6 неща, които изкарват мъжете извън нерви

Дами, бъдете бдителни, внимавайте за тези неща
Обновена: 6 юни 2017 06:47 | 5 юни 2017 21:30, Eкип на Teenproblem
35
6 неща, които изкарват мъжете извън нерви
Снимка: Instagram

Да, мъжете са странни създания и рядко се случва да изпад в необуздано състояние, което е доста по-присъщо за нежния пол. И все пак на тях също им се случва.
 
Ако сте неповторима специалистка в това, ще видите тяхното гневно аз, което минава много по-трудно от вашето.
 
Ето какво трябва да направите, за да вбесите мъжа:
 
1. Дами, мъжете не харесват да чакат

 
Ако закъснявате непрекъснато и то не с пет – десет минути, а с цял половин – един час, то почти е сигурно, че мъжът ще се е вбесил до краен предел и не се учудвайте, ако не е на уговореното място.
 
2. Мъжът казва „Не“ и това наистина е „Не“

 
Опитайте се да мислите като тях. Вие може да си смените мнението няколко пъти, но мъжете са категорични и определено не харесват хленченето, което е сладко може би до определено време, но да промени мнението на половинката ви е почти невъзможно.

Останалите неща, които вбесяват мъжете - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
16
 
! Отговори
студент преди 6 години
По-долно същество от жената НЯМА!Меркантилни, подли, зли, злопаметни, отмъстителни, егоистки, нечестни в последно време с все по-лоша хигиена използвачки, неможещи да готвят и да правят типичните "женски" неща.С бившето гадже ставаме една сутрин ,аз съм на изпит и ще си гладя ризата. Тя влиза в банята да се къпе и ми викна, че душа не работел.Викам и нямам време,но ако ми изглади ризата през това време ще го оправя.Оправих душа,а тя ми се развика,че не ми е слугиня да ме глади.Не ми била майка
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влезте в някой сайт за запознанства или в бг мама и вижте какви мъже търсят жените. Да са "материално стабилни". Супер меркантилни са. Вече и аз търся само жени, които са материално​стабилни.
7
3
 
23
 
! Отговори
Григор преди 6 години
Има бо.клуци мъже не отричам, но жените са повече.Разликата е че повечето мъже се възпитават да бъдат честни, силни, с твърд характер.А жените, от малки ги глезят като, че ли са принцеси. И целта на живота им е да намерят мъж да им плаща сметките.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените са меркантилни същества! Аз харесвам мъже като Волен Сидеров! "Красив ум"/демек психясали/ и палаво дупе/демек - шавливо/ <3
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В казармата една кака успя да изкара взодният ни извън нерви.На кино във видео клуба(хората под 45 едва ли помнят що е то)-готово.Ресторант-ресторант.Такси,бар.диско,ама като дошло време да я води лейтенанта в квартирата-ама не съм такава.Не си ли!!!!И дивакът му я домъкнал до тях за косата и докато не измила под,чинии и не го опрала не я пуснал.За тая работа лежа 5 дни в офицерският арест в Сливен.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..закъснявам какво означава това
3
14
 
19
 
! Отговори
До Григор преди 6 години
1. Мислиш ли, че някоя жена може да обича или да уважава глупав мъж? Може да се събере с него, ако е използвачка и е преценила, че той може да й бъде полезен. А мъжете не се ли възползват от глупави жени?2. Ако злепоставиш жената с неуместна забележка и ще намери начин да ти го върне тъпкано.3. Никоя не харесва мърляв мъж.4. И жените, и мъжете презират мъжа-клюкар.5. Доста мъже си задържат половината заплата, за да се глезят с глупости, а имат деца!6. Жената обича ли да е рогоноска?
2
4
 
28
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Това със закъсняването може да изнерви всеки.Това показва какво му е отношението към теб.
1
5
 
31
 
! Отговори
Григор преди 6 години
1.Мразим глупостта.2.Неуместните забележки3.Лошата хигиена4.Клюкарството с приятелки5.Мрънкането за пари, нужни за глупости6.Изневерите