Грях ли е? Силиконова миска – богословка!

Духовници с гневно писмо и подписка срещу Илона Попова
Обновена: 8 юни 2017 10:21 | 8 юни 2017 10:07, Петя Славова
32
Грях ли е? Силиконова миска – богословка!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Грях ли е да четеш библията и да се събличаш по бански? Студентката по "Теология" в СУ "Св. Климент Охридски" Илона Попова стана трета подгласничка в конкурса "Мис Силикон 2017". Това разгневи духовници от Богословския факултет, последва анонимно писмо до медиите и подписка срещу студентката.

Още по темата

"Изумена съм защо всички се нахвърлиха върху това момиче. Нашият конкурс не е "Мис България", не търсим някой възвишен и с морални ценности. Търсим атрактивни и чаровни участнички, които имат контакт с публиката", коментира в "България сутрин" Катрин Вачева, която е жури на конкурса "Мис Силикон".

Тя бе категорична, че в никакъв случай Илона не е грешна. По думите й студентката не нито е светица, нито грешница. Моделът Катрин Вачева се обяви за това провокативната студентка да не бъде изключвана от факултета, в който учи.

"Това, че в момента учи теология, не означава, че след 5 години ще бъде преподавател. Илона стана по-актрактивна от победителката", каза още Вачева и уточни, че Илона се е включила в конкурса, за да подкрепи каузата "Аз съм красива".

Телевизионната водеща Диляна Маринова-Джуджи подчерта пред Bulgaria ON AIR, че теологията е наука за Бога и човекът, който я изучава, трябва да бъде достатъчно духовно извисен, за да бъде коректив.

"Да съблюдаваш християнските ценности, за които църквата говори. Не може да проповядваш християнските ценности и да отидеш да си показваш гърдите и дупето", коментира Диляна Маринова.

"Проблемът на Илона е, че е сбъркла специалността, която учи. По-добре да не се занимава с това", каза още Джуджи, но не се ангажира с позиция дали студентката трябва да бъде изключена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Модела куца преди 6 години
В България всичко е сбъркано. Накрадко всеки може да бъде всичко. Да ама не.
25
4
 
2
 
! Отговори
МАНЧО преди 6 години
Искам да попитам тия фарисеи дето толкова грачат богословския факултет семинария ли е или духовна академия? Госпожицата за поп или владика учи? Защото доколкото имам наблюдения по въпроса много пошли личности и отявлени антихристи завършиха РАБ ФАК и за няколко месеца станаха попове!И е много неприятно когато ти изтриват прилагателните и съществителните с не лице приятно звучене.Как да нарека БО/КЛ-УКА парфюм или теменужка?
24
2
 
3
 
! Отговори
МАНЧО преди 6 години
Един ГАМЕН завърши богословския в Шумен и стана депутат! Един *** бивш фотограф си снима *** и публикува снимките за наслада на аудиторията.Този същия *** сега още е депутат и ходи да прави метани на Путин. Този *** никой не посочи с пръс за неморално и просташко поведение след десетките му хулигански изцепки.На този *** сол таш.ака му стана областен управител назначен от ПОЖАРНИКАРЯ и никой нищо!!!! Гробно мълчание!!!! А това момиче ще го разкъсате!!! ХИЕНИ!
23
4
 
0
 
! Отговори
до Библията преди 6 години
Че кой се натиска да влиза или наследява това "царство"?Момичето изучава теоЛОГИЯ, т.е. наука. Не се готви да става проповедник и да налага някакви догми, за да му търсим сметка.
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Иисус Христос е безгрешен . И е казано. НЕ СЪДИ ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН. За съжаление в България е пълно с лицемери с черни тоги и калимяфки. Но не забравяйте Бог забавя но не забравя.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете са ..
20
1
 
7
 
! Отговори
БИБЛИЯТА КАЗВА: преди 6 години
Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито прелъстителите на юноши, нито хомосексуалистите, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите ще наследят Божието царство (I ***. 6:910).
19
5
 
1
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Едно време като бях студент, едно от най-страшните пия.ници и жен.кари бяха момчетата от Богословския. А с доста добра тревица черпеха. Та какъв е проблема?
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
казала джуди като се видяла в огледалото преди да пропее в банята
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не се лъжа, СУ е университет, тоест Богословието в него е научна специалност. Това не е нито манастир, нито духовна академия с някакви свои правила, които засягат личния живот. Разбира се, че можеш да участваш в конкурси за красота и да пишеш дисертация за квасения и неквасения хляб във Византия и католицизма. Не харесвам силикона, но той не е в нарушение с правилата на СУ, които важат за всички студенти независимо от специалността.
16
3
 
1
 
! Отговори
Винету преди 6 години
не можах да разбера как духовната красота има нужда и от силикон за да стане физическа ...не съдете момичето,сигурно е кандидатствала навсякъде и са я приели само Богословиеа иначе младите попове ще се дървят като за световно ...че и старите килимявки
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и педофилията е гавра , и да се замерят попове с камъни е гавра , смата религия е толкова изопачена и сама по себе си е гавра !
14
4
 
7
 
! Отговори
дада преди 6 години
Да я махат - това е гавра!
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да не противоречи законово, но все пак има морални норми и граница. Но не виждаме, че едно кръщене струва повече от една МРЗ, за това че църквата трябва да има дейност, да храни бедните, подпомага с дрехи...а всъщност българските църкви не го правят. Нагледахме се на лъскави коли, предмети и още неща. Защо това няма отзвук?
12
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божествени цици, ангелско създание. Амин.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божествени ции, ангелско създание. Амин.
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Стария завет има много миски.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснете нещо за кака Злата-Черната Патица бе! Вече втори ден нищо нема за нея и че земем да умрем от притеснение значи!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че девойката си е избрала специалността, защото й се е видяла лесна и екзотична, вместо да се влее в морето от икономистки и психоложки. И не вярвам някога да я практикува, след като е на 26 и се гордее, че никога не е работила ( поразгледах й фб), докато може майка й ще я издържа, после все ще излъже някой да се ожени за нея, не я мислете.
7
0
 
12
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Изказването и за жените с коли под 10000 лв, и за нивата човешки, и как тя е най-високо ниво че и много скъп силикона, гримажите и кофражите е по-страшно от това набожна да размахва цици. Набожното вече загнива отвътре, откъм мозъка у ценностите.