Лошо настроение? Да го оправим с музика!

Как действа тя на емоционалното ни настроение
11 юли 2017 19:17, Eкип на Teenproblem
6
Лошо настроение? Да го оправим с музика!
Снимка: Instagram

Често задаван въпрос е "Каква музика слушаш?".
 
Замисляте ли се преди да отговорите? Всяка музика е красива, когато е направена качествено и с любов. Можем да подбираме музиката според настроението си, като по този начин разбираме себе си още по-добре, а емоцията става още по-силна.
 
Но има и такава музика, в която има толкова живот и силни чувства, че без да искаме позволяваме настроението ни да се промени внезапно спрямо нотите, думите и красивите емоции, които носи песента.
 
Това е музика, която действа като лек за душата, която изпълнява безспорно функциите на отличен психолог. Така че, ако смятате, че имате нужда от такъв, се доверете на хубава музика и забравете за негативните емоции.
 
Музиката помага или да ги оставим на страна като ни залее с позитивно настроение, или ни кара да ги изживеем още по – силно и така да се отървем от тях. Всяко нещо трябва да бъде изживяно, за да престане да излиза в ума ни при всяка удобна или неудобна ситуация.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: музика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От много години вече не слушам никаква музика. Излъгах. Съвсем по мъничко. И на годината веднъж.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз слушам само специална музика от специални певци. Песни които са били и ще останат класика :Джордж Майкъл, Майкъл Джаксън, Абба, Джейсън Донован, Кайли Миноуг, Take That, S Club 7, Адел, Ед Шийрън ..... Гарет Гейтс ми е любимец и едно момче което стигна до 2ро място в Британия има талант 2011 - Ронан Парк - пее божествено!... То и аз пея страхотно и имам музикален талант от малка , но не исках да ставам певица..... не е за всеки шоубизнеса, както казва Роби Уйлямс. Е няма начин като слушаш някой от по - горните изпълнители, да не ти се оправи настроението!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си ли е Василис Карас..
2
2
 
2
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 6 години
Метъла е наистина музика за душата, както и по-твърдия рок, и националистическия хардкор !
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има едим музикален стил, в който мобеш да откриеш всички чувства и емоции, събрани в една песен; песни, създадени от хора, а не генерирани от компютри. Метъл музиката!