Кои зодии са с най-тежка съдба? Отговарят астролозите

Ето знаците, поставени на по-големи изпитания от другите
29 авг 2017 22:48, Екип на Tialoto.bg
12
Кои зодии са с най-тежка съдба? Отговарят астролозите
Снимка: pexels.com

Не всички представители на зодиака могат да се нарекат късметлии. Астролозите посочват кои са зодиите, които получават повече трудности и изпитания от съдбата, отколкото останалите.

Риби

Съдбата държи Риби в постоянно напрежение. Мнителни, но и възприемчиви по природа, те често не могат да направят избор и се изтощават не само психически, но и физически. Постоянно се съревновават със съдбата, преодолявайки различни изпитания. И дори смятат, че като изпадат в затруднено положение, след това ще имат благоприятен период. Наивно, че и глупаво.
Астролозите съветват Риби да не приемат ударите на съдбата като задължително условие, а да се постараят да се разберат със себе и да не се отдават на черногледство или излишен оптимизъм. Риби трябва да научат, че има златна среда и тя е постижима.  Ако обмислят своето поведение и резултатите от труда си, ще разберат и закономерността за възникването на препятствия.

Везни

За тях е изключително важно мнението на останалите – винаги искат да се харесат, на всички без изключение. Дори да излъжат, но да бъдат в центъра на вниманието и да заслужат похвала или поощрение. Губят твърде много енергия за това, а съдбата намира начин да им покаже, че грешат с предизвикателствата, които им изпраща. Везни трябва да се вгледа в себе си, в комплексите си и да престане да лъже, за да не се измъчва след това от чувство за вина. Именно това чувство им пречи да реализират своите планове и идеи. Могат да заслужат  подаръците на съдбата само ако се откажат да следват чуждото мнение и изработят собствена гледна точка.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg


12
Още по темата: астрологиязодиисъдби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
не към смърт ау преди 1 година
извод имате ли уши да слушате и кой и какво слушате да вървите в правият и тесен за плътта път който води към живот обаче
10
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Много разбирачи имало..
Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това. Второзаконие 18:14
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодиите като мързелан, готован, и вично пиян
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гаджето е Рак кажете нещо.
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рибата е си поставя "високи цели."
Приемете, че не можете да бъдете,като тази...., и тази жена!Вечно ще се сблъсквате с разочарованието и провала.Намерете своята "златна среда."Вашия тон в живота!Не на тази онази.Бъдете себе си! Не друга! Вечната драма ви изиграва,лоша шега.Никой не е длъжен да проваля собствения си живот,заради вас! Да престане да следва своето верую в живота,заради вас! Да гради и надгражда себе си!!! Следвайте своите пътища.Чуждия път не е вашето значимо днес и успяващо утре.
6
4
 
7
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 1 година
Най-тъжното е че някои вярват на тези дето пишат измислици и лъжи. Същото е като да отидете на гледачка/баячка и да Ви гледат на кафе.. :(
5
2
 
8
 
! Отговори
заблуждавате се преди 1 година
комплексари вижте си вашите комплекси нарцисизма ви нагаждачи драскачи бг разбирачи
4
2
 
6
 
! Отговори
лъжете преди 1 година
никои
3
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рибата си е драма и артистизъм. Преиграват"ох колко съм нещастна съседките не са така". Постоянно се сравняват с другите жени,ако могат да бъдат като тях! Това ги унищожава.Защото не следват собствените си възможности и цели.Постоянно се оглеждат в друг!!!Освен това много лъжат и си измислят
В 90% от историята е лъжа или измама.Обичат да ги съжаляват.А никой не обича жертвите.Вечно са в парманентна депресия.Не приемат,че света не се върти около тях и техния незатихващ драматизъм.
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни лъжи. Аз съм зодия Везни и никога не лъжа.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак глупости.