Кой ти е приятел, според зодията (I част)

Астрологията помога да разберете с кого сте от "една порода"
26 авг 2017 18:37, Екип на Tialoto.bg
0
Кой ти е приятел, според зодията (I част)
Снимка: Pixabay

Ако се доверявате на подредбата на звездите – тя също има своя "поглед" кои зодии са най-подходящи за приятелския ни кръг.

Вероятно винаги сте се удивлявали от факта, че с някои хора комуникацията ви тече толкова гладко, докато с други, дори когато се стараете, нищо не се получава. Астрологията може да ви помогне да разберете с кого сте от "една порода".

Овен

Най-подходящи – Близнаци, Лъв и Стрелец

Ясно е, че е с категорично изразени лидерски качества, но и също така много избухлив и лесно обидчив. Трудно е да му бъдеш приятел. Затова само гореизброените зодии се чувстват комфортно като приятели на Овен, защото могат всичко да простят и забравят.

Телец

Най-подходящи – Риби, Рак, Дева и Козирог
Те са много добри организатори и оратори. За тях няма разделение между приятели и семейство. Отнасят се към тях еднакво топло и сърдечно. Винаги можеш да разчиташ на Телец за съвет и помощ. Никога не пестят сили и време да помогнат на приятел.

Близнаци

Най-подходящи – Овен, Лъв, Везни и Водолей

Всички ги обичат заради дружелюбния характер и непосредствеността им. Те са добри слушатели, много гъвкави и уважават всяка индивидуалност. Но най-високо ценят интелекта, техните приятели не трябва да им отстъпват.

Рак

Най-подходящи – Телец, Дева, Скорпион и Риби
Те са всеотдайни приятели, но им е много трудно да са отворени и към нови запознанства. Верни и предани са в приятелството, ако не предадат доверието им. Харесва им да решават проблемите на приятелите си, считат това за свой морален дълг.

Вижте за останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари