Приемат ли приятелите половинката ви?

Как да разберем?
26 юли 2017 20:44, Eкип на Teenproblem
9
Приемат ли приятелите половинката ви?
Снимка: Instagram

Когато имате нов човек до себе си, трепетите са толкова силни и главозамайващи, че всичко, което виждате около себе си се равнява само и единствено на това, което искате да ви се случи.

Влюбени сте до уши и когато някой ви каже, че сте избрали грешния човек, сте способни да се нахвърлите върху него без дори да се замислите, че има причина за тези думи.
 
И все пак имайте едно на ум (въпреки че е много трудно, когато сте заслепени от любов), че зад всяко казано нещо има поне капка истина, дори и в най-грозната лъжа.
 
Когато ваш добър приятел ви каже, че любимият ви не е всъщност такъв, за какъвто се показва, помислете си защо чувате тези думи.

Спомнете си, че ги са изречени от скъп за вас човек, който едва ли ви мисли лошото. Възможно е през вашите очи всичко да изглежда перфектно, но не забравяйте факта, че сте влюбена...той играе много важна роля.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено в мъжки компании повечето са без приятелки. Ако един от тях си хване приятелка се почват подигравки, злоба и завист... докато този дето е обвързан не си зареже момичето и не остане сам, нещастен и *** като тях. Безсмислено е да се водят битки срещу мъже, които цял живот искат да са ергени. Страшното е, че ако някой от тях поиска да се освободи от ергенлъка и да си намери жена, другите вкупом му скачат и го дърпат назад. За това далеч от мъже, които предпочитат приятелите си.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако много се впечатляващ от мнението на приятели,настъпва тежката раздяла.Просто,ако държите на жената не им се свързвате,толкова.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои наричат приятели близкото си обкръжение. А то в много случаи и резултат от стечение на обстоятелствата, а не собствен избор. Иска се зрялост, емоционална устойчивост, самостоятелност, за да направи човек преценка. Изборът между показност, модерно и добро често е в полза на показността. Особено на млади години.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и да не я харесват все някога ще спрат да мрънкат и търсят кусури.Нарочно... до време след това настъпва.. Обратното..."защо не взе с нас гаджето,женТА...к,во толкова ?".Всичко в живота е преходно всяко дуднене и неодобрение.. ,укор.Мрънкане и прочие 3 дена стига толкова. Хората свикват, примиряват се дори идва момент в който одобряват,приемат.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво му пука.Нали я Обича.Искат не искат ще свикнат с нея.Ако са му истински приятели.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Нормално да му завиждат.Колко от тях са със сериозни жени в живота?Със сериозно гадже,жена? И в един момент той с приятелка и отиват някъде,той с жена те отново сами.Чувстват се тъпо и не на място.Става им кофти в един момент. Чувства т се самотни..,А той щастлив.Зависит...,започват уж приятелските съвети...,уж. ...не поисканите изказвания по неин адрес. На него му става кофти така да му говорят за жената.Предпочита да се разделят.Твърде необмислено и тъпо.Всеки си пати от акъля.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв "Дамаск " това е буквена грешка.Казва се:" ще си хване дамата не "дамаск".. "ск" в края на думата е сложено по невнимание.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е тъпан да скъса.Да си ходи сам и да си вземе говорящ папагал,всеки ден да му припомня"о...колко си ***..."о....,колко си ***".И ще се мине време и някой от неговите уж "приятели" ще си я хване за Дамаск.И той ду...,А супата..яко..!!!Тогава ще разбере,че са му приятели за маса.Но не и в живота.За това ще е сам.Това,което е способна една жена ...,да даде любов, обич..,съпричастност на един мъж не са способни неговите измислени приятели. Да им вярва...ттъъпъъннн.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само момичетата завиждат на приятелките си за стойностно гадже.Част от момчетата и младите мъже също завиждат и не само нова. Опитват се да подлеят вода на приятеля си, а ако не успеят, започват да му се подиграват уж девойката е крайно неподходяща и го излага, или пък му говорят уж приятелски срещу връзката с това момиче и го карат да скъса с нея.