Какво да направим на първа среща, за да има втора?

Подготвихме 4 насоки за вас, които да ви гарантират успех
21 юни 2017 20:55, Eкип на Teenproblem
36
Какво да направим на първа среща, за да има втора?
Снимка: Instagram

Харесали сте си някого и най-накрая е дошло време за първата ви среща. Притеснени сте, не искате да се изложите и премисляте планове за действие в главата си.
 
Искате не просто да блеснете в страхотна светлина, но и да си осигурите втора среща.
 
В тези моменти е много важно да се посочат нещата, които да направите, а не нещата, които да не направите.
 
За целта, приготвихме 4 насоки за вас, които да ви гарантират успех и втора среща.
 
1. Говорете
 
Може да е много просто, но много хора не си дават сметка колко е важно. Дори и да ви се иска просто да стоите и да гледате отстрани, наслаждавайки се на гледката, добре е да поддържате разговор. Ако се чудите какво точно да говорите, опитайте се да разкажете за нещата, които обичате. Не забравяйте да питате за същото и човека, с когото сте на среща.
 
2. Покажете интерес
 
Не бъдете твърде дистанцирани от човека срещу вас. Важен елемент за това да има втора среща е да покажете, че сте изключително заинтересовани от личността. Покажете, че се забавлявате, че си прекарвате добре.

Останалите сигурни начини да стигнете до втора среща - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: среща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Звъниш и за втора среща.
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При мен в офиса има постоянно хора.Тя си позволява,дори да ми "чупи стойки по телефона". Не съм си помисля тон да и повишава,да я оскърбяш само и само в този момент да приключи разговора. Не,дори я слушам в захлас. Понякога е крайно люта жена. Но,това ми харесва...., много ми харесва,дори.Друг път е...,.безкрайно Мила и нежна към мен.И това вече ме разгорещява.Не и се сърдя,като се замисля и тя не ми се сърди.Взаимоотношенията ни са малко гуут,малко уау...малко....лол.Палитра безбой цвето
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сега не съм си позволявал да спя на друго легло извън нашето общо при нея.Обикновено мъжа отива да спи ..на друго легло,кога нещата са извън кожа.И кога е изгубил ,страст,любов и желание към нея.Нормално е да мисли,че и хойкаш.Ако не я любиш поне,през ден съвсем ще ти направи драмата.Добричката ми нимфа..,не ме ревнува толкова. Само малко и ми е достатъчно сладко.Привързан съм към нея.Това ми харесва.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той ти казва,че му е неудобно от шефката.Ти ш ибай я!!!Някои мъже не могат това.Просто изпитват известно притеснение от факта,че тази жена му е преди всичко шеф.Интимното е другата крайност,става лично..твърде близки.. безкрайно интимни.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми харесва.Като не се прибера 2 дена.И тя ми звъни,около 40-50 пъти за да изпълни живота ми.Особенно,като започне с онази част...сещате се.С какво е облечена в момента...и аз се смайвам..разгорещявам, и ме побърква.Ей..,.работата съм си зарязвал,заради нея.Вярвате ли ми!?Много съм привързан към нея.Не мога да я оскърбя!
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работих в една фирма.И шефката много си ме харесваше,а на мен ми беше много неудобно от нея.С другите беше цербер.В смисъл с много високи изисквания. Към мен имаше специално отношение. Не знам къде,кой и поради какви причини от нас,подаде на другия грешни сигнали.Не я харесвам, като жена.Да,като шеф изключителен човек,тежи си на мястото. Оказва се, че тя не ме харесва като мъж,А като млад човек ,който трябва да се научи на труд,постояннство и работа.Да отстоявам позициите си и да ги обява гласно
19
3
 
