От муха - слон: Нещата, от които жените правят драма

Това понякога е забавно, а понякога е направо ужасяващо
6 юни 2017 22:50, Eкип на Teenproblem
77
От муха - слон: Нещата, от които жените правят драма
Снимка: Instagram

Скандал за нещо дребно? Това е нерядък случай в една връзка. В по-голяма част от случаите жените са тези, които са способни да хиперболизират.
 
Това е в тяхната природа и това понякога е забавно, а понякога не чак толкова.
 
Ето кои са най-честите дребни неща, които жената превръща в гигантски.
 
1. Онлайн е, на работа е и не пише?

 
Мъже, не се прибирайте вкъщи, защото това, което ви очаква, е всичко друго, но не и приятно. В главата на жената минават куп неща: сега си пише с някоя, смята, че комуникацията между нея и половинката е в застой и много други интерпретации на ситуацията.
 
2. Харесал си снимка на приятелка?

 
О, не! Жената ще помисли веднага, че това е твоята тайна любовница, че е по-привлекателна, че... може да се изброява до безкрай. Както и да е, не го правете, защото въображението на жената е толкова необятно, че нищо чудно да спите на дивана следващите няколко нощи и вашата вечеря да се свежда до отсрещните бургери.

Останалите неща, за които жените правят от нищо - нещо, можете да прочетете в TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормалните мъже не пишат в днес.бг, така че тия комплексарски мнения отдолу са ***. Всеки си има кусурите, но е факт че мъжете сте по-зависими и по-късно се развивате умствено. А за способноста на средностатистическата българска майка от 70те 80те да възпита нормален мъж няма да коментирам, но роля играе голям натиск пт обществото да прави всичко за семейството, особено мъжете, и те стават пасивни *** от които сега патим
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хващат нещо интересно. Случват се нещата,но ..като пийнат не мисли реално.Я ще изневери,я ще флиртува. И нещо зародило се с жена се превръща в илюзия.Във вероятност.След това съжаляват,но какво от това!?Като всичко са развалили.Мъжете не умееят да си задържат жените.Да правят,компромис. Да не прелюбодействат.
18
6
 
19
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
До 11- То пък вие жените сте всички високи,стройни,зеленооки,красиви,умни,скромНИ,любвеобилни,добри,християнки,богати,чистоплътни,добри готвачки хахаха
17
7
 
25
 
! Отговори
мачо преди 6 години
Една жена, ако не може от нищо да направи скандал не е никаква жена!!!И винаги съм казвал, че женското мислене няма нищо общо с човешкото. Статията го доказва. Все недоволни, все мрънкащи, все искащи нещо, все незадоволени, все някой друг им е виновен. Обикновено това е мъжа до тях,т.е. вие, които сте имали неблагоразумието да се съберете с поредната...И все мъжете им били виновни, били такива или онакива. Еми нали тези мъже майка,т.е. жена ги е възпитавала.Оправете се първо вие женички!
16
5
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Когато обидиш жена, прави драма!Но като тя те обижда се кефи.А пък ти им напомняй че са направени от реброто, което ти липсва!!!
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30,Щом сте си намерили такива мъже, явно такива сте търсили! То аз принципно нямам никаква идея жените, не златотърсачки, по какви критерии точно избират мъжете! Сложна е женската психика и никога не съм я разбирал, ама така е- какво да се направи! Сега, да взема и аз да почна да се оплаквам- е не подхожда на мъж да се оплаква! В крайна сметка- аз ще правям каквото трябва, пък да става каквото ще!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25,Общо взето всеки с късмета си- кой на каквото попадне! Ти явно не можеш да попаднеш на сесен мъж, а пък на свестна жена! Нещо дори ми се струва странно това, което го пишеш(трудно ми е да си представя да има нелошо изглеждаща жена, дето да се задоволява с толкова малко), но пък в крайна сметка всичко е възможно!
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оффф като ви знам уважението до къде стига нямам думи. И в днешно време много малко мъже могат да си позволят да издържат жена и семейство, затова работим и ние и се оправяме и сами добре
12
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не им е на позакръглените, ама те вземат и от втората категория, тоест- мрънкачки! Последната такава все ми мрънкаше бързо се уморявала, краката й отичали, незнам си какво! Слушах я, слушах я и най-накрая не издържах и й казах- ами вземи се постегни, почни да спортуваш и... ме заряза! Причина- не съм я харесвал такава, каквато била!
11
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахаха какъв секс? това се случва по Коледа и за рожденния ден. И освен това - започна да се къпе през ден:( И да пърди и да се оригва пред мен и да споделя за агрегатното състояние на екскрементите си. Със сигурност не изневерява, но понякога се чудя кога се превърна в такова прасе. Моля да се оплаче някой друг, че мо стана неудобно
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то там е проблема-НЯМА! 5 години пропилях с мамино синче, което издържах буквално. Сега още 5 пропилявам с уж по-зрял мъж, който е на работа 6 дни в седмицата, вкъщи е заровен в компа пак по работа, ако случайно реши да почива със зор го карам да мръдне от дивана. Разбра как се пуска пералнята и къде е миналия месец защото бях в командировка, като се прибрах хладилника беше пуст като постановка на Куркински и имаше вестник вместо тоалетна хартия.
9
3
 
22
 
! Отговори
Вечерта следСватбата преди 6 години
й кажи, че ще живеете в двустайната панелка на родителите ти и че при запознанството си я излъгал, показвайки тузарска сграда, в която уж имаш мезонет, даден под наем.После признай, че джипът, в който си я возил досега е на братовчед ти, а ти самият винаги си ползвал обществен транспорт.И че за да платиш сватбата, си похарчил до стотинка всичко, което си наследил от баба си.И че твоята заплата е по-ниска от нейната и изплащаш кредит.В отговор тя ще ти устрои не драма, а трагедия!
8
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък като гледам, свестни жени няма- я златотърсачка, а мрънкачка, а някоя позакръглена ще ти попадне! Ей да не беше този нагон, пералнята пере, с готвенето се справям криво ляво, закаво ли изобщо щеше да ми е жена! Хубаво е и да имаш наследник/наследници, ама за това пак си трябва жена!
7
8
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
То остави, че няма, ама и да има къде ще го срещнеш?Все повече мои набори на 30 нямат не само деца ами и сериозен приятел.И къде ще го срещнеш?В бар ли, в библиотека ли да го търсиш?
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен пък ме дразнят като почнат да лаикват снимки на други жени или страници с перверзии
5
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
свестни мъже няма. И да има са малко и вече заети. А който е останал все има дефект някакъв- я грубиян и комплексар, я нисък, я дебел, я плешив, я мързелив, често и всичко накуп. Следващия няма да е българин, положението май е по-добре на Запад
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дребосъка на 24 - ако мъжа и разбере така ще те уважи, че ще пикаеш кръв два месеца.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моме има си друга,карантия продава. И защо си мислиш,че като си толкова стегната той няма погледне друга.Мъжете са неверници!Освен,ако не те обожава толкова,че да не ще друга, душата му да копнее само за теб.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
грубичко е малко, и на мен ако някой ме пита що не тръгна на фитнес ще стане проблем.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С четвъртото съм напълно съгласен! Преди години дори не попитах, а предложих на една от бившите си да почне да ходи на фитнес и... скъсахме!