Агресивните жени: Защо дамите да правят първата крачка?

Кои са предимствата на този ход? Не са ли това стереотипи?
15 сеп 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
40
Агресивните жени: Защо дамите да правят първата крачка?
Снимка: Instagram

Мъжът трябва да направи първата крачка, той трябва да покани на среща, той трябва да целуне пръв, да предложи брак и пр. Кой реши така? Как кой? Ние самите. Това са просто стереотипи, които следваме, за да ни е по-лесно. Така правят всички, така ще правим и ние.
 
Но някак се изтърква и интересът се изчерпва, ако приемем, че животът е една игра. Идва моментът, в който дами канят...и целуват. Защо да е лошо жената да направи първата стъпка към щастлива връзка или да докосне устните на бъдещата си половинка. Изградили сме си мислете, което приема жените да пърхат с мигли, чакащи мъжър да дойде на белия кон и да заживечт щастливо. Да това е добре, но нещата вече не стоят съвсем така.
 
Днес няма нищо лошо в това да тръгнеш към човека, който искаш да бъде до теб дори ако си от нежния пол. Нито мъжете са такива, каквито са преди, нито женита, а още по-малко разбиранията. Дали за добро или да лошо не се знае.
 
Нека бъдем оптимисти и приемем, че посоката е положителна.
 
Защо е добре да бъдем първи:
 
1. Това е знак на решителност.
 
Определено ще направи впечетление, че знаем какво искаме, ако си направим труда да го получим. Друг въпрос е, че много хора смятат това за присъщо на леките жени. Да, те се бутат, натискат и пр., но тук става въпрос за крачка към отсрещния, а не са 1 вечер с него. Има граница, която не бива да бъде прескачана. А що се отнася до леките жени – твърде страхливи са, за да бъдат решителни и да знаят какво искат. За това днес се „натискат” на един, а утре на друг.

Останалите причини защо жените да правят първата крачка - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20И чий син е? На Онасис ?() ()() Дреме им на момичетата. Освен ако не е супер готин красив пич класса.
7
1
 
10
 
! Отговори
До 4 и 5 преди 6 години
Става въпрос за ученици в последния клас на елитна гимназия.Момчето беше наистина харесвано, флиртуваше с момичета по начини, подходящи за възрастта му и дотам. Никой не вярваше, че една от най-грозните в класа и по-висока от него, ще го причаква и накрая ще го замъкне в леглото.Излезе с номера, че е бременна през април, няколко седмици преди бала.Когато неговите родители говориха с нейните, изведнъж се оказа, че не била бременна, така й се сторило. Зорът беше не за момчето, а за това чий син е.
6
1
 
7
 
! Отговори
4 преди 6 години
И аз познавам такива, мълчат като партизанин на разпит, дори се подиграват на момичето заедно с околните, за да не се издадат какво им се върти в главата.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Въпроса е спорен.Мога да ти говоря до сутринта и да те обидя в противното.Той е напористия-"Обади ми се!....,обади ми се..!..,обади ми се....!"Е?Молбата се случва!Тя му се обажда в един момент.Има среща!Има и емоции!Нахална?Защо да е нахална?!Грозновата?Никой не дава явна заявка на жена с поглед в който говори повече от думите в продължение на година."Много ми харесваш!"Не и на Грозновата.Когато той бива объркан се потъпкват неговите чувства.Той днес се чувства нещастастенЩе нея
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така или иначе жените избират, в крайна сметка, защо да не канят и те първи?!Друг е въпросът колко грозно и отблъскващо изглежда агресивната и нападателна жена...
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Искам да ми обясниш хубава и свястна.Това че една жена те харесва не означава че е гроздовата нахална и не става.Ако искаш жени бол!!!
2
4
 
24
 
! Отговори
Трудно е за вярване преди 6 години
Но понякога грозновати, нахални и безсрамни момичета успяват с упоритост да станат интимни приятелки на някой младеж, който би могъл да избере много по-хубава и свястна. В няколкото подобни случая, които знам /ставали са пред очите ми/, момчетата са по-пасивни по характер, възпитавани са от авторитарни майки. Само един правеше изключение. Опита се да е тарикат и да я използва само за секс, но нахалницата така се лепна за него, че ако не се бяха намесили неговите родители, щеше да има сватба!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След това да го отнесете. Нещата трябва да се случват от двете страни.