Перфектната жена? Без татуси, пиърсинг... веганство!

Българин пусна обява, търси да открие своята половинка
29 юли 2017 07:45,
96

Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.

Той се казва Валентин Стойков и е на 34 години. Търси си сериозна приятелка чрез обява, която е пуснал в собствения си блог, а от скоро обявата се върти и в социалната мрежа Facebook. Отзивите обаче не е ясно колко са обещаващи.

"Бих искал да си намеря жена за сериозна връзка, с която да имаме сходно мислене по някои важни въпроси, свързани с рационалното мислене и поведение. Това включва и проблема с конформизма, и натиска на околните за възпроизвеждане на тези теми, приети за нормални. Търся си приятелка, която няма татуировки и пиърсинг не просто, защото това е грозно и противно, а защото това е индикация за сериозен проблем с взимането на решения", пише Валентин.

"Мисля, че алкохолът, цигарите, веганството, вярата във врачки, хомеопатията, вярата във въображаеми небесни приятели, хороскопи и други подобни глупости също са добър индикатор за липсата на сходство в мненията ни за важните неща", продължава обявата му.

Валентин съвсем не спира до тук. Той е описал изключително подробно всички художествени произведения, които харесва и е предоставил дълъг списък с отговора на въпроса: "С какво се занимавам?".

Не знаем дали Вальо ще успее да намери половинката си, но можем да му пожелаем успех.

"Твърденията, че сме се изкривили с големите си изисквания не са верни. Щом има подобен мъж, с подобни изисквания, то все някъде има и подходяща за него жена. Валентин има шанс да успее", отбеляза певицата Ева Георгиева пред Bulgaria ON AIR.

"Запознанството в интернет е възможно да доведе до дълготрайни взаимоотношения, но процесът много ще се усложни от високите изисквания на хората. Също така, стабилността във връзките може да се разклати, ако подходим с големи очаквания. Познавам хора, които са щастливо женени след запознанство в социална мрежа, но не са подхождали с такива подробни и специфични изисквания", пък посочи журналистът и PR Анатолий Попов.

За финал на разговора те отправиха призив към обществото да не се доверяваме лесно на запознанствата в Интернет, защото не знаем кой седи пред екрана от другата страна и да не се променяме коренно, за да се харесаме на когото и да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
9
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Тоя прилича на психопат! Само някоя много "прогнила" в мисленето си( като него) женица би му се вързала.
26
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е сериозно отношение дотолкова, доколкото този човек си търси робот, а не жена. 99,9% от дамите имат проблеми с вземането на решения, но малцина мъже се осмеляват да го направят на въпрос, а другите не обръщат внимание на това. А колкото до алкохолът, цигарите, татуировките и т.н., въпрос на гледна точка.
25
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста тъпичко парче.жените сега кълват на пари,апартаменти,коли-бмв,мерц джипове и мускулести батки.Тоя кво от тва може да извади?Ама да не се отчайва-на тоя свят има много грозни дебели и кривокраки жени с огромен ***,малки или никакви цици 4 етажни паласки чакащи последният влак.
24
4
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 21 Радваш се че има психопати като тоя ли?Радваш се за такива идивиди?Поздравления!
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дали не е Бог на чекиджоса?
22
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобчоМного важно- то голям келепир,някоя мър.ла да ти подпръц.ква всяка вечер в кревата, след като си я поил и хранил!Стивън Кинг казва в една книга, че ако трябва да се избира между жена и ръката, истинският мъж винаги избира ръката!))
21
7
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Вальо, аз ти намерих приятелка. Казва се Шепа Ръкоделкова!Аре наздраве!
20
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета коментарите, явно доста хора смятат че е достатъчно жената да изглежда като фолк певица и всичко е наред. За това се радвам че има хора като Валентин Стойков, които имат по-сериозно отношение и изисквания към човека с който ще споделят живота си и ще отгледат деца.
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.=========================Така може да му стане партньор само в интернет...))
18
10
 
24
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Който много избира - накрая мастурбира...
17
0
 
7
 
! Отговори
risk assessor преди 6 години
Аз кандисвам и на Константинка Живова и хич няма да се дърпам !
16
4
 
16
 
! Отговори
дръндер преди 6 години
И аз си търся приятелка по Фейса, *** моите изисквания са по- скромни- 90 - 60 - 92 .
15
7
 
20
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
Че какво!?По-добре ли е, да си хване жена, която пуши като комин, татуирана е като хуронски воин, има език на каруцар, натаралянква се яко във фолк-клуба 3 пъти седмично и спи с който и падне!?Не жена , а мечта...
14
3
 
10
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
С този поглед ще си остане ерген, но дано да се лъжа.
13
4
 
24
 
! Отговори
0 преди 6 години
Той завалията не е ясно, че любовта е сляпа и въпреки, че ще го отрече, най - голямата му тръпка е пушила, пиела и е била татуирана. Същността на един човек не се определя от външността му
12
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неговите изисквания, приличат на обява за работа. Например:Търсим сътрудник, до 30 години, с 20 годишен стаж по специалността.
11
3
 
41
 
! Отговори
Фф преди 6 години
Чак се чудя защо му е жена за да му разваля перфектния живот. Нали без полза нищо не правел. Хубавото на влюбването е в това, че го приемаш с недостатъците му, а не му налагаш своите.
10
12
 
16
 
! Отговори
Идеалната жИнЪ заТеП преди 6 години
Явно автора на обявата чете,защото след публикуване на реален коментар,веднага цъква минусче.*** верно е сбъркан тоя.
9
3
 
40
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
личи си че е пълен новобранец, готвенето и чистенето изобщо не ги споменава
8
5
 
44
 
! Отговори
Ив преди 6 години
Съгласна съм за татосите и пиърсингите. ТАзия шареничарите по кожата нацвъкана навсякъде по тялото изглежда сякаш е нечитоплътна. За пиърсингите по веждите и носа може да ти изкара акъла. Естествената красота е незаменима.