Само да не ревне: Топ 3 на най-чувствителните зодии

Кои знаци са особено деликатни в отношенията си?
23 авг 2017 22:44, Eкип на Teenproblem
9
Само да не ревне: Топ 3 на най-чувствителните зодии
Снимка: Instagram

Всеки има своите минуси на характера и никой не е перфектен. По тази причина винаги е добре да научим слабите си места, за да можем да подобрим сами себе си.
 
Когато говорим за характери и личности, винаги е добре да погледнем към зодиакалните знаци.
 
Представяме ви топ 3 на най-чувствителните зодии.
 
1. Рак
 
Раците са най-чувствителната зодия според астрологията и винаги, когато някой ги нападне, предпочитат да се свият сами в себе си, като деца. Въпреки това, непосредствено след свиването, те ще съжаляват много скоро за реакцията си. Не оставяйте представителите на зодия Рак сами, защото това ги влудява. Вместо това, покажете отношение.

Останалите зодии от топ 3 на най-чувствителните - четете в TeenProblem.net


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
Лъвовете ревете за щяло и нещяло, което е мн досадно и манипулативно и изобщо не става дума за чувства . Познавам много лъвици -когато нямат аргументи в спора и започват да ревът та да му стане на човек неудобно . Доста сте глупОвички ,а така ви се иска да сте умни.
7
1
 
1
 
! Отговори
Стига,бе!+ преди 1 година
Долнопробните скорпиони -използвачите ....чувствителни-разглезените мамини синчета-чувствали, друг път!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Куxата Лелка пак ръси нечленоразделности.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно как не са споменали Лъв!
Лъвовете сме също много чувствителни натури и обидите и особено несправедливостите ги приемаме тежко, даже в някои отношения го преживяваме по - тежко от раците! Но аз например в повечето случаи няма да се свия някъде и да си страдам, или ще е за кратко, а директно ще покажа с поведение или думи, че човекът отсреща е в голяма грешка и не приемам такова отношение. Както аз се отнасям към хората с уважение и ги приемам каквито са ,независимо дали ми харесват или не, така държа и на същото отношение към себе си. За съжаление има хора, с които е по - добре да н
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Куха лейка
Готини са,ако ги опознаеш.Преди всичко човек.Приятелка ли ти е всичко за теб...,всичко.!!!!Цялото сърце ще си даде за теб,цялата си душа всичко. !!!!Но...,нацупиш ли я кофти.!!!Не ги търси за нищо.!!!!И не те отразява въобще.!!!
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От луд секс ли куха лейка? Рак е ! Трудно да повярвам.Те са много сексуални натури и любеовилени.Нещо си направил...,но пак ми е трудно да повярвам.
Моя приятелка беше Рак.Скарахме се много жестоко.Тя потъна в тъмнината и оттогава не я видях. Нито желая да ме види повече,нито желая да поговорим и да се сдобием.Просто,както се появи в живота ми и така изчезна от него.Не осъзнавах, какво съм направил. Но..,с дните и седмиците без нея се Усещах,че ми липсва много.Бях се влюбил до уши,без да разбера
2
5
 
4
 
! Отговори
... преди 1 година
До Куха лейка 1 , i az ot jena rak mnogo sum patila ,
i jena ribi mnogo lo6o mi e pri4iniavala .
1
10
 
2
 
! Отговори
Куха лейка преди 1 година
Или една от бившите не е била рак или има грешка... Родена е на 11 юли..... Няколкото пъти когато съм я наранявал с думи ..... Такива шутове съм ял в слабините.... Топ.ки.те. че ми е спирал дъхът за минути.... Свивали се!!!! Аз се свивах.