Перфектната жена? Без татуси, пиърсинг... веганство!

Българин пусна обява, търси да открие своята половинка
29 юли 2017 07:45,
96

Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.

Той се казва Валентин Стойков и е на 34 години. Търси си сериозна приятелка чрез обява, която е пуснал в собствения си блог, а от скоро обявата се върти и в социалната мрежа Facebook. Отзивите обаче не е ясно колко са обещаващи.

"Бих искал да си намеря жена за сериозна връзка, с която да имаме сходно мислене по някои важни въпроси, свързани с рационалното мислене и поведение. Това включва и проблема с конформизма, и натиска на околните за възпроизвеждане на тези теми, приети за нормални. Търся си приятелка, която няма татуировки и пиърсинг не просто, защото това е грозно и противно, а защото това е индикация за сериозен проблем с взимането на решения", пише Валентин.

"Мисля, че алкохолът, цигарите, веганството, вярата във врачки, хомеопатията, вярата във въображаеми небесни приятели, хороскопи и други подобни глупости също са добър индикатор за липсата на сходство в мненията ни за важните неща", продължава обявата му.

Валентин съвсем не спира до тук. Той е описал изключително подробно всички художествени произведения, които харесва и е предоставил дълъг списък с отговора на въпроса: "С какво се занимавам?".

Не знаем дали Вальо ще успее да намери половинката си, но можем да му пожелаем успех.

"Твърденията, че сме се изкривили с големите си изисквания не са верни. Щом има подобен мъж, с подобни изисквания, то все някъде има и подходяща за него жена. Валентин има шанс да успее", отбеляза певицата Ева Георгиева пред Bulgaria ON AIR.

"Запознанството в интернет е възможно да доведе до дълготрайни взаимоотношения, но процесът много ще се усложни от високите изисквания на хората. Също така, стабилността във връзките може да се разклати, ако подходим с големи очаквания. Познавам хора, които са щастливо женени след запознанство в социална мрежа, но не са подхождали с такива подробни и специфични изисквания", пък посочи журналистът и PR Анатолий Попов.

За финал на разговора те отправиха призив към обществото да не се доверяваме лесно на запознанствата в Интернет, защото не знаем кой седи пред екрана от другата страна и да не се променяме коренно, за да се харесаме на когото и да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, както винаги съм обичал да казвам - Търсете си умни жени. Всичките имат п*тки и цици.
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е от 2016 бе...
65
0
 
20
 
! Отговори
Баба Муца преди 6 години
Аз отговарям на всички изисквания. Къде го тоя Вальо?
64
0
 
8
 
! Отговори
Пъбликрезилейшън преди 6 години
Търся си жена с кола над 250 конски сили .Моля пращайте снимки и копие на сервизна книжка.
63
0
 
2
 
! Отговори
Сотир преди 6 години
До маларт100% в десетката...
62
8
 
16
 
! Отговори
Аман от негативи преди 6 години
Българите сме силни и смели само за да се подиграваме на други българи или да им пречим. Какво лошо има в това да си напише какво иска ?Всеки има право на мнение.А има ли един нормален българин? Всички сме доста сдухани. Аз си го признавам.Трябва да подкрепим момчето, защото утре, всеки от нас като разкрие душата си - да знае че сънародниците ще го подкрепят, колкото и да е смахнат ;)
61
9
 
19
 
! Отговори
в1 преди 6 години
На всичките тези изисквания може да отговори единствено надуваема кукла от сексшопа. Но дори и тя няма да му пусне!
60
6
 
12
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Българките имат сериозния недостатък да очакват някой да ги направи щастливи. Освен това приемат секса с разбирането, че мъжа го иска, а те му дават и че секса е до към 40-45 и после са само децата. Говоря за повечето, винаги има изключение. Важно условие е, че трябва да се съобразяваш и понасяш и родителите й(майка й), които искат да са активна част от живота ви, което е ужасно. Тези модели може би се променят полекичка
59
1
 
6
 
! Отговори
ъ преди 6 години
Коя зодия е и не на последно място какъв този блог, кой го чете въобще. Все едно да сложа обява в хола. Добре, че е БулгарияОнЕър и Днес бг.
58
3
 
13
 
! Отговори
acca преди 6 години
Кънчо - ти изразяваш отвращението си от татуировките, но не забравяй, че като хората чуят името ти не си мислят колко извисена личност си, а как напомняш на един известен анимиран *** :D
57
2
 
5
 
! Отговори
До анонимен 59 преди 6 години
Кой изкарва 50 Хиляди Евро месечно? (освен Мария Габриел)
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако изкарва по 50 000 евро месечно ще си намери две-три. С махнати татуировки, със зашити пиърсинги, с махнати силиконьи, бивши пушачки, алкохолички и смъркачки, повторно девствени, бевши хомео патки и веганки, понастояшем месарки...
55
0
 
12
 
! Отговори
Гоуст преди 6 години
Това новина ли стана ?Вярно, че е смешна обявата, ама тия журналисти нямат срам да го изтипосат човека така в национален ефир...
54
15
 
29
 
! Отговори
Кънчо преди 6 години
С едно съм съгласен от изброените условия на този пop: татуировките! Едва ли има по-голям лакмус за социални, битови и психологични проблеми от това, да си нашариш тъканите с мастило, което остава там до гроб! Отврат! Цигарите са също абсолютно недопустими за всеки нормален човек (каквито в Бг са малко)!
53
2
 
2
 
! Отговори
Stereo преди 6 години
Искам я само по татуси...Не, не искам да има татуси..
52
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не разбирам какво толкова е странно, че някой си има определени критерии за брачен партньор. Разбира се, че нормалните хора не харесват нито татуировки, нито железа по тялото. Като видя някоя жена или момиче нашарени отгоре до долу с някакви безсмислени картинки или неразбираеми йероглифи, направо ми се повръща. Не мога да си представя как бих галил или целувал такова тяло.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 52 от 50Между другото бих казал същото за жените ДНЕС.Като видиш за какви трагедии става дума да ти се "отще" и деца и жена.......
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 52 от 50Праввенето на деца не е плод на щение или нещение от разумните хора а следствиена обмислено рационално решение.Темата е комплексна но не тук е мястото за нея..........
49
2
 
9
 
! Отговори
от 47 до 50 преди 6 години
Не е казано, че деца "трябва" да се създават, но ако си жена заобиколена от подобни *** наистина ще ти се убие всякакво желание за семейство (това по повод изказвания, че българката не искала вече да ражда).
48
0
 
13
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Мен ако питате този тип жени за, който става въпрос по-долу си пада повече по властта и връзките. Не толкова парите. Познавам бедни връзкари с такива жени. Тя е привлечена от това, че той може да урежда проблеми с няколко телефонни разговора и това я прави 'специална'.