Предимства при използването на изтривалки

Те са ключът към поддържането на твърди или покрити с мокет подове чaсти
Обновена: 28 юли 2017 12:37 | 28 юли 2017 12:34,
4
Предимства при използването на изтривалки

Без съмнение поставянето на изтривалки е един от най-лесните начини за намаляване на годишните разходи за почистване и предпазване на подовите настилки.

Ако ви зададат въпроса: "Какъв е най-добрият начин да поддържате подовите настилки чисти и съхранени", най-вероятно ще предположите, че редовното почистване е правилният отговор.

Може да се изненадате да разберете, че използването на изтривалки за подове на ключови места във вашите помещения, е ключът към поддържането на твърди или покрити с мокет подове чисти. Разбира се, редовното и периодично почистване е много важно, но нещо толкова просто като поставянето на подходяща входна изтривалка на предния вход значително ще намали количеството мръсотия, което се пренася в офис пространството.

Нахвърлянето на няколко изтривалки наоколо не представлява ефективна стратегия за почистване. Видът на изтривалката и нейното разполагане са ключът за спиране внасянето на мръсотия в помещенията. Има различни видове, за които може да се помисли. Първата се поставя отвън в топлата връзка към помещенията.

Тя трябва да има агресивни влакна, които да премахват калта, влагата и частиците, преди да навлязат през вратата към помещенията. Втората се поставя точно  след входа. С по-различна структура, това е 2-ри етап и е предназначен да улавя мръсотия и почва, тъй като хората се придвижват в различни посоки, когато влизат в сградата. Последната e по-грапава и се поставя на входа на офиса отвън.

Очевидно е, че всяко помощение е различно и трябва да бъдат взети под внимание променливите, които се включват като обема на човекопотока, който влиза в сградата, също така вида на замърсяванията и замърсителите, които трябва да бъдат премахнати при избор на стратегия за изтриване. Прецизното оценяване при провеждане на проучването за почистване е ключът към разбирането на това, което ще бъде най-ефективно.

Много често мениджърите избират да се доверят на доставчик, предоставящ услуги под наем, тъй като тогава грижата за изтривалките и тяхното редовно, качествено почистване остава грижа на доставчика. Поставянето на изтривалки няма да премахне необходимостта от редовно закупуване и периодично почистване на настилката в офиса, но значително ще се намали времето и разходите, свързани с тези услуги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
забравили сте преди 6 години
Да напишете и " правилните" фирми, които според горната реклама трябва да се грижат за нашите изтривалкиИли това да го очакваме в някой от коментарите?
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ау, че полезна статия! Толкова нова информация получих. Никога не бих се сетил за какво служат изтривалките и дали имаме нужда от тях.Абе, вие това сериозно ли?
1
1
 
11
 
! Отговори
Батко ви преди 6 години
Проблемът е сериозен. Както го описахте, да не вземат депутатите да въведат закон за изтривалките. Можеш да поставиш такава, само ако имаш изготвен и одобрен проект за изтривалка, разрешение от съответната община, ВиК и енергото. И съответните малки таксички на всички инстанции. :)