Аз те обичам, ама ти мене май не: Какво да правим?

Как да извлечем позитиви от ситуацията? Разберете!
27 юли 2017 21:00, Eкип на Teenproblem
17
Аз те обичам, ама ти мене май не: Какво да правим?
Снимка: Instagram

Срещаме се с различни хора в живота си. Но има едни специални, които остават в сърцето ни за дълго. Това са тези, с които свързваме любовта. Първата любов е толкова несравнима, незаменима и неподправена.
 
Тя остава в съзнанието ни за дълго. Дори може да се каже, че остава завинаги. Но има друга любов, която остава още по-голям белег – именно несподелената. Тя е тази, която ни размахва с пръст и ни предупреждава, че не всеки е за нас, че „за всеки влак си има пътници” и че трябва винаги да се стремим към това, което можем да имаме (или по-скоро, което може да бъде до нас и да разчитаме на него).
 
Когато се сблъскате с несподелена любов, чувството е неописуемо. Никой, който не я е преживявал, не е способен да каже какво облива душата в този момент – малоценност, самота, отхвърляне. Особено ако обичате много този човек. Тогава тези чувства са двойно по-силни. Разбира се, факт е, че всеки има право да направи своя избор и вие го осъзнавате добре. Това обаче успокоява ли? Напротив, приливите на безпомощност се блъскат все по-силно.
 
Какво обаче трябва да направим, за да се справим с несподелената любов - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: връзкигадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
hm преди 6 години
napravih to4no kakto pi6e, predi da go pro4etane se 4uvstvam po-dobre
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"куц"
10
1
 
1
 
! Отговори
от 1, 2, 7 и 9 преди 6 години
Ехо, клеветниците - я вижте колко хора мислят подобно на мен!Целенасоченото прекъсване на чужди отношения е едно от най-гнусните неща, които някой може да направи.Истинска глупост е да се твърди, че не било добре да получаваш "това, което искаш" - в отношенията.Благодаря, че си признахте, че сте ни разделили!Удобно ли е да "контролирате в реално време? ;)Ще изплувате, рано или късно :)))
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Това е мнение на изроден манипулатор.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пламен от 1 и 7Има таква притча.От гурбет се връща млад човек, носи наниз със жълтици в пазвата си.Малко преди да стигне селото си, спира да нощува навън. На сутринта започва да вика:"Помогнете, докато съм спал, змия е влязла в пазвата ми!"Излиза майка му и плачейки му казва, : "Синко, не мога да ти помогна - имам малки деца." Сестара му - "бременна съм - не мога да убия себе си и детето." Либето, обаче, бръкнало в пазвата му.Много правилна стратегия!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Нямам нищо против да се видим и да ми обясните в кои чужди връзки се вра! ОТ ГОДИНИ ЧАКАМ, НЯКОЙ ДА МИ ПОКАЖЕ ТИЯ В ЧИИТО ВРЪЗКИ СЕ ВРА!Къде, с кого, кога?!?!?!?Когато си промито парче като теб е много лесно да повтаряш това, което някой ти е казал, а на него му го е казал някой друг...ИМЕНА! Искам имена и конкретни ситуации!Иначе сте просто некадърни клеветници!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти самата правиш гнусотии и се вреш в чужди връзки и семейства.Но си ,все още неосъзната и не информирана!Не те оправдава, че не знаеш.И че целенасочено, явно съдействаш на трети лица с цел извличане на лични ползи и угода.Човек "преценява" другите ,спрямо собствения си подход и действия.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е полезно да има несподелена любов. Както и неосъществени желания.Ако човек получава всичко, което пожелае, остава психически недоразвит, общуването с другите хора е изродено, ...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пламене, фалит не идва изневиделица. Да фалира може този, който играе хазарт, който не преценява правилно бизнеса си. При всички положения, ако жената е изненадана, значи не е наясно с какъв човек е , имате лъжливо поведение. Ако не е изненадана, също е част от бизнеса, също е хазартен тип, природно бедствие, пожар ..., е съвсем друга песен.
3
6
 
9
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
На 40 години съм. Мъж имал съм няколко сериозни връзки.Ако някой мъж се чуди дали жена му го обича, може да се престори на фалирал.Ако жената се промени, значи не го обича.Между другото, любов няма, само ползи .
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се има предвид, че отдавана тук се контролира естествения подбор и се "пускат" подставени лица, които да ти "докажа"т, как трябва да се съгласиш на някой друг, тази статия е напълно безмислена.Най-готино е, когато подставения ти говори със заучени фрази от филми, подготвил ти е компромат със съдействието на кака корветка и е готов да продаде и майка си за пари.Болно, долно и изродено племе, което няма как да разжда друго, освен предатели и ***.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма какво толкова за разбиране в тази ситуация.Нормално възпитаните хора си казват "чао" нормално със задоволяващо страните обяснение.След това не си правят гнусотии, не съдействат на трети лица, които искат да навредят. Това правят нормалните.Изродените голи охлюви постъпват по друг начин.