5 неща, които да не му позволявате

Ако е правилният мъж, няма да ги иска от вас
9 авг 2017 18:35, Екип на Tialoto.bg
8
5 неща, които да не му позволявате
Снимка: архив, Reuters

В началото всичко е цветя и рози, влюбени сте и той изглежда перфектния. Готови сте на всичко, за да му угодите и връзката ви да се задълбочи и продължи. Забравяте да бъдете нащрек и може да пропуснете някои червени флагчета в желанието си да бъдете перфектна за него.

Не забравяйте коя сте и не се изгубвайте в НЕГО, особено ако се окаже, че не е подходящият за вас. Ако той е мъжът за вас, никога не трябва да изисква от вас следното:

Да променяте външния си вид

Все пак той ви е забелязал такава, каквато сте. Ако започне да ви променя, това означава, че същността ви не му допада и иска да ви моделира по своите представи, което не е ок. А ако на вас те не ви допадат?
Мъжът, който наистина ви заслужава, ще ви харесва и с изтърканите дънки и широката тениска.

Да правите неща в спалнята извън зоната ви на комфорт

Експериментирането е вълнуващо, но всеки има някакъв таван. Ако не желаете да правите нещо категорично, няма защо да се насилвате дори той да ви умолява. В крайна сметка в секса е важно и двамата да изпитвате удоволствие, а не единият да угажда на другия. Ако настоява да пробвате неговите фантазии, това е чист егоизъм.

Да се дистанцирате от семейството или приятелките си

Дори да не харесва всичките ви приятелки, той няма право да изисква от вас да прекъснете отношенията си с тях. В крайна сметка те са в живота ви много преди него и вие също ги обичате нали? Вашите отношения са едно, времето ви с приятелките съвсем друго и повярвайте, вие се нуждаете от него.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Типичния", оглеждате ли се, като ходите по улицата - ти и твоя роднина :)))Не щеш да си признаеш, че сте прекарани и изиграни :)))Помоли пак ци* . ганите за помощ.
4
1
 
0
 
! Отговори
11 преди 6 години
До Анонимен 1Не си разбрал - става дума за прасето ...
3
0
 
0
 
! Отговори
като БОГА преди 6 години
да не е БОГ че да се ,,изгубя в НЕГО,,
2
0
 
3
 
! Отговори
неверник преди 6 години
блажени верующите
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кучето ли?