Перфектната жена? Без татуси, пиърсинг... веганство!

Българин пусна обява, търси да открие своята половинка
29 юли 2017 07:45,
96

Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.

Той се казва Валентин Стойков и е на 34 години. Търси си сериозна приятелка чрез обява, която е пуснал в собствения си блог, а от скоро обявата се върти и в социалната мрежа Facebook. Отзивите обаче не е ясно колко са обещаващи.

"Бих искал да си намеря жена за сериозна връзка, с която да имаме сходно мислене по някои важни въпроси, свързани с рационалното мислене и поведение. Това включва и проблема с конформизма, и натиска на околните за възпроизвеждане на тези теми, приети за нормални. Търся си приятелка, която няма татуировки и пиърсинг не просто, защото това е грозно и противно, а защото това е индикация за сериозен проблем с взимането на решения", пише Валентин.

"Мисля, че алкохолът, цигарите, веганството, вярата във врачки, хомеопатията, вярата във въображаеми небесни приятели, хороскопи и други подобни глупости също са добър индикатор за липсата на сходство в мненията ни за важните неща", продължава обявата му.

Валентин съвсем не спира до тук. Той е описал изключително подробно всички художествени произведения, които харесва и е предоставил дълъг списък с отговора на въпроса: "С какво се занимавам?".

Не знаем дали Вальо ще успее да намери половинката си, но можем да му пожелаем успех.

"Твърденията, че сме се изкривили с големите си изисквания не са верни. Щом има подобен мъж, с подобни изисквания, то все някъде има и подходяща за него жена. Валентин има шанс да успее", отбеляза певицата Ева Георгиева пред Bulgaria ON AIR.

"Запознанството в интернет е възможно да доведе до дълготрайни взаимоотношения, но процесът много ще се усложни от високите изисквания на хората. Също така, стабилността във връзките може да се разклати, ако подходим с големи очаквания. Познавам хора, които са щастливо женени след запознанство в социална мрежа, но не са подхождали с такива подробни и специфични изисквания", пък посочи журналистът и PR Анатолий Попов.

За финал на разговора те отправиха призив към обществото да не се доверяваме лесно на запознанствата в Интернет, защото не знаем кой седи пред екрана от другата страна и да не се променяме коренно, за да се харесаме на когото и да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до Heat 47ЗАЩО трябва да се създават семейства??????????И защо трябва да се правят деца??????????
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До HeatПарите правят чудеса.Колко шишкави бизнесмени има с жени като кукли?И им харесва.Всичко е въпрос на пари,илюзорна сигурност и страх.Тва са 80% от жените в Бг да станат държанки на някоя мутра и евентуално като оня пукне да му вземат парите.Добре се е ориентирал ***.
45
0
 
6
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
До дръндерСиреч,92 г., с 90 млн в банката.
44
2
 
21
 
! Отговори
до Heat преди 6 години
А не, не съм съгласна. *** може и да е фитнес манияк, ама да е куха лейка и да няма нищо на горния етаж. Разбира се, отново ще е без пари и пак ще чака на някоя жена да го издържа. И разбира се жената трябва отново да е моделка (ако може да е празноглава, да не се обажда много, защото него не го бива и в това да говори).Чакай после на такива *** да бъдат отговорни и да създават семейства. После жените не искали да раждат - ми как при такива мъже!?
43
7
 
22
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Доста е тъпо, че му се подиграха така на човека. Има си конкретни изсквания и си ги е написал в собствения си блог. Просто е направил огномната грешка да ги сподели. Всички имаме изисквания ама си ги пазим за нас и ако полвинката не пасва възката приключва. Той милия си е казал всичко и го направиха за смях.
42
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баси, Брайвик е избягал от затвора
41
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вальо, братле, топвал ли си някога чушлето в женско :)))))) Готино ееее :))))))
40
5
 
16
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
А вие що приемате всичко това дословно, на мен повече ми прилича на осмиване на масовата бг жена
39
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя хухавел са му избръмчали гарнитурите! Изглежда по начин, по който най-вероятно и дясната му ръка, ако имаше избор, щеше да откаже да му пипа кренвирша, а той списък с изисквания за жена! Льольо, житейско чудо ще е, ако някоя (каквато и да е) изобщо се навие да ти гледа макарона натюр!
38
3
 
6
 
! Отговори
TAPAKO преди 6 години
До АнонименTI SI EBATI KAPACITETO BATENCE...ODI PRAI RAMO...MUAHAHA
37
6
 
9
 
! Отговори
TAPAKO преди 6 години
MI IMA SI IZISKVANIA PICHA - IAD LI VI E MISHOCI ?
36
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз отговарям на всички изисквания. Дори съм с художествено образование. Ще конкурираме Макрон, защото съм на 65 години, дано не е проблем?!
35
7
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 35 На теб Динковата физиономия ако не буди някакви помисли за агресивност, не знам от на кого физиономията може да се възродят такива у теб. Той е типичен пример.А такива като тоя с очилцата с тези изисквания веднага става ясно че човека иска съвършеното според него съществео. И ако това същество пръдне...някоя нощ? Ще го набие ли? Добрият Уил Хънтинг! Гледал ли си го? А Робин Уилямс и пърдящатра му жена на сън? Гледай! И ела пак!
34
2
 
19
 
! Отговори
Вълнаро преди 6 години
Този симпатяга е решил да стане най-виртуозният о.нанист на планетата...
33
0
 
23
 
! Отговори
До АТАКИСТ преди 6 години
"Радваш се че има психопати" Няма как да знаеш какъв е човека. А как изглежда няма отношение към това какъв е. И един пример. Индивида който ритна възрастнава жена на спирката във Бургас имаше вид на типична "батка". (Това на което жените "кълвели" най-много, според един от коментарите) Още повече че всяка 5 статия в днес бг е за жена матретирана или бита от такава "батка". (Най-изветната за която се сещам е за Динко, националния герой). Това се все индивиди които нямат вид на "психопати"
32
4
 
15
 
! Отговори
По тоя повод преди 6 години
Жена пуснала обява, че търси мъж. Да не пие, да не пуши, да не ходи по чуждо...След два дни и се звъни на вратата, гледа един пият кат мотика, с цигара в устата.Аз...хлъъъццц... прочетох обявата и дойдох да ти кажа, да не разчиташ на мен! Хлъъъцццц...Та така от много избиране и изисквания обикновено човек накрая или остава сам или рязко снижава критериите.
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вальо, аз не пия, не пуша, не ходя по заведения. Трудя се от 8 до 17 часа всеки делничен ден като служителка в банка. Имам паламарка между краката...не е проблем за теб, нали? Телефон 0894 27 89 43! Обади ми се!
30
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените харесват интелигентни бедни бачкатори с гарсионерка под наем в Обеля или Дружба.Направо да си вземат номерче и да се запътват в свински тръс натам.
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деббила с очилата го разкарайте че ми писна да му гледам скапанната физионония
28
3
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Брачед, ожени се за себе си и да се приключва с истерията ти.