Как да направим секса по-добър със спорт?

5 начина, по които ще се променят нещата под завивките
27 юни 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
5
Как да направим секса по-добър със спорт?
Снимка: Instagram

На някои хора наистина им доставя удоволствие да тренират и да се хранят балансирано, защото им оказва добро влияние на целия организъм.
 
Но за съжаление, много голяма част от нас нямат вродена такава мотивация и имат нужда от малко побутване, за да водят такъв начин на живот.
 
Ако ходенето всеки ден на фитнес и храненето основно със зеленчуци и плодове не ви кара да подскачате от ентусиазъм, имаме да ви споделим нещо, което коренно ще промени отношението ви към спорта.
 
Представяме ви 5 начина, по които спортът прави секса по-добър.
 
1. Повишава сърдечния ритъм

 
Да сте стегнати и да живеете здравословно не просто ви прави по-уверени в кожата ви, но и заздравява сърдечната система, помагаща на кръвообръщението, което естествено ви кара да сте в настроение за много неща. Освен това освобождава ендрофин, което помага за настроението, самочувствието и желанието за секс.
 
2. Откривате баланса

 
Различните упражнения могат да увеличат секс хормоните. Упражненията за сила увеличават тестостерона, но имате нужда и от бавни упражнения, които да помогнат да успокоите ума си и да намалите кортизола.
За перфектни резултати, комбинирайте двата типа упражнения и ще видите огромна разлика както в ежедневието, така и в секса.

Останалите начини, по които сексът ще стане по-добър със спорт - четете в TeenProblem.net


5
Още по темата: спортсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Тонко преди 1 година
Че секса не е ли спорт. По-добър спорт от него няма.