Задръстване? Градски транспорт? На него не му пука, той плува до офиса!

Бенджамин Давид от Мюнхен избягва трафика по нетрадиционен начин
9 авг 2017 15:30,
32


Жител на Мюнхен всеки ден плува до офиса, като избягва блъсканицата в обществения транспорт и носи компютър, костюм и смартфон в непромокаема раничка на гърба си, пише в. "Метро".

Ексцентричният служител Бенджамин Давид всяка сутрин се отдавал на 2 километра бруст по река Изар, която тече близо до апартамента му. От две години това е редовният му начин на придвижване в баварската столица.

Той тръгвал малко по-рано за работа, за да може да пристигне преди колегите си и да се подсуши, когато те се явят в офиса.

Бенджамин, разбира се, се преоблича с официалния си костюм, който вади от раничката. Тя му служи и като спасителна жилетка, тъй като има специални коркови подплънки.

Реката може да бъде много опасна и поради тази причина Бенджамин преди всяко плуване проверява температурата на водата и силата на течението й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Ба цетва вече си е истински сървайвър:-))))
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баш си е Мюнхен. Това на сфетофара е търговската му емблема, марката и девиза на фирмата производител.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германците и австрийците са унищожили деветдесет процента от реките си. В Австрия има над 7500 мини ВЕЦ, а в Германия те са над 12 000. Един МВЕЦ унищожава между 2 и 5 км. река. Планините им? Чудесни са. Само дето мръднеш ли встрани от пътеката - глоба. Нещо като в Англия - уникални гори... но всичките частни и грижливо заградени. - а си опитал да поседнеш, а ти е цъфнал собственика да те гони, или да иска наем. В тези страни отдавна всичко е бетонирано, култивирано и културирано.
25
1
 
1
 
! Отговори
акула преди 6 години
Германците са в бъдещето сто процента пречистват реката. Едно време и комунистите подържаха градските реки чисти, аз също се къпех в нашата градска река и не помня да съм хванала болест .
24
0
 
2
 
! Отговори
Смех преди 6 години
Ахаха...било Пълна лъжа...това си е Мюнхен, ако река минава през Мексико сити и някой реши да плува в нея, ще хване холера, дифтерит и какво ли още не, а преди това ще му опадат космите....
23
0
 
4
 
! Отговори
Зидар преди 6 години
Къде държи веатовръзката?
22
0
 
6
 
! Отговори
up! преди 6 години
Готин начин да идеш до работа. Хем да се разхладиш, хем да разпуснеш малко.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немецът не е Бенджамин, Борянче, а Бениамин, както не е Джордж а Георг, не е Уилям, а Вилхелм..иначе фалшива новина, ама поне се упражняваш да превеждаш :))
20
0
 
7
 
! Отговори
до Пълна лъжа преди 6 години
Нищо не изкривяват, а просто са гепили някакъв фейк нюз отнякъде и дори не забелязват тези детайли дето ти спомена. Каквито заплатите такива и журналистите.
19
0
 
10
 
! Отговори
Пълна лъжа преди 6 години
Тия от Днес.бг наистина мислят хората за ***! Тия кадри са от Мексико сити, град с население на 20 милиона души. На светофара съвсем ясно пише на испански "transito inteligente" и инициалите на града. Какво ли печелят като изкривяват истината даже в по-безобидните новини!? Смятайте колко са им верни по-важните?
18
0
 
5
 
! Отговори
Ескимос преди 6 години
Зимата със шейната ли движи?
17
1
 
9
 
! Отговори
пеш преди 6 години
Тази статия е абсолютна простотия. За 2 км какъв е смисъла да губи време в преобличане и т.н. Това се ходи пеш за нула време. Ако му е мерак да плува в тази държава има басейни под път и над път. Абе всеки гледа да е ексцентричен в днешно време.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркелюгенд съвсем изперкаха!
15
0
 
5
 
! Отговори
Абе преди 6 години
тоя наобратно плува ли пак като се прибира ?
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Буаа, гадно. Малка и *** рекичка. С какъв акъл тоя се топи вътре?!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До VХаха за пиене ставала, ходи си пълни туби от там тогава вместо минерална вода. То като е река в Мюнхен още малко ще я изкараш стерилна.
12
6
 
0
 
! Отговори
V преди 6 години
Само дето няма ла и на във водата. Дори става и за пиене. Друг въпрос, че статията е орязана. В пълният и вариант е обяснено как се връща човека.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз от Овча купел хвана Владайска река, та чак до Орландовци стигам.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A колко лаiна е изял по пътя за работа докато си плува?
9
0
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 6 години
Незнам защо ама кадрите на трафика са от Мексико. На светофара ясно си личи абревиатурата CDMX което значи "Ciudad de Mexico".