Как да подобрим автобиографията си

Нещо важно, за да се сдобием с мечтаната работа
9 юли 2017 22:05,
39
Как да подобрим автобиографията си
Снимка: pexels.com

Намирането на работа понякога може да е по-трудно, отколкото смятаме. Ако имаме затруднения в това отношение, добрите новини са, че има и няколко начина, с които можем да подобрим автобиографията си и да започнем да печелим точки на интервюта.

1. Опит като доброволец

Доброволчеството винаги изглежда чудесно във автобиографията. То казва много за характера ни, което е важно за работодателите.
Извършването на какъвто и да е вид доброволческа работа е полезно, но най-добър е изборът на нещо, което е в нашата област.

2. Да пътуваме

Да отидем на почивка, като същевременно сме безработни, не е толкова добра идея. Въпреки това обаче отделянето на време за пътуване, изживяване на нови емоции и опознаване на нови култури също може да направи чудесно впечатление на потенциалния работодател.

Това демонстрира нашата независимост и желание да опитваме нови неща.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: автобиографияработа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Жено, набираш персонал, а не лингвисти.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нещо важно, за да се сдобием с мечтаната работа"Връзки. И кинти.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като човек, отговарящ за набирането на хора в неголяма фирма когато се наложи, съм се нагледала на какво ли не. Но 99% от автобиографиите са фалшиви именно заради ей такива "умни" съвети, като тези в статията. Брутални са шофьорите без книжка, дамите без деца, които току-що са излязли от майчинство и завършилите семестриално преди 10 години, почти висшисти, но се дипломират другата седмица. А, да, и флуент инглиша да не забравим. На всички им е патерен.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а сега има много богаташи а, ама щот се отвориха границите, и всичко е по чужбина, иначе не знам дали щеше да има толкова, парадиращи с финансови средства
2
3
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
А бе момчета и момичета,Я по-добре поработете здраво и свършете нещо полезно и хубаво, после хората ще ви познават и въобще няма да ви искат биографията даже!
1
0
 
7
 
! Отговори
Времена и нрави преди 6 години
Това важи за днешното време.До не много отдавна е било важно да започнеш автобиографията си с думите "Произхождам от много бедно семейство".Както казваше една възрастна колежка, когато по някакъв официален повод прочитали на глас нечия биография или когато някой съобщавал свои автобиографични данни, цитираният израз е бил съобщаван едва ли не като графска титла!