Доказано: Мъжете с татуси – най-добрите съпрузи

Татуировките все още се приемат с резерви от някои хора
9 авг 2017 19:13,
40
Доказано: Мъжете с татуси – най-добрите съпрузи
Снимка: pexels.com

Татуировките все още се приемат с резерви от някои хора, така че е нормално да се появи притеснение при мисълта да доведем вкъщи някой, който е татуиран.

Живеем обаче в 21-и век и е време да спрем да гледаме осъдително на околните и да проявим разбиране и уважение към личния избор на всеки човек.

Ако някой се нуждае от още убеждаване, предлагаме 3 причини, които доказват, че мъжете с татуировки са най-добрите съпрузи, и то според науката.

1. Секс и още секс

Според данни на проучване, поместено на страниците на Sexual Medicine, хората, които са направили някакви промени по тялото си (татуировки, пиърсинг), правят повече секс, в сравнение с тези, чието тяло е „чисто“.

2. Те са по-уверени

Според някои да имаш татуировка автоматично означава, че изпитваш някаква несигурност или мразиш тялото си. Голяма грешка. По време на друго проучване става ясно, че хората всъщност изпитват по-малко тревожност, свързана с външния си вид, веднага след като получат татуировка.

Освен това, самочувствието им се повишава значително три седмици след като са си направили татуировката.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: брадавръзкитатуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
20
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
що за тъпо тия
7
1
 
28
 
! Отговори
Анна Дантева - автор преди 6 години
заслужавам шамари, защото пиша глупави и лъжливи статии, за да може малкото поколение съвсем да изтрещи!
6
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само комплексари си правят татуировки. А от комплексар, добър съпруг не става.
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според статията татуираните мутри са най-добрите съпрузи... Абе защо ни пробутвате простотии и защо въобще посещаваме такива смешни "сайтчета".
4
0
 
16
 
! Отговори
до Гошу преди 6 години
Краставите магарета... от девет кладенеца вода ще ти донесат...
3
1
 
28
 
! Отговори
балама преди 6 години
Абе, татуирани, дрогирани, алкохолизирани, "роми", "бежанци", обратни... това са най-добрите съпрузи. От нормален, бял, хетеросексуален, въздържател... особено ако е и православен... бягай като от огън.
2
1
 
19
 
! Отговори
Текстът не ме убеди преди 6 години
Повечето от татуираните, които познавам са още хлапета и не се знае дали няма да съжаляват след време за това, че са се татуирали,Знам и 2-3 несериозни комплексари, които са се разкрасили с татуси.Виждам по улиците и някои татуирани, за които целият район знае, че са нискоинтелигентни, с незавършено средно образование, а един от тях даже е и с присъда.Да не би авторката да е имала пред вид не трайните татуировки, а рисунките с такива мастила, които се измиват след 10 или 20 взимания на душ?
1
32
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Хубава статия и вярна :) И за жените важи същото. Не знам защо, ама досега една мацка не ми е казала, че е грозно, че съм нашарен, напротив, на всички им харесва и все ме разпитват тази каква е, онази каква...снощи същата работа, пресен случай :)))