Емоционалната ни сила според зодията (I част)

С какво се характеризират отделните зодии? Вижте!
12 авг 2017 15:12,
5
Емоционалната ни сила според зодията  (I част)
Снимка: pexels.com

Независимо дали обичаме да изразяваме емоциите си или предпочитаме да ги пазим за себе си, те са голяма част от живота ни и от нашата личност. Да бъдем психически силни означава, че можем да издържим на различните предизвикателства, които възникнат.

Емоциите ни карат да действаме по начини, които не винаги са в наш интерес. Понякога от любов вършим странни неща, за които и самите ние нямаме обяснение. Нашите чувства ни мотивират.

Способността да се защитим и да видим голямата картинка са сред нещата, които емоционално силните хора правят.

Емоциите засягат всяка част от нас, дори и физически. Колко емоционално силни са представителите на различните знаци в зодиака?

Овен

Родените под този знак поставят на първо място собствените си нужди и, ако трябва да кажат на някого "не“, нямат проблем да го направят.

Те не се съгласяват с нещо, просто защото искат да направият някой друг щастлив или защото се страхуват от конфликт. Добре знаят, че животът е твърде кратък, за да го изпълват със скучни, безполезни неща, в които нямат желание да участват.

Телец

Телците не просто не допускат който и да е в живота си, те трябва да са сигурни, че сме "проверени“, преди това. Според тях има твърде много хора, които са разочаровани и нещастни, и голям риск да прехвърлят тези свои чувства и на околните.

Хората може да ги обвинят, че им отнема твърде дълго време, докато се доверят, но Телците не възнамеряват да се променят в това отношение.

Близнаци

Представителите на тази зодия не позволяват на никого да повлияе на настроението им. Има моменти, в които нещастните хора просто не могат да гледат другите щастливи и правят всичко по силите си, за да ги потиснат.
Близнаците обаче не допускат такива хора в живота си. А ако не могат да ги избегнат, те са невероятно устойчиви на тъмната сянка, омразата и нещастието, които сеят. Представителите на тази зодия имат емоционалната сила да направят това.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Утре ще ви обясня неща, в които няма да желаете да участвате.
2
5
 
2
 
! Отговори
ОРТОДОКС преди 6 години
Аз съм православен християнин и в зодии не вярвам. България е православна държава и нашата вяра е Православието.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Би било хубаво да си сверявате статиите защото почвате да си противоречите, но това не е чак толкога голям проблем след като астрологията и хороскопите са пълна глупост.