Рускиньо от Врабча,завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
22
6
 
7
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 6 преди 6 години
Статия от 20 Септември, 2016 "Борисов към Толстой: 1300 години никой не ни е купил!". Коментар 3:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
21
5
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 5 преди 6 години
Ето още един коментар от 7 Октомври, 2016 в статия "Дар за День Рождения! Златен смартфон с лика на Путин", коментар 35:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
20
4
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 4 преди 6 години
Статия от 18 Ноември, 2016, статия "На руско парти - еротика, алкохол и излагация". Коментар 4:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
19
3
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 3 преди 6 години
Ето и трети резултат в статия в Дир.Бг от 19 Декември, 2016 в статията - "Руски военен самолет катастрофира, всички са оцелели". Коментар от Стоян К. от 19.12.2016 12:04:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
18
2
 
8
 
! Отговори
Гугъл хвана трола 2 преди 6 години
Ето още един коментар в статия от 2 Декември, 2016 в статията - "Наздраве пак и пак! Руски новогодишни служебни партита". Коментар 1:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
17
3
 
9
 
! Отговори
Гугъл хвана трола преди 6 години
Чудили сме се дали има тpoлoвe у нас. Гугъл показа, че има.Статия в същото издание от 7 Ян, 2017 - "Москва посрещна Коледа при минус 30 градуса". Коментар 98:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
16
1
 
10
 
! Отговори
До 15: преди 6 години
Като всичко американско-копирано и фалшиво.
15
8
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Като всичко руско-копирано и фалшиво.
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завършх Електроника в MIT Cambridge, Massachusetts в далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват американцитеи ме хвана срам, че такива са ни карат насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 1:Това на снимка номер 2 всъщност е Путин,по дупето го познах.
12
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рубладжийската *** на Кутев и турчина Болен започна редовният си рецитал:"Плюй по България за да прикрием руските свинщни"Предатели рубладжийски.
10
0
 
16
 
! Отговори
Алкохолици преди 6 години
Абе, взели да се подиграват на руснаците. Я пуснете в Гугъл изречението:"На мен Доктор Радева ми е забранила да пия вода."Това, което ще видите е реалността у нас - над 30 години масово поркане в България. Един на 100 човека е въздържател, всичко останало прави по 200 литра вино и 100 литра ракия на година.
9
1
 
16
 
! Отговори
До 1: преди 6 години
Ако погледнеш Снимка 2 ще видиш два ключа - този вдясно за 3 лампи, а вляво за една. Тези ключове са за 110 Волта и такова напрежение на електрическата мрежа има в Северна Америка.Иначе, не е верно, че "умерената консумация" на алкохол била полезна. Няма "умерена консумация" на алкохол. Всеки, който пие редовно е алкохолик. В България причината за ниската продължителност на живота е масовия битов алкохолизъм, който се поощрява от обществото, включително и от лекарите у нас.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Аз не съм българин ли? Не виждам как се напиват 16- 18 годишни деца от 2 водки ли? Ботев ли да цитирам в този ден който казвеа" Пиянството на един народ" кой ли да цитирам, маллооумник лицемерен??
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6---------------------------------Сигурно имаш себе си предвид! Може някои да пият,ама за кеф и с висока питейна култура.С мезе,компания и т,н. А не като руските ***-половинка водка на екс и после-вижда се на снимката!