От муха - слон: Нещата, от които жените правят драма

Това понякога е забавно, а понякога е направо ужасяващо
6 юни 2017 22:50, Eкип на Teenproblem
77
От муха - слон: Нещата, от които жените правят драма
Снимка: Instagram

Скандал за нещо дребно? Това е нерядък случай в една връзка. В по-голяма част от случаите жените са тези, които са способни да хиперболизират.
 
Това е в тяхната природа и това понякога е забавно, а понякога не чак толкова.
 
Ето кои са най-честите дребни неща, които жената превръща в гигантски.
 
1. Онлайн е, на работа е и не пише?

 
Мъже, не се прибирайте вкъщи, защото това, което ви очаква, е всичко друго, но не и приятно. В главата на жената минават куп неща: сега си пише с някоя, смята, че комуникацията между нея и половинката е в застой и много други интерпретации на ситуацията.
 
2. Харесал си снимка на приятелка?

 
О, не! Жената ще помисли веднага, че това е твоята тайна любовница, че е по-привлекателна, че... може да се изброява до безкрай. Както и да е, не го правете, защото въображението на жената е толкова необятно, че нищо чудно да спите на дивана следващите няколко нощи и вашата вечеря да се свежда до отсрещните бургери.

Останалите неща, за които жените правят от нищо - нещо, можете да прочетете в TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа търси повод да се скара с вас.Груб е!Обижда ви!Нервира ви!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идея за Дойчин, Спираш да я водиш за три-четири месеца по българските курорти и я караш на Санторини! С този пък Париж като вземат да се превземат! Закарай я в Париж, ама в някой арабски квартал уж попогрешка- гаранция, че няма да иска и чуе повече за Париж!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дойчин,Каква е тази принцеса бе, брадче? Всеки месец да я водиш по почивки по курортите и пак да е недоволна! То аз ако си хвана някоя такава, ще потъна в дългове! То неслучайно са казали хората, че жените са най-големия съюзник на банките!
37
1
 
2
 
! Отговори
Дойчин преди 6 години
Гледа по Фейсбук, че някоя *** се тагнала я от Санторини, я от Париж и веднага почва да ми пили на главата.Тоя Фейсбук що семейства развали. Щото жените го ползват, за да се покажат в какъв лукс живеят или къде са били, и другите се дразнят, че и те не живеят така.
36
0
 
1
 
! Отговори
Дойчин преди 6 години
До ето го и ДойчинСамо да поискам и поне 5 жени на момента са готови да споделят живота си с мен.Щото първо изглеждам перфектно за годините си, защото спортувам редовно.Обличам се с атрактивни дрехи, а не нося пуловери и мухлясали ризи.Нахакан съм, а това жените го обожават.Имам си къща с всички екстри и двор с ливада,за които много жени могат само да мечтаят.И жената я водя редовно по почивки-всеки месец сме на Велинград, Хисар или Банско.Ама тя от това е недоволна-гледа, че някои жени ходели
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Довършвам от коментар 55, че ми се бъгна компа нещо! След това аз и казвам- е днес такива жени, като тебе, дето да се хванат с някой без жилище, без кола, със средностатистическа заплата и без богати и/или известни родители, нямам си и идея къде можеш да намериш!
34
2
 
0
 
! Отговори
от Германия преди 6 години
Момчета, това са българските пачаври. Не обобщавайте. Аз ходя с немкиня - домакиня, чисти, работи, скромна, практична. Такива са повечето жени тук. Не става и дума да не бачка, да хойка само насам-натам, а ти да я издържаш. Тя не би се чувствала ок. Българките са като туркините. Едва ли не за един секс искат да ги носиш на ръце, да имаш палат, осем коли и охрана.
33
1
 
6
 
! Отговори
Милко Мустака преди 6 години
Мухи много, от всяка мое да стане слон.Проблема има когато пиленцето стане слоница!
32
2
 
3
 
! Отговори
До 27 -Наивен ли си? преди 6 години
Нямало било женчовци, които да търсят жена да ги издържа!Непрекъснато чувам подобни истории, дори познавам няколко такива. Нееднократно чета по вестниците писма от жени, оплакващи се след запознанства по обяви - той е образован, успял в професията и т.н. Ако наивница клъвне, следва запознанство на живо, завърта й главата, обещава сериозна връзка и още вечерта звъни: Брат ми катастрофира,искат 3000 лв за операция,изгубил съм си картата.Дай ми парите утре,връщам ти ги след 3 дена.Но не ги връща!
31
1
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа това, че жените мрънкат за щяло и не щяло си е природно вградено в тях! Няма начин да се премахне и поради тази причина го приемаш като дефект при закупуване на стоката и не се оплакваш повече! Но лошото в случая е, че и някой "мъже" почнаха да мрънкат даже повече от жените! Нотова наложено от света в които живеем жени-мъже, мъже-жени и голяма обърквация става! Но това може да се оправи! Стига да имаш воля и кураж!
30
4
 
3
 
! Отговори
ето го и Дойчин преди 6 години
Дойчине, стига мрънка бе, не се спря. Имате дете заедно, а пак поставяш секса и теглото и на първо място. Говори за безкрайна елементарност. И с тази старата кола и с това дете, не зная за какви кандидатки говориш. Те също ще искат скъпи почивки ти как я мислиш. Ако намериш жена която да иска теб да заведе на почивка се обади, малко са
29
2
 
6
 
! Отговори
Ромео преди 6 години
Жената не знае какво иска, но го иска веднага! Повечето завистливи, от това стават и мрънкащи.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените няма кой да ги разбере, преди време една колежка от университета ми обясняваше как ще иде на две бригади из Англията , с парите и малко помощ от техните ще вземе жилище и че мъж не й трябва , защото е модерна и търси професионално развитие - година след като завършихме я видях бута количка и с мъжа си под ръка.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41Явно жена не ти е нужна!За нищо не ставаш!!!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 42Стой си в самота!Вземи си котка,куче и папагал,ако това ще осмисли живота ти!!!Be heppy!
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха и кой ще измисли как да се множите сами? докато еволюирате до там да мислите за нещо друго освен за мач,цици и *** не вие, млечния път ще изчезне
24
5
 
10
 
! Отговори
От муха слон преди 6 години
Безкрайно много са нещата, от които жената може да вгорчи живота на мъжа като направи от мухата слон. Не е особено умно да се правят опити да се изброят. На практика от всяко нещо жената може да направи от мухата слон. Това не важи за мъжете - те рядко обръщат внимание на дребни проблеми
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
-Какво прави жената след секс?-Пречи!
22
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди време жените искаха да работят и учат, да се реализират и утвърдят като личности.Сега искат да са киффли - цял ден в Мола, по маникюр, педикюр, фризьор, сладкарница, фитнес, бар, екскурзия в чужбина,готина кола ...И какво предлагат срещу това ?Секс.Е, секса излиза доста евтино и по други начини, няма защо да я издържаш толкова скъпо заради един секс ;)
21
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майките на момчета ги възпитават като глезени принцеси...Е, тогава какво очаквате, дами ?!Всъщност, и вие правите същото, но се сърдите че попадате на женчовци.Ами спрете да ги създавате такива, променете нещата още в детските години, а не да мрънкате, че мъжете не можело да бъдат превъзпитавани :)И вие не се превъзпитавате, ставате по-кисели и клюкарстващи, ама плюете другите :)))