Завръщането на бившия: Как да постъпим?

Човек винаги трябва да има чувство за самосъхранение
Обновена: 20 юли 2017 19:06 | 20 юли 2017 18:58, Eкип на Teenproblem
18
Завръщането на бившия: Как да постъпим?
Снимка: Instagram

Всичко върви по вода, любовта ви е обладала и няма намерение да ви напуска. Тръпката е неизменна част от живота ви и се събуждате с желание за нови преживявания с любимия.

Да, но когато е прекалено хубаво, има нещо гнило. Изведнъж се появява проблем като гръм от ясно небе, който безвъзвратно разрушава тъй щастливата доскоро връзка. Дали е възникнал от единия или другия партньор, или от двамата, както в повечето случаи, той просто съсипва всички усмивки и трепети.
 
След всичко това досегашният ви приятел става бивш и трябва да свикнете с мисълта. Излизате с приятели, работите усилено, ходите на различни места и изведнъж приемате факта, че всичко е приключило.

Това е момент на щастие, в този момент осъзнавате колко сте пълноценни и обичате себе си и това, което правите.

Човек винаги трябва да има чувство за самосъхранение и да е на ясно, че след тежък удар трябва да се изправи и най-важното – да осъзнае, че ударът всъщност не е бил толкова сериозен, колкото си е мислел.

Още за това как да реагираме, когато бившият иска да се съберем - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: бившгадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Някои жени, дори не желаят в приятелство да останат с някой мъж.Просто се разделят и той повече не съществува за тях.Не се заблуждавай!!
7
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той е възможно да иска много работи!Въпроса е какво желае жената!Не те ли ще една жена повече,ако ще да се съдереш не може да си я върнеш!!!Да не си я гонил от живота си!!!
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статия написана от жена. Жената прецаква всипко и после ...да си останем приятели . Е такъв филм няма. Кога ще го разберете.
5
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си е работа да си без другар, ти остави тая работа. И без поколение...
4
1
 
32
 
! Отговори
... с куче преди 6 години
не стигнали знаците:)))
3
6
 
37
 
! Отговори
"стара мома с к преди 6 години
Няма начин да се върне, при условие, че е отпратен и никой няма да му даде възможност да припари!Виновна! С кеф си признавам, че само аз и никой друг няма вина, че съм сама и се наслаждавам на съществуването си - Не зле придружена!
2
3
 
38
 
! Отговори
полза преди 6 години
абе хора занимавайте се с вашите мижави ежедневия не в излияния на чужди живейте си не се бъркайте в чужди животи
1
1
 
48
 
! Отговори
Не го отблъсквайте?! преди 6 години
Познавах една интелигентна, възпитана жена.Омъжила се и съпругът пожелал тя да си стои у дома, да се грижи за домакинството. Подчинила се. После той я зарязал с 2 малки деца. Без да се развежда, заживял с любовница. Жената започнала работа, геройски ги отгледала, с лишения.Дойдоха промените. Съпругът се оказа с малка пенсия, заряза току що пенсионираната си любовница и пожела 30 г. след раздялата да се върне при съпругата, на която реституираха магазин и двуетажна къща в центъра на София.