Дискриминация! Не давали на мъж да ходи гримиран на работа

Жените ходели гримирани без проблем
13 юли 2017 19:46,
116

  Снимка: instagram



Скот Лапланш работи в магазин във Великобритания. Наскоро той се оплакал, че работодателят му го помолил да премахва грима си, когато е в магазина.

Скот твърди, че става дума за дискриминация, тъй като жените, които работят на същото място, носят повече грим от него, но никой не ги е молил да почистват лицето си преди началото на работния ден.

"Работя в магазина от 8-9 месеца и никога досега не са ме молили да махам грима от лицето си. Даже напротив, някои от управителите дори ме подкрепят и ми правят комплименти. Наскоро обаче имаше промени в мениджмънта и ме помолиха да остана без грим. Когато отказах, ми казаха поне да го намаля", разказа Скот в социалните мрежи.

Говорител на компанията, собственик на магазина, обясни, че става дума за недоразумение и фирмата се гордее, че за нея работят хора, които не се страхуват да бъдат различни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че толко малко хора виждат проблема, включително и авторката на публикацията. Заглавието, така написано, дава ясна представа за личното й отношение по темата - безкрайно непрофесионална журналистика!За социалните реалности в тази част на света, проблемът е сериозен. Изключително сериозен е за самата компания, чийто служител я плюе в социалните мрежи. И с тази криза, говорителят на магазина се справя чудесно и навременно - не е просто недоразумение, ТЕ СЕ ГОРДЕЯТ! Евала!
74
2
 
3
 
! Отговори
насърчител преди 6 години
До 5551 44,За какъв "език на омразата" говориш? Не виждаш ли, че даже го насърчаваме момчето да почне да ходи на работа и с рокли! Така де, жените масово ходят с такива дрехи, защо мъжете да не могат и те да носят рокли! Пък и на това фино телосложение, което притежава, много добре би стояла някоя рокля!
73
2
 
12
 
! Отговори
... преди 6 години
Не си истински хомосексуалист, ако не го натрапваш на всички в лицето.Не го разбирам! Взимай си кураците и си трай.Не съм хомофоб, но си има някакви граници.Тая толерастия дето я налгате няма да доведе до нищо добро!Е така от толерантност лица, като Брейвик си релаксват в общежития с интернет, вместо да бъдат разстреляни на място, както си е редно след като току що си убил 90+ деца.Повярвайте ми... ИМА ОБЩО! Това е резултата от крайната толерантност/толерастия!
72
5
 
4
 
! Отговори
5551 44 преди 6 години
Като чета коментарите по-долу, разбирам че дори и след Брекзит или там каквото и да е, май по-хубаво ще е да си търся реализация в UK. Не съм такъв, но никой от тези хора не ми пречи. Пречи ми този език на омразата, който се бълва отвсякъде тук, в БГ.Преди години имах кожен проблем на лицето и ми се налагаше да ходя намазан за известно време, не става въпрос за грим, а за лекарство.Ако някой се бъзикаше с мен, като номер 89, просто наистина нямаше да работи с мен, нямаше да е служител просто!
71
3
 
7
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
ако работеше с мен изобщо нямаше да ходи ....
70
10
 
3
 
! Отговори
до 76 преди 6 години
До АнонименТи забрави ли как нашите първи партийни ръководители се целуваха в устите с език с другаря Брежнев? Тази мода идва от Масква.
69
4
 
2
 
! Отговори
az преди 6 години
о боже
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе лошо няма!да си облече и рокля,ама да си обръсне краката преди това
67
4
 
9
 
! Отговори
Горкичкия! преди 6 години
... Към Белене!
66
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ее пак подавате топката на руските ртолове - 105 коментара за тоя фейк! А защо не пишете за пияния руснак, дето се е удавил вчера на морето? Щото всяка империя си има пороци - едни са гейове, други - пияници... Мама ви империалистка!
65
3
 
11
 
! Отговори
гост преди 6 години
Ако може да готви и да чисти го вземам за жена, всеки ден ще му правя инвитро докато се получи, ще черпим опит от анадолските ни съседи :)ах че е сладък с мед да го намажеш.
64
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: -Какво си облякъл бе, Трифоне???
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект.
62
0
 
6
 
! Отговори
иха преди 6 години
До Херцог Трънех , хубаво беше навремето , нямаше римляни и дискриминирани по улиците
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
dokato tezi hora ne se byrkat v moia jivot, as ne se byrkam v tiahnia. na taia zemia ima mnoooogo po-vajni problemi za razreshavane.
60
4
 
32
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Толкова вече ни промиха мозъците с тази толерантност, че подобни изделия ни карат да се чувстваме зле, от това, че имаме пол.По-висша сила от Природата няма. Тя е създала мъжко и женско.Всички други модификации са противоприродни.
59
2
 
29
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
А стига бе! Тоя е по-красив и женствен в лицето от повечето ни плеймейтки :))))
58
2
 
27
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Това не е дискриминация, а деградация на човека - да не знае от какъв пол е точно.
57
2
 
12
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Е то наистина става въпрос за недоразумение... На природата! Поредната ропаганда на педерунгелщината целяща да набие в главите на децата и младежите че това е видите ли нормално. Добре че нямам такива роднини, приятели или пък колеги, съседи... Пффф, отврат!
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западните католически училища са развъдник на педофилия. Педофилията се практикува масово от католическите свещеници в католическите училища при западната демокрация.