От звездите е: Как зодиите провалят връзките си?

Всеки зодиакален знак и отблъскващите му черти
19 юни 2017 21:50, Eкип на Teenproblem
5
От звездите е: Как зодиите провалят връзките си?
Снимка: Instagram

Че зодиакалните знаци оказват влияние върху характера, това е ясно. Добре е да споменем обаче, че чертите на всяка зодия имат както добра, така и лоша страна.
 
Постоянството, добротата, емоционалността и други характерни черти за зодиака често спасяват хората от неприятни ситуации, но не са малко случаите и в които ги поставят в такива.
 
Как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?
 
Вижте сами:
 
Овен

Вие сте непредвидими, нетърпеливи, френетични, енергични и взискателни. Тези черти могат да повлияят и зле на отношенията ви с другите хора, особено ако те са с по-спокоен темперамент. Хората от този огнен знак често реагират незряло или твърде прибързано на различните ситуации, а освен това не са особено толерантни като нрав.
 
Телец

Телците са невероятно упорити и твърдоглави. Винаги държат на своята собствена позиция или пък са в опозиция, което понякога не е лесно за понасяне. Освен това те не обичат промените и почти никога не се извиняват за поведението си, именно защото не са склонни да си признават грешките.
 
Близнаци

В хората от тази зодия наистина живеят две личности. Близнаците са непостоянни, безотговорни и никога не са наясно с това, което искат от живота и от връзката си. Те са склонни към големи промени в настроението и често обичат да спретват неочаквани изненади на половинката си, които невинаги са особено приятни.

Останалите зодии и с кои черти провалят връзките си - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодиизодии и връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвайте във фалшивите зодии, те са измамни и измислени.. Не Ви водят към добро..
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто е !Не е зодия,звезди и пясъци пустинни. Всичко е в желанието,чувствата.Ако един човек има чувства към вас,желание намира пътя,начина към вас да се оправят взаимоотношенията. Единия,прекалил,другия обидил.Намира се начина от единия и се оправят.Това,човешките взаимоотношения са най-трудни.Така, че не ми говорете за звезди.А за нормално разбиране,между хората, любов,чувства,обич,желание,копнеж.
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Телците не е вярно.Може би някои наистина невъзпитани представители на зодията никога не се извиняват за грешките си,нито имат мозъчните способности да ги осъзнаят но в повечето случаи лесно приемаме чуждата гледна точка стига отсрещната страна да се постарае поне малко да ни убеди с разумно и цивилизовано звучащи аргументи а не с безумни истерии или просто инфантилното "аз искам нещо,ама ама не съвсем".Добрината и благата дума вършат чудеса .Разбира се има и телци ***.Те са тежък случай.
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зодий, магии, магьосници, чародеи, евангелисти, мормони, дъновисти, михаил-ивановци, астролози, попове, саентоложци, куршуми и обществото е препълнено и подгизнало от психични болести! Огледайте се ако ви стиска!
1
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно е за Козирос и Стрелеца Стрелеца му рипа на г ъ зо.Като не иска да е с вас си казва брутално и откровено. Козирога е прелюбодеец.Малко го кара лицемерно и като види,че вече не може да лъже,вземе си каже всичко.Рака са най-големите копунджии.Но не търпят някой да им се дуе и безцеремонно отношение към тях.