Да се родиш с късмет – на борда на самолет

Бебе получи безплатни самолетни билети пожизнено
20 юни 2017 15:00,
13
Да се родиш с късмет – на борда на самолет
Снимка: visualhunt.com

Бебе, което се роди по време на полет на индийска авиокомпания, получи като подарък безплатни самолетни билети до края на живота си до всички дестинации, които компанията обслужва, предава Си Ен Ен.

Бебето се родило на близо 11 километра височина в самолет, пътуващ от Саудитска Арабия до Индия. За неговото успешно израждане помогнали както екипажът на самолета, така и обикновени пасажери.

Докато траело раждането самолетът се отклонил от първоначалния си курс и кацнал в Мумбай, където майката и детето били заведени в болница.

След случилото се, авиокомпанията пусна изявление, в което поздрави "адекватната реакция" на всички помогнали в раждането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩерюТи кога си се родил нямаше излизане от България:))
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето авиокомпании на качват бременни след шестия месец. Изключение се прави само с бележка от лекар, че трябва да лети по медицински причини и че няма опасност за бебето.
8
0
 
1
 
! Отговори
Стар Пеньо-Пендара преди 6 години
Да е жив и здрав
7
1
 
7
 
! Отговори
Родилки преди 6 години
А знаете ли за така наречения бизнес - Индийки летят до САЩ в напреднала бременност за да го родят ужким тук и да стане гражданин автоматично.На такова ми намирисва и това само че се е пръкнало 5ч по-рано.
6
0
 
0
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
....кой знае защо се сещам за една снимка на кола, хваната в момента в който излита от пътя и надписа отдолу: "Роди се и умря от спукана гума."
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Би било интересно, ако за родина на родено в самолета бебе се смята държавата над която се е родило. Летищата ще имат резервации от бременни и роднини и ще гадаят за късмета на бебето според координатите на раждане.
4
0
 
11
 
! Отговори
... преди 6 години
До АнонименСамолетите си летят на такава височина, приятелю. Основно заради това, че въздухът е много по- разреден, което от своя страна води до много по- ниско съпротивление, а то до доста по - малко разходвано гориво.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах детето арабско или индийско гражданство е получило. Над територията на коя държава е прелитал самолета докато се ражда? Жената ще ражда скоро и ни предстои полет до Норвегия.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурен бях ,че индийка ще е.Имах малко съмнения да не е африканка или от тия с фереджетата но Индия отново е с едни гърди напред.По-принцип най-любимото им е като им дойде момента да раждат да се натоварят на самолет,кораб влак.Ако няма поне асансьор или в краен случай на касата в магазин.На планински лифт кога ?
1
2
 
25
 
! Отговори
Someone преди 6 години
А на колко километра да лети? Пътническите самолети в зависимост от модела и маршрута летят на по 9000-10 000 метра, в някои случаи и 11 000. 11 километра е напълно нормално.Типично за българина - неграмотен, ама знае да даде акъл и да се подиграе :)