6 неща, които изкарват мъжете извън нерви

Дами, бъдете бдителни, внимавайте за тези неща
Обновена: 6 юни 2017 06:47 | 5 юни 2017 21:30, Eкип на Teenproblem
35
6 неща, които изкарват мъжете извън нерви
Снимка: Instagram

Да, мъжете са странни създания и рядко се случва да изпад в необуздано състояние, което е доста по-присъщо за нежния пол. И все пак на тях също им се случва.
 
Ако сте неповторима специалистка в това, ще видите тяхното гневно аз, което минава много по-трудно от вашето.
 
Ето какво трябва да направите, за да вбесите мъжа:
 
1. Дами, мъжете не харесват да чакат

 
Ако закъснявате непрекъснато и то не с пет – десет минути, а с цял половин – един час, то почти е сигурно, че мъжът ще се е вбесил до краен предел и не се учудвайте, ако не е на уговореното място.
 
2. Мъжът казва „Не“ и това наистина е „Не“

 
Опитайте се да мислите като тях. Вие може да си смените мнението няколко пъти, но мъжете са категорични и определено не харесват хленченето, което е сладко може би до определено време, но да промени мнението на половинката ви е почти невъзможно.

Останалите неща, които вбесяват мъжете - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
2
 
! Отговори
O-o-o преди 6 години
Адвокатка. Те са най- меркантилни
28
9
 
0
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Какво ти е нормалното? Че нямаш пари?
27
8
 
0
 
! Отговори
Друга млада жена преди 6 години
Като гледам тук пишат някакви пършиви студенти, които нямат пари да се нахранят пък взели да мислят за жени.
26
2
 
5
 
! Отговори
Съвременен Млад Мъж преди 6 години
Аз например задоволявам постоянно всички нужди на няколко красиви млади жени в необходимата степен, но не мога да огрея всички красавици. :)
25
6
 
2
 
! Отговори
Съвременна Млада Жен преди 6 години
Какво да правим ние, съвремените млади жени като не можем да намерим съвременни млади мъже, които да задоволяват постоянно всички наши нужди в необходимата степен?
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До студент. Айде и от мен една случка. Мия чиниите. Кисел. Щото съм 36-ти ден на сухо.Жената и тя кисела. Щото и е 14-ти ден в цикъл. Минава покрай мен и вика ми: Не ги изплакваш както трябва.... и те така разбрах за изневерата. Питам: Защо?! Тя: Ами влюбих се! Питам: Ами децата? Вика: Те нямат нищо общо. и та така ....Пък минава за читава ...
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До king_for_a_dayто че идеални няма,ама чак пък толкова зле направо не ми се мисли.почти набори сме с теб и съм видял доста както и същите неща като студента съм ги изпитвал на гърба си и наистина нещата понякога са много зле.гледам ги сегашните млади момичета повечето захапали цигарите и пият,като разпрани.в нашия вход живеят няколко кифлички .*** от класа.всяка вечер различни ги изпращат и все пияни или друсани.не ги знам на какво са но мега неадекватни.едната пикла ме сваля в асаньора...
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много Б0клук сред жените бе хора,много.то не че ние мъжете сме цвете но тея кифли са просто нещо невиждано.само пари искат,шопинг,да им угаждаш,да си романтичен,много внимение и време да отделяш за тях,обаче в един момент почват да ти казват че ти ги задушаваш с такова внимание и не ги оставяш да си живеят.кypв0ляк под път над път.за пари и някое подаръче и дори за почерпка в лъскаво заведение са готови на всичко с всеки.и как ще има семейства,деца и нормален живот като жените са Б0kлyk.
21
1
 
6
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Мисълта ми е да приемаш нещата такива, каквито са. Има недостатъци, които не могат да бъдат пренебрегнати, затова реши за себе си кое ти е най-важно, но и най-късметлийския избор на жена няма как да бъде идеален (както самите ние не сме). Влюби се в дребните недостатъци на жената до себе си и ще бъдеш щастлив.
20
0
 
