Стига с тези пози, нека бъдем естествени! Ето как

Вижте 3 изпробвани начина да излезем от роля
Обновена: 19 сеп 2017 19:13 | 19 сеп 2017 19:12, Eкип на Teenproblem
2
Стига с тези пози, нека бъдем естествени! Ето как
Снимка: Instagram

Ежедневието ни налага непрекъснато да играем роли. Правим го несъзнателно независимо дали ни харесва или не.
 
Понякога трябва да се се правим, че се чувстваме добре тогава, когато не сме и имаме нужда да си починем от всичко, понякога сме длъжни да се усмихваме на хора, които всъщност не искаме и да поглеждаме и пр.
 
Това обаче личи от километри дори и да си мислим, че ние сме единствените, които сме на ясно.
 
Ето как да бъдем естествени:
 
1. Научете се да казвате НЕ
 
Когато не искате да направите нещо, не е необходимо да симулирате желание. Просто кажете НЕ – не е сложно. Съвсем нормално е човек да няма желание да направи нещо в точно определен момент. Няма нищо страшно, а ако не ви разбират, обяснете го без моно много да се впускате в оправдания. Ваше право е.

Останалите начини да бъдем естествени - четете в TeenProblem.net
 


2
Още по темата: живот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според езика на тялото жената от снимката възприема подчинението си в момента, за да породи невярно, но според нея ласкаещо я, впечатление за себе си.
Ще се обоснова: положението на ръката и е абсолютно изкуствено, сдържането да се захили подчертава театъра със затворените очи. Ще се въздържа от коментар на торса и облеклото, които си личи, че са предвидени за гвоздея в програмата...,задният план съвсем не е план, а неудачен мижав фон, абсолютно не хармониращ с горделивото позиране.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момичето от снимката съвсем не е естествено, косата е системно горена. За да бъде винаги права и остра. Модерно=вредно. Скоро ще проплаче, ако продължава да я изтезава.