От стриптизьори до дилъри: Какви са били звездите преди?

Холивудски знаменитости и работата им в миналото
24 авг 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
4
От стриптизьори до дилъри: Какви са били звездите преди?
Снимка: Bored Panda

Когато видим любимите си звезди по телевизията или списанията, трудно можем да повярваме, че са се занимавали с нещо различно от това да бъдат... известни.
 
Кратка справка показва, че голяма част от знаменитостите не просто, че не са се родили известни, но и са били меко казано обикновени хора с обикновени работни длъжности.
 
Разбира се, има и много изненадващи случаи на звезди, които са били стриптизьори, нарко дилъри и други подобни неочаквани истории в миналото.
 
Моралът в историята? Никога не знаете как ще се обърне животът ви и какво ви очаква утре.
 
Докато чакаме славата да ни споходи, вижте 10 холивудски звезди и какво са работили преди.

1. Чанинг Тейтъм
 
Завидната пластичност на Чанинг Тейтъм и умението му да танцува далеч не са случайно придобити, нито талант. Преди да стане известен той е заработвал като стриптизьор.

Останалите звезди и какво са работели преди да станат известни - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
9
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
И бат Бойко е бил портиер, ама сега е премиер! Къде е проблема в това к'ъв си бил, и кой си в момента?
3
12
 
10
 
! Отговори
неваксинирана преди 6 години
До до 1Това е въпрос на мнение. Ако изчетете достатъчно материали по темата, може и да не мислете повече така. Вие просто повтаряте мантрата, която ви е дадена, без да я поставяте под критика. Вакскините са религия, но все още убедителни доказателства за функционалността им не съществуват. Това, че хората "са оцеляли" се дължи на повишената хигиена в последните 50 г. ,храненето и медикаментите. Това е било лукс през 40-те например, когато имунната система на хората е била много по слаба.
2
7
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
.."свали от екран филма срещу ваксините" - нямам никаква идея за какъв филм става въпрос, но пич, застреляй се - ваксините работят и са причината да си оцелял до тази възраст. Ако не вярваш, не ваксинирай децата си и се пренеси в Столипиново.
1
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ме интересуват.от най-голям фен, се превърнах в противник на холивуд.след като и боби дениро защити хилъри и свали от екран филма срещу ваксините,надеждата ми се изгуби. 90% от тях са марионетки