Преди да изневериш – задай си тези 4 въпроса!

Преценихте ли рисковете, плюсовете и минусите?
9 юни 2017 12:15, Eкип на Teenproblem
30
Преди да изневериш – задай си тези 4 въпроса!
Снимка: Instagram

Аферата може да звучи страхотно, вълнуващо изживяване, което да внесе разнообразие с пеперуди в стомаха.
 
Изневярата, от друга страна, е съвсем различен казус. Може да е много трудно да устоите на удоволствието от това да ви обръщат внимание, особено в началото на афера.
 
За сметка на това обаче, трябва да имаме предвид какви са негативите от афера, особено ако тя не е просто забавление, а изневяра.
 
Когато сте във връзка и се появи някой, който привлича вниманието ви, замислете се. Не сте сами.
 
Представяме ви 4 въпроса, които трябва да си зададете преди да изневерите.
 
1. Каква е цената?
 
Първото нещо, което трябва да се замислите, е каква цена ще платите и какви ще бъдат последиците, ако ви хванат... тъй като шансовете са високи. Независимо дали тайно искате да саботирате връзката си или знаете, че това ще съсипе партньора ви, подгответе се.
 
2. Готов ли съм за двойствен живот?
 
Ако смятате, че това е толкова важно за вас, имайте предвид, че тайният живот може да доведе до кризи и паник атаки. Фактът, че криете нещо и не трябва да разбира някой, ви прави подозрителни, притеснителни и нервни. Понякога нещата могат да загрубеят до толкова, че да бъде за сметка на психическото ви здраве.

Останалите въпроси, които да си зададете преди да изневерите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: изневери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледа я в очите и я лъже!Какво очаква да бъде обичан,да правят секс до скъсване,какво!?!!Било,какво било!!!Той повече нищо не може да направи.Да си я върне не може!!!Дори да си я върне на нея не и пука особено за него."Каруцата,като се обърне пътища много!!"
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж "счупи ли се сащтомната,ходи я лепи!"Той каквото и да направи,вече.На нея и е все тази.
11
3
 
5
 
! Отговори
Женен преди 6 години
Криси е най-прекрасното 24-годишно съкровище.
10
3
 
4
 
! Отговори
Женен преди 6 години
Криси, мила, заслужаваш всяка секунда криене от жена ми!
9
0
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Екип на сайт с име "Тийнейджърски Проблем" пише за изневярата. 1 2 3 4 ...... 12!!!!
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нискоинтелигентните егоисти си мислят, че показното прелюбодеяние ще предизвика у околните завист и възхищение и всеки ще каже, че са "голЕма работа". Не им пука, че нараняват брачната си половинка, но предварително добре са преценили с какво я "държат" и защо няма да се стигне до развод.
7
0
 
8
 
! Отговори
В повечето случаи преди 6 години
кръшкачът/кръшкачката се стреми към еднократно приключение и изобщо не се замисля, че нещо може да се обърка.По численост следват онези, при които наистина в брака липсва нещо, без което не могат, но и не желаят да разтрогнат този брак поради някакви причини. Те постепенно стават виртуози във воденето на двойствен живот. Много са мислили какво ще правят, ако нещата се объркат, а също и каква цена са готови да платят.Има и трета разновидност - нискоинтелигентни егоисти. Те си мислят, че
6
1
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Айде бе......Ей смешници , то нали вие си стоите вечно млади с тела като на Аполон и стегната, кожа и бели зъби.Те жените ви стават лелки, но и вие ставате чичаци.Всички стареем, запускаме се , провисваме и се сбръчваме. Така, че озъртайте се за млади гълъбици, но без да бръкнете дълбоко в джеба , никоя няма и здрасти да ви каже.Ценете си лелките, защото те ви търпят и приемат каквито сте.
5
4
 
6
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Много зле конструирана статия. Че аз да изневерявам ли съм тръгнал или да си задавам въпроси и да правя рекапитулации. Когата привличането е налице няма място за въпроси.
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКогато си върнете "женското" у вас тогава и мъжете ще станат кавалери.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бригада я за неговата психика! Да умира,ако ще!!!
2
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 15 години съвместен живот установяваш, че слабичкото забавно същество до теб се е превърнала в дуднеща дебелана, носеща сутиен като палатки, с космати крайници и къса безформена коса. Ами не ти трябва много да се замисляш на поддържаната колежка...
1
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забравих за цената.Цената е, че ще си направиш кефа с нещо различно от вечно мрънкащата сдала багажа лелка, която търпиш с години.