Трансформацията след като се разделиш с лошите навици

Ползите са не само физически, но и психически
19 авг 2017 22:45, Анна Дантева
5
Трансформацията след като се разделиш с лошите навици
Снимка: Bored panda

Със сигурност не е лесно да променим своите лоши навици. Една жена обаче решава, че вече достатъчно е вредила на себе си и променя изцяло начина си на живот. Тя споделя снимки от своето преобразяване, които показват забележителната разлика преди и след.

20-годишната дама, която се представя под името melephants, губи 13 кг, благодарение на правилно хранене и посещаване на фитнес залата пет пъти седмично.

Тя започва с изменения в хранителния си режим, който базира около източници на протеини и много зеленчуци. След това включва и упражненията в ежедневието си.

По-голямата част от първия месец прекарва предимно на пътеката за бягане, но не вижда голяма промяна, затова се фокусира върху тренировки с висока интензивност. Два-три пъти в седмицата работи за долната част на тялото и два пъти за горната.

Тя прави и някои други малки промени в ежедневието си, като да стои, вместо да седи в автобуса, пие повече вода и се отказва от нездравословната храна.

Жената споделя, че новият ѝ начин на живот благоприятства не само физическото, но и за психическото ѝ здраве. Това решение тя определя като най-доброто в своя живот.

Снимките на нейното преобразяване може да разгледате в галерията на Tialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 3 години
Аз от 2 години съм на тази протеинова диета - само месо и салати от зеленчуци и никакви въглехидрати, нула! От 120 кила сега съм 75. Свалих ги за половин година и сега година и половина поддържам 75 кила. Имам и снимки, ако от Днес.бг се заинтересуват, да пишат и за мен. Аз съм свалил 45 килограма :))))
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диетата си е диета, но без движение няма здраве и нормално тегло. Създадени сме да се движим.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще завърти някой мъж както се е оправила, па ще се поотпусне тогава и човека ще се види в чудо.
2
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
13 кг са нищо не свалят се за месец
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, тая жена в колко сайта по света беше, че свалила 13 килограма, пък никъде си няма име.