4
 
! Отговори
ей офисмен преди 6 години
Почакай да се ожените и ще видиш за какво иде реч,братле.Ще ти звъни от сутрин до вечер ,само за за си бъбрите за това какъв цвят лак трябва да оцвети ноктите на краката си.Ще ти виси на врата и ще чака да плащаш за всичките и прищевки.Ще ти проверява телефона и ще ти прави сценки,защото ще си втълпи,че и кръшкаш.Сексът ще стане мираж и тя ще го използва като оръжие за да те манипулира.
18
3
 
4
 
! Отговори
олег преди 6 години
Досадно е една жена да ти виси на врата нон-стоп.Мъжът трябва да може да диша свободно ,без да му диша във врата и да му прави сценки.И е редно жените най-накрая да разберат,че задниците им не са незаменими.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не любя ,само нея.Къде в офиса ли?Не съм и изневерявал!Не, че нямам възможност. Но не мога се любя с колежки. След,това как ще ги погледна в очите?!А и съм обвързан,както споменах!Казвам,че ми е много хубаво да чувам приятелката си N- на брой пъти.Дори,когато не ми се обади се притеснявам много за нея.Много съм привързан към нея,затова.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много мъже, които са нерваци. Органически не мога да ги понасям.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работим много.Понякога спя в офиса.Имам си една Красива жена,която ми звъни на ден ,около 20 пъти.Сега,като се замисля,веднъж не съм и я обидил и казал нещо на криво за това че ме търси,че се интересува от мен,че я вълнувам,че съм допринесъл по някакъв начин с интереса си към мен,който е проявила,да бъда част от личното и пространство и личен живот.Трябва да ме ее бал лудия,да съм нервен заради,такова велико усещане.Тази жена ме желае,иска ме в живота си! Да не ме е гонила мечка,да паля с 200.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така стоят работите.Ако сте му подкожно ще ви търси,ще иска да ви вижда.Започне ли да се нерви,кога ви види и чуе.Бийте му шута!Един човек,когато му е изключително приятно с друг човек 24час в денонощието не му се кара,че са се чули и видели.Без значение,какво прави в този момент. Когато ти е хубаво с един човек,ти е хубаво по-всяко време,при всички обстоятелства.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До15Между другото разговор между две жени,остави в мен дълбок отпечатък на размисъл.Едната споделя с другата,аз феляцио не правя,още повече на мъж,който не ми е още сериозен,като връзка и дългосрочни взаимоотношения. Другата,казва...ахъ...е как е възможно такова нещо? За това едва ли ще се получи във времето.Другата я пита:"Ти още на първа среща, правиш всичко? "Тя отговаря:" Да!"Кое ти е странно в това?"Някои жени са си просто, такива.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11, иска адекватно отношение от съзрял психически и физически мъж :))))
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Какво да направим на първа среща, за да има втора?"Cвиpкa.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До снайпераПознай! :)
9
2
 
3
 
! Отговори
Дрън дрън преди 6 години
Две са методиките.МЪЖКАТА - взимаш назаем или наемаш скъпа кола; уговаряш се с някой приятел да ти позвъни 2-3 пъти по време на срещата и с началнически тон му нареждаш в коя банка колко стотици хиляди да прехвърли - не говори за милиони, за да не преиграеш. Уговори се и с братовчедка си, и тя да звънне; кажи й "Добре бе, мамо, нали съм ти обещал? В най-скоро време ще ти избера снаха!"ЖЕНСКАТА - прави всичко възможно да го прелъстиш, но с намек, че не правиш еди-какво-си още на първата среща.
8
3
 
5
 
! Отговори
Жената е змия преди 6 години
Жените са станали големи използвачки.Използват тялото си за да си осигурят охолен живот,защото ги мързи да работят и манипулират мъжете по този начин.Имат коварни и подли души и са започнали да мамят повече и от мъжете.Не си хващайте жени за дълго време,защото щефсе впият във вас като пиявици и ще ви съсипят живота.
7
2
 
4
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
Често пъти ми се е случвало на първа среща мацката да пръдне по време на секс...става малко сконфузно ама...е имало е след такива случаи и втора, така че ...никога не знае човек.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умен гущер, ти от mIRC ли си?