Погледни пак: Момиче разкрива триковете от снимки на известните

Едно и също момиче, различен ъгъл, контрастни резултати
28 юли 2017 18:12, Eкип на Teenproblem
14
Погледни пак: Момиче разкрива триковете от снимки на известните
Снимка: Bored Panda

Докато всички модели показват стегнати тела, перфектни крака и малки талии, една блогърка доказва, че не трябва да вярваме на всичко, което виждаме онлайн.
 
Сара Пухто е 20-годишна дама, която доказва на света какви са триковете и ефектите, които заблуждават хората за няколко харесвания повече.
 
Тя представя еднакви кадри, заснети от различен ъгъл и огромната разлика между тях.
 
Когато видите снимките, определено ще ви е трудно да повярвате, че те са на абсолютно един и същи човек, направени непосредствено една след друга.
 
"На никого задните части не изглеждат сочни и кръгли от всички ъгли", пише тя.
 
Сара се опитва да каже на света, че красотата идва първо от умението да се харесваме такива, каквито сме, без значение от броя на харесванията в социалните мрежи.
 
Вижте огромните разлики на едни и същи снимки, заснети под различен ъгъл в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: снимкамомиче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
12
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 6 години
Няма какво да се лъжем, никой не става 100кг за два дена , става с постоянство - същото е и с поддържаната фигура.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, много откриватели и откривателки на топлата вода се явиха в днешно време.
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз бръмча.Забих една позната.Един ден направихме главите. Тя имаше РД.И в един момент, направихме "сварката.". Като се съблече тяло на девойче.Но се оказа,че е спортист,при това с деца.И аз шах!Личи си кога са се занимавали със спорт.Фигурата им е такава.Дори да разпуснат малко пак са стегнати. Няма шоп няма фото.Абсолютно естествена. С кадифена,нежна кожа.Гладка,нежна.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СлавНе си и платил сметката,защото е с двойна гуша?Хахаха...ти си голям ***.Верно ли!?
7
18
 
5
 
! Отговори
Слав преди 6 години
Две нещо са много отблъскващи за мен в жена, това са двойната гуша и паласките! Запознах се преди време с една във Фейса, изглеждаше хубавица на снимките, но като се видяхме в мола приличаше на кюфте! Каза, че си прави снимките за фейса само от горен ъгъл надолу, а тя гледа нагоре, за да изглежда по-слаба и да не и личи двойната гуша! Иначе хубава в лице, но като каре! Познайте, дали имаше втора среща - НЕ! А и сметката и не платих, а и казах, че няма да я обиждам, защото е еманципирана! :)
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корема като го отпусне всъщност.
5
4
 
8
 
! Отговори
Маугли преди 6 години
Ъгли, мъгли, ама нали ще дойде Видовден на първа среща и ще й лъсне разпуснатата провиснала и дебела гъзицa! И тогава нема да гледаш снимките й, а нея! Да не говорим пък като се съблече в леглото...може да "ти се обадят по спешност" и да си биеш шута, ако изсипе тон мастни и целулитни наслагания! Хубавото си е хубаво, но което е верно хубаво! Фотошоп и ъгли на снимка не вършат работа, а са само за избиване на комплекси!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На една от снимките е с корем. на друга стегнат.Взела е корема на друга стегнат слага си го на нея фотоколаж..,малко Фотошоп и е перфектна. и вярвай.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на тази снимка не е жена.А много жени ползват трикове,като Фотошоп и прочие.Взимаш си *** на някоя и краката и си ги слагаш на себе си.Но ако знаеш за какво става въпрос, ти се струва смешно и жалко.Крадеш чужди тела.
2
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конкретно този тюфлeк от снимките с тази запусната фигура няма как да има хубави задни части. Смешно е, когато несаксапилно изглеждащи жени обсъждат добре изглеждащи.
1
1
 
14
 
! Отговори
мда преди 6 години
Пак от пандите... кога ли авторки статии...