8
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
студент,кофти тръпка, разбирам те и съм бил в същото положение. Сега съм на 37 (женен с деца), но освен на моята възраст, познавам момичета на по 25-30, които са много точни - добри, интелигентни, симпатични и т.н. А преди и аз мсилех като теб. Може би разликата е в това, че малко съм поодъртял и са ми паднали критериите :D ? Сериозно - аз също не се смятам за цвете и отчитайки това, ми е лесно да приема недостатъците на жена си или пък потенциално на момичетата, които виждам.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха а моята кифла веднъж ще излизаме с компания,но и дойде.Виками да излизам без нея,че я боли стомаха.ОК и казвам,но нали няма да се сърдиш.Мога и да остана при теб,ако не ти е добре.Не тя не искала,а искала да си изкарам добре и не желаела да ми разваля вечерта.Викам си по-добре да изляза щом и тя настоява да е оставя сама.Прибрах се след няколко часа и познайте-скандал.Не съм е бил обичал щом съм е оставял сама.Ама нали ти искаше да изляза ***?! Не искала да ме пробва дали я обичам истински
18
0
 
13
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
19, при този глобализиран начин на живот, при тази все по-агресивна реклама, която ни принуждава да живеем все по-лъскао, така че да не изостанем от съседа, е ясно какво искаме - всичко. Жените искат лошото момче с БМВ-то, което обаче да не е лошо точно и само към тях; да е богато, но и роматично; да е гелосано и оскубано, ама да не е обратно и т.н. Мъжете искаме големи цици и да дава отзад, ама пък да ни е вярна, точно на нас, нищо, че ни е пуснала пияна още първата вечер. Да, искаме всичко.
17
4
 
11
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Факт е, че читавите хора и от двата пола са малко. Истината обаче е, че ние мъжете много повече се стараем и като че ли сме една идея по-качествени. Жените масата са използвачки и за най-малкото нещо зарязват, мислейки си, че с друг ще е розов живота. Да ама не !
16
2
 
5
 
! Отговори
студент преди 6 години
До king_for_a_dayТова, което виждам е така, а повярвай ми имам контакт с доста колеги и колежки. По дискотеки не ходя, за да си ги избирам там приятелките. Все са ми били колежки, състудентки. Уж трябва да са молко по-интелигентни с по-широк мироглед, а те даже по зле и от тези, които не учат. Бившата преди да стана студент направо беше цвете пред кифлите, които виждам в уни-то. Тя пък беше домошарка и искаше да се женим, като свършим училище и заради това се разделихме.Аз исках да уча тя не.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и аз вече не мога да разбера какво искат хората....
14
0
 
10
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
13, 14: в гъ.за за последно и адиос. Ако и следващата обаче не става, това е проблем. Май може да се окаже, че си търсиш гаджето в дискотеката, вместо в библиотеката. Нормални момичета има, но няма да ти привлекат вниманието с агресивна външност, както правят повечето празноглави кифли. То и голямата част от нас мъжете не сме по-добре от жените, като се замислиш.Но определено има и нормални момичета, недей да обобщаваш така.
13
1
 
10
 
! Отговори
студент преди 6 години
Следващата пък невероятно ревниво същество. На лекции сме. Една колежка ме пита нещо и наща, като подскочи, като взе да прави проблеми какво искала тая от мен, аз какво съм и се бил обяснявал и т.н. Ако излезех за нищо от квартирата без нея после трябваше да и давам пълен отчет минута по минута, а телефона преди да се прибера ми прегряваше да пита къде съм с кого и защо не се прибирам. Просто ужас. От трън та на глог. Сигурно има и свестни,но това което виждам около себе си студентки е зле.
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До студенти дъщеря ми е такава. добре,че не си срещнал нея,че щеше да ме намразиш като тъща.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Надетоа най-мразят мъжете,на гаджето да му закъснее цикъла.
10
1
 
17
 
! Отговори
студент преди 6 години
И не ми изглади ризата, а се бяхме разбрали докато оправя душа да го направи. Цъкаше си на телефона и иззобщо не и пукаше. Направо бях бесен. Едни яйца не можеше да опържи принцесата, а какво остава да наготви. Правех го аз и никога не съм се оплаквал, докато тя за всяко нещо мрънкаше и се оплакваше.Не стига, че и готвех, ами започна да ме обвинява, че готвя, за да не е водя на ресторанти, както другите мъже правели. Направо избеснях ви казвам. Скоро след това е разкарах.И следващата не бе цвете