Русия танцува с "Путин": Годините минават. Страната богатее...

Песен за президента покори музикалните класации
Обновена: 28 авг 2017 07:34 | 28 авг 2017 07:23,
51

Песента "Путин" на певицата Лейди Фортуна от няколко дни е №1 в класацията на руския iTunes, съобщават медиите в страната.

Парчето е ново. Ето един стих от новия хит:

"В това време той пристигна, за да помогне на своя народ.
Никой не вярваше в успеха му. А той просто свърши своята работа.
Годините минават. Страната забогатява.
Русия отново ще повярва в своята сила".


Според медиите зад псевдонима Лейди Фортуна стои продуцентката Юлия Рибакова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ще пее горката къде ще ходи, нали трябва да се оцелява някак. Момичетата от Пуси Райът, които пяха против Путин ги натикаха в концлагер за две години.
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Северна Корея ако знаят само какви хитове се пеят за великия лидер Ким, ама и там страната богатее и всички са преситени и доволни.
42
2
 
7
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Вчера, имаше предаване по една телевизия за драстичния спад на покупки на недвижими имоти. Една рускиня каза, че положението със заплатите и доходите в Русия са спаднаки драстично. Даже има руснаци които вече са обявили за продажба собственост в БГ. Но те си знаят, едните казват "няма пари", другите пеят песни, че са забогатяли. А? То май като у нас, излишък, резерви а хората едва свързват двата края.
41
5
 
14
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До Salvation : Каква е тая глупост дето си написал бе ? Какво бъдеще имаме ние с тея руски пияници че не ми е ясно ? Малко ли ви беше ,че благодарение на руснаците сме една от най-бедните страни ? Където е минал руснак,нищо не вирее.А това за БВП-то е толкова комично че чак си жалък.Веригата магазини Wallmart в САЩ имат по-голямо БВП от цяла Русия бе клоун.
40
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то всеки може да види истината.Русия е страна от третия свят,народа им е един от най-мизерстващите,а държавата е тотална развалина.То и затова всеки по-богат руснак гледа да избяга от тази мизерия и да отиде в САЩ или западна Европа.Тея небивалици как руснаците се развивали си ги запази за себе си.Просто САЩ е елита ,а Русия предградието.
39
14
 
11
 
! Отговори
Salvation преди 6 години
Спасението на България винаги е била и е Русия- Великата славянска християнска държава, държавата на бялата раса. Това с мулти-култи, транссех и пр. дяволски съблазни е временно. Който се е поддал на съблазънта ще си плаща. Това в духовен аспект. В материален аспект Русия се развива по-бързо от Германия по ръст на БВП и от САЩ, да не говорим за Япония. Не лъжете по форумите, че руснаците живеят зле. Напълнили сте форумите с лъжи за живота в Русия.
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Певицата не се казва Лейди Фортуна ,а Другарката Фортуна.
37
11
 
5
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Договорът с Китай е подписан ! Раша дава ПОД НАЕМ за ползване от Китай за срок от 49 год. источен Сибир от р. Амур на запад ! 1-ва точка в договора - неограничен по брои достъп на китайци ...2- ра точка - руски войски да няма в района ! Раша се разпада !
36
8
 
14
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Знаете ли по какво ще познаете булгаропитeка русофил? Ами като прочетете следното: "....абе ти недей говори за Русия, ами си погледни българската ***". Та така, за тях да защитят колхозниците алкохолици и да наплюят родната си държава е по-важно от всичко на света. Иначе ако ги питаш са патриоти, нищо че оплюват моменталически България и я обиждат, в полза на една чужда , гнусна и отвратителна държава като Колхозия.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Според медиите зад псевдонима Лейди Фортуна стои продуцентката Юлия Рибакова.По публикацията работи: Златко Желев"Златко, за толкова "работа" по публикацията - 10 рубли !
34
17
 
12
 
! Отговори
редник преди 6 години
Колкото до Украйна наистина я чака светло бъдеще , като се върне към матушка Рус ! А ние къде ще се върнем сещате ли се ? Или ще молим същата тая Русия пак да ни спасява?
33
12
 
8
 
! Отговори
редник преди 6 години
Със сигурност са свободни и независими ! А ние от "свободния свят, гордо ровим по кофите за *** "
32
2
 
1
 
! Отговори
123 преди 6 години
Дадох ви задачка закачка, чакам... Оборете ме ако можете.
31
2
 
6
 
! Отговори
редник преди 6 години
До 31 ти от кой свят си че само за Русия говориш ? Готви се за Марс!
30
10
 
18
 
! Отговори
Различни светове ... преди 6 години
Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...
29
10
 
4
 
! Отговори
тОТО преди 6 години
16, ТИ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИШ,БЕ ***! кАКВО ТИ Е НА ТЕБ ОБРАЗОВАНИЕТО И ИМАНЕТО В НАШАТА КОЛОНИЗИРАНА ДЕУПЕДАВСКА ДЪРЖАВИЦА?
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожелавам им да богатеят все така като до сега :)
27
12
 
18
 
! Отговори
Русия е изостанала преди 6 години
Русия е икономически като Нигерия, само че със сняг!
26
14
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
раССията все повече заприличва на Северна Корея, изолирана е от останалия свят със санкции, контрасанкции и противоракетни щитове, но Народа живее добре, защото така твърди товарищ путин .... !!!
25
5
 
6
 
! Отговори
123 преди 6 години
Да казваш на черното бяло, си е чист автогол. Незнам какво се пените толкова. Който не ми вярва да провери цените в руските сайтове на най-необходимите неща и после да види какви са им заплатите. Ще ви подскажа малко, в събота пазарувах и за 1 кило кайма и 4 пържоли дадох малко над 10 лв. вижте колко би струвало същото в русия, като приемем, че пържолите са по около 150 гр. всяка. Задачка закачка за 3 клас.