Резултати чрез удоволствие: Ядеш шоколад и слабееш!

Фитнес инструкторът Лазар Радков дава съвети в новата си книга
24 авг 2017 14:15,
12

Ако е имало момент в живота ви, в който сте се питали "Как да ядем шоколад и да отслабнем", то вече има книга по темата, дело на фитнес инструктора и инициатор на спортното предизвикателство "30-за-30" Лазар Радков.
Още по темата
"Програмата е направена така, че хем да можем да ядем шоколад, хем да се храним без хранителни дефицити. Идеята е да влизаме във все по-добра форма и да изчистваме мазнини", поясни Радков.

В книгата има препоръки за цялостен по-добър живот – как да ядем, спим, тренираме. Всеки иска да си повиши качеството на живот – да повиши енергията си, силата си и респективно - удоволствието от живота, разказва още спортистът.

"Шоколадът е излишно демонизиран, тъй като всички "знаят" как "шоколадовите молекули" се събират около кръста и започваме да дебелеем. Но това е само част от цялата картина. Идеята е, че колкото по-малко забрани има в един режим – толкова по-леко е за психиката и респективно - толкова по-лесно е спазването", отбеляза Радков пред Bulgaria ON AIR.

Той разказа и за предизвикателството "30-за-30". Целта му е да накара 1 милион българи да спортуват каквото и да е в продължение на 30 дни, тъй като европейските статистики сочат, че българите спортуваме най-малко от цяла Европа.

"А защо избрах 30 дни ли? Това е времето, за което една ежедневна практика се превръща в навик. След това е много по-лесно да започнем режима в книгата ми "Как да ядем шоколад и да отслабваме", сподели мотиваторът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
nina преди 6 години
#6Хареса ми вашето предложение.Но все още съм на 5 км,целта ми е 10км и -20 кила ;)
8
0
 
4
 
! Отговори
лупи преди 6 години
И с хамбургери се отслабва стига да си в калориен дефицит. Въпросът е какво получава тялото...
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заучени стандартни фрази "взаимствани" от американските гурута в продажбата на илюзии. Важното е самият ти да си убеден, че правиш и постигаш нещо, а не реално да става. За целта си набелязваш цели, които могат да се изменят, в зависимост от желанието ти да си успешен с някакви постижения.
6
0
 
14
 
! Отговори
... преди 6 години
До всички момичета, които четат тази статия:Има една много готина диета с черен шоколад и тя е следната:1. Сутрин на гладно: 1 кафе без захар;2. След това - 1 литър хладка вода;3. След това - блокче черен шоколад.А сега пробягайте 10 километра.Гарантирано се отслабва!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че се отслабва с черен шоколад отдавна го научих от американските сайтове, на мен обаче не ми действа.
4
1
 
1
 
! Отговори
2 преди 6 години
2, спираш да ядештогава като е стига с това дене и да видим докъде ще го добуташ. Лазар прави нещо, според възгледите си, помогнал е на доста хора. Лесно е отстрани със "стига", ама при положение, че можеш да излезеш с нещо по-добро и работещо. Постигнал е нещо, моите адмирации към него и екипа му.
3
0
 
21
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Изключително беден речник и наивни твърдения!Този млад човек е симпатичен и позитивен, но това не е достатъчно за да учиш хората на основната и жизнено-важна функция-храненето.Светът съществува от стотици милиони години, тази планета е дала живот на десетки милиарди животни, растения и човешки същества и ги е задължила да живеят във строг синхрон и всички останали препоръки и твърдения са чисто комерсиални-реклами, риалита, ТВ-говорилни и др.Хранете се за да живеете а не живейте за да се храните
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оф аре стига вече с това ядене, тая индустрия ни убеди че само яденето е смисъла на живота
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехаааа,това е точно за мен,ама ако може без спортуване...