Африканско село в страх! Роди се получовек, полуовца (18+)

Местните са убедени, че е пратено от дявола заради магии
23 юни 2017 21:50,
118

Суеверни жители в източната част на Южна Африка живеят в страх, след като на бял свят се появило нещо, което старейшините казали, че е на половина човек, на половина звяр, изпратен от дявола.

В Лейди Фрер са убедени, че магьостничеството е довело до раждането на създанието, родено от овца.

Паниката станала толкова голяма, че Департаментът за развитие на селските райони са изпратили експерти, които да извършат тестове на създанието. Именно те са и авторите на снимките.

"Можем да потвърдим, че снимката е автентична, но това е много деформирано агне, родено от овца. На пръв поглед прилича на човек, но няма нищо общо с човека", заяви директорът на ветеринарните служби д-р Лубабало Мървеби.

Най-вероятно майката на странното създание е била заразена от треска по време на ранната си бременност.

Овцете имат 28 чифта хромозоми, а хората - 23. По този начин се разсейва мита, че бащата на създанието е човек.

"Можем да съдим, че деформираното агънце показва признаци за вирусна инфекция в ранното развитие на плода и нищо повече", допълни д-р Мървеби.

Агнето вероятно е заченато в края на декември или началото на януари. По тове време има обилни валежи в Южна Африка, които водят със себе си много комари, от които овцата може да се е заразила.

Въпреки това паниката сред местните е голяма и ще се успокоят едва когато тялото бъде изгорено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
бебоник преди 6 години
Имал съм такова чувство в себе си, но гледам да съм позитивна личност.Африканците едва ли ги е хванало страх тук е малко преувеличено
18
19
 
22
 
! Отговори
Разцеп Гъзсъдран преди 6 години
Бре ердогане кво си правил в африка бе.Що не си седя в турция да налагаш исляма и да отричаш еволюцията, а тръгна да се занимаваш с африканските овце.
17
18
 
15
 
! Отговори
Аферим Ефенди Вежди преди 6 години
Вежди Рашидоф: Бойко това си ти след рожденния ти ден в Диабакир, горното течение на реката Конго и ливадата Биянко
16
8
 
25
 
! Отговори
ES преди 6 години
В ЕС отдавна има опити да се роди такова Чудовище . Преди няколко дни имаше и Прайд в София с искане това да стане чрез подкрепа от Държавата . Имахме късмет че мандата на Плевнелиев Приключи .
15
6
 
4
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
тове е брат му на хокинг ха ха ха
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Евроaтлaнтикче то пропускало ли те е?
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В сайта Bestgore можете да се "насладите" на реалния живот в Африка и други страни от Третия свят... Препоръчвам го особено на върлите либерали и глобалисти, но да внимават хората с по слаба психика.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТедиПак са много като им гледам съдържанието
11
0
 
7
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Много коментари сте оставили цели 10
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееее, сега остава и комшиите от Анадола да се похвалят ... след векове опити ))
9
35
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сaмо дa ви нaпомня,че зоофилиятa е еднa от евроценностите,в СAЩ.сексa и брaковете със животни сa узaконени,престои дa се глaсувa и в ЕП и ЕКТaкa според Сорос и глобaлистите трябвa дa изглеждa бъдещото нaселение нa плaнетaтa.
8
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те хората ви казаха какво и какъв е проблема, но дори и те няма да могат да разгадаят защот сте такива oлигoфрeни.
7
14
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Не смятам, че е правилно да изгорят тялото. То не е виновно, че изглежда така, а и не смятам, че е добре ( както за хората, така и за животинчето ) , че трябва да се вярва, че е изпратен от дявола и тем подобни. Човешката глупост ще изгори, осъди и убие всеки, дори ако отговоря на условията на " нормално - изглеждащ "
6
8
 
23
 
! Отговори
хахах преди 6 години
Това чака всички българки и въобще европейски,който се омъжат за африканци и азиатци ахахах да ви е честито ширококостни българки(европейки)интерназионалиски!ДДДДДДДДДДДДДД
5
19
 
13
 
! Отговори
Чапаев от БХК преди 6 години
Нали това е основната цел за да разселим по цяла Европа този красив и популярен ген Там където е стъпила Америка се раждат само подобни *** и уроки защото тази нация и техните управляващи са продукт на содомия и некрофилия,коетоозначава на български ГМО .Тях лидерът им е кръстоска м/у картоф и риж язовец вие искате в Африка,диамантената им колония да няма кръстоски м/у хора,мравояди и и пигс
4
8
 
14
 
! Отговори
ant преди 6 години
Какво се научава от подобни статии и защо е необходимо да се публикуват тези ненормални индивиди , които се случват в природата !
3
2
 
58
 
! Отговори
Nobody преди 6 години
На шамана на племето му се родил бял син. Наредил той да довлекат за косите христианския мисионер от църквата и го попитал какво е това.- Шамане, неведоми са пътищата Господни.... Ети, виж, на онзи хълм има стадо кози... Всичките са бели, само една е черна.... И само Господ знае защо....Шаманът стреснато:- Добре, отивай си по живо, по здраво, аз ще си трая за момчето, ама ти си трай за козата....
2
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми СПИН е тръгнал от маймуните.Те боледуват от тая болест но не умират.Няколко кафяви човечета са правили секс с маймунки после са отишли да опрашват бели девойчета и загорели *** и ето.И с еболата същата работа *** умират на бързинка и нямат време да я разнесат достатъчно.Истинската драма ще настъпи когато разни антибиотици станат безполезни защото вирусите са мутирали и са си изградили защита.А една от големите причини за мутация е смесването на расите.Така,така Господ си знае работата.
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
махнете я тая снимкаотвратително!!поне от началната ви страница я махнетепотрес