Ти си, не си ти: 5 знака, че човекът до вас е правилен

Как да разберем, че връзката не е грешка? Вижте!
21 юли 2017 21:08, Eкип на Teenproblem
3
Ти си, не си ти: 5 знака, че човекът до вас е правилен
Снимка: Instagram

До нас има човек с когото се чувстваме прекрасно? Той прави всичко за нас и разговорите с него винаги са толкова приятни и в същото време полезни.
 
Той е наш пример за всичко и никога не се чувстваме отегчени покрай него. Звучи перфектно и като се замислим се сещаме за поговорката „Прекалено хубаво не е на хубаво!”.
 
Да, но все пак кой не си мечтае за подобна връзка. Това наистина е нещо, което мнозина се опитват да постигнат – хармония и разбирателство, подправени разбира се с щипка сол, за да могат да бъдат оценени моментите на щастие.
 
Как обаче да разберем, че действително сме един за друг и ни чакат невероятни преживявания и хармония?
 
1. Имате сходни и в същото време достатъчно различни интереси

 
Когато сме прекалено еднакви, настъпва еднообразие и скандали за щяло и нещяло, връзката върви на едно място. Когато пък сме прекалено различни, неразбирателството започва да управлява връзката. Един иска едно, другият нещо коренно различно и така до безкрай.
 
2. Разбирате се перфектно – само с поглед дори
 
Усещате от километри, когато нещо не е наред или когато се е случило нещо вълнуващо. Разбирате кога партньорът има нужда от помощ и подкрепа. Няма нужда от дълги обяснения, за да разберете душевното състояние на другия и неговите нужди.

Останалите признаци, че това е човекът за вас - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: връзкавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Най важното и единствено условие е да имаш много пари.Може да си грозен,***,дърт,дебел,тюмбел.Всичко това е без значение.Примери много,вижте "елита" ни.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми, хайде хората да не се женят и да не създават поколение. Човекът е човек само сред хора, може да съществува само в общност - политическо, обществено, социално животно - Аристотел.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този въпрос верно си е "тийнпроблем"))Човек се ражда сам и умира сам, а през останалото време, някакви хора се опитват да му досаждат!