За китайските сайтове и неуспешните поръчки: Част поредна

Или защо да не купуваме преди да пробваме
10 юли 2017 22:00,
18

  Снимка: ofigenno

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Понеже европейските магазини често продават китайски стоки под собствени марки на силно завишени цени, си поръчват такива статии, очернящи китайските онлайн търговци, а нашите медии преписват и копират снимки без да се замислят.Китайците пращат точно това, което си си поръчал! Ако има забавяне то е при безплатен транспорт с нашите и техните пощи! Пример, купички за крем карамел в Кауфланд 1 се продава за 1,99лв, купих си двойно по-голям обем за 69 ст. същото качество неръждавейка.
11
1
 
3
 
! Отговори
харри преди 6 години
Марийче, чадо що пишеш простотии като си нямаш никакво понятие от това?Българските магазини лъжат много повече от китайските.Който не може да не се хваща на хорото...
10
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнонименГовори си говори. Имам над 250 поръчки за 3-4 години, за лични нужди. Сред тях 2-3 таблета, 10-тина телефона и т.н. През това време съм имал само един два пъти проблем с доставките на стоки по 1-2 долара. Парите са ми връщани веднага без проблем. В 99 % стоките си отговарят на описанието. Дрехи и обувки избягвам да пазарувам.
9
1
 
9
 
! Отговори
Поръчващ редовно преди 6 години
Коректни са китайците, дори да се изгуби пратка пращат втори път и често получаваш и двете неща. Освен това на тези снимки някои от нещата са както трябва. Не може задни части два декара да навреш в рокля за детско барабанче и да ти седи като на снимката.
8
1
 
16
 
! Отговори
:) преди 6 години
Не знам колко от коментиращите имат направени и 5 поръчки. Като човек доста пазаруващ от там, мога дда кажа, че ако си следиш описанието няма да имаш проблем. Пазарувам и от английските и при тях е така. Колкото и да не ви се вярва, китайските продавачи са мн коректни.
7
1
 
10
 
! Отговори
vlady преди 6 години
При проблем човек винаги може да сезира католикос Карекин II Нерсисян, върховен патриарх на всички арменци.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китайските сайтове са перфектни за техника, има за всекиго по нещо. Единствения неприятен момент е, че нашите митници се престарават последната година, и задържат стока над 30лв. за ДДС. Иначе си е *** работа да купуваш дрехи и обувки онлайн, без да пробваш номер и как ти стои.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В китайските сайтове връщат парите веднага при подобни доказателства. Затова никой китайски продавач няма да се осмели да направи подобна глупост. Американските и английските сайтове най-редовно мамят.
4
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазарувайте от US сайтове. Те ще ви доставят същите ***, но така ще покажете, че сте евроатлантик и ***.Естествено на много по високи цени.
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни измамници са китайците, не поръчвайте от тях!!!!!!!!!!!!!! Митниците, също ще ви преследват до гроб!!!
2
6
 
14
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Трябва да се внимава като се поръчва, защото в много от случайте някъде в описанието на продукта в прав текст е казано , че това което ще получите не е това което очаквате. Затова купувайте от китайските сайтове с нагласата че си хвърляте парите на вятъра и така, ако получите нещо свястно ще се радвате двойно.
1
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак долна западна пропаганда !Всичко което се произвежда в братски Китай и братска Русия е най-качествено на